אייפוד מיני 6 ג'יגה

kill bill

New member
תמונה אחת שווה 1000 מילים

TheRealDeal

New member
אבל לצערנו

מקבלים פחות בחבילה שקונים, כבר אין DOCK וכבל חיבור לטלויזיה

benler

New member
לדעתי ה Dock די מיותר לרוב המשתמשים

יש לו משמעות רק למי שמחברים את ה iPod למערכת סטראו (או לטלוויזיה) לעיתים תכופות - וזה נכון רק לחלק מהמשתמשים. הבעיה הנוספת והקשה יותר - הוא לא מתאים כשמשתמשים ב iSkin ודומיו. והכי גרוע - השימוש בו "מעודד" הוצאה קלה של המכשיר וזה רע מאד אם הוא מחובר למחשב בעת סנכרון. בן

לא מיותר בכלל

קודם כל הוא מונע מהריסה של חיבור האיפוד עצמו, הדוק מתחבר בצורה חלקה בלי סיבובים וכו והיו מקרים שאיפודים נהרסו בחיבור שלהם מרוב הוצעות והכנסות. ולא הבנתי מה כתבת: "השימוש בו "מעודד" הוצאה קלה של המכשיר וזה רע מאד אם הוא מחובר למחשב בעת סנכרון." למה שיוציאו בקלות? באותה מידה מוציעים גם את הכבל הרגיל, זאת כבר אחריות אישית של המשתמש.

benler

New member
תשובה

קודם כל לא אמרתי לכולם אלא לרובם ואני באמת חושב כך. לגבי הסעיף האחרון - ניתוק הכבל מחייב לחיצה על שני הכפתורים. לא מדובר על משיכת פשוטה של המכשיר מהעריסה. חוץ מזה, איני רואה כיצד חיבור וניתוק של הכבל יכול להרוס את המחבר (כל עוד עושים זאת ללא כוח). בן

LinkTree

New member
מסכים - ממש לא מיותר

אני קניתי את ה 40G (שעכשיו הוא נהיה נדיר!!!) רק בגלל הדוק - כי בארץ במחיר שעולה הדוק בנפרד כבר קבלתי עוד 20G ככה אני מחבר אותו לרמקולים של המחשב ושומעים דרך הדוק באיכות מעולה לחבל על הזמן! (ויש לי לוח עם כרטיס קול SOUNDSTORM של NVIDIA)

Subway0

New member
לי התקלקל הדור הראשון...

בגלל החיבור הלא טוב שהיה אז...

assaf747

New member
מה קורא לאנשים שקנו איפוד פוטו 40

גיגה? הם לא מקבלים תמיכה יותר?? ידע יכולים להגיד לי עכשיו שאין אחריות כי אין חלפים כי לא מייצרים יותר?

אין קשר להפסקת יצור

יש אחריות אז תקבל אחריות, מקסימום יחליפו את המכשיר לאחר.

AGENT SHESH

New member
נכון...../images/Emo73.gif

לא הגיוני שלא תקבל אחריות רק כי הפסיקו לייצר אותו...

AGENT SHESH

New member
אגב, שאלה - ../images/Emo73.gif

האם זה אומר שמהכשירים האלו נקראים מכשירי דור חמישי?

זה אומר שאי פוד דור חמישי בדרך?

מה באמת נשאר להם לשפר במוצר מושלם? עוד זמן סוללה וזיכרון?

LinkTree

New member
לדעתי לא בחודשים הקרובים

אני לא מאמין ש APPLE יעשו כזה עדכון ואז יוציאו עוד דור. ככה שלמיני ממש לא נראה לי שיוציאו אולי עוד כמה חודשים ל IPOD.. למרות שאני מניח שהם יחכו קצת שה PHOTO יתפוס יותר חזק. ואז נראה דור חדש עוד שנה. אגב - עכשיו ה PHOTO מסופק עם כבל לטלוויזה שמתחבר דרך האוזניות ולא דרך ה DOCK ככה שזה נותן אפשרות להציג תמונות בכל מקום בלי לסחוב את ה DOCK.

AGENT SHESH

New member
לפי מה שקראתי..../images/Emo73.gif

ההכרזה הרשמית על הדור החמישי אמורה להגיע ממש בשבועות הקרובים, והדור החמישי יצא בסוף השנה.. המוצר לא מושלם בכלל... הרבה בעיות יש בו. זמן סוללה, זיכרון זה לא כל כך בעיה, אבל יש בעיות בתפעול, והעניין של הסוללה הייחודית הוא די מעצבן, כי אם צריך להחליף אותה המחיר של הסוללה הוא מחיר מופקע...

יא משה

מכשיר לא מושלם? נכון שעד עכשיו זמן סוללה היה לא מרשים, אבל עכשיו זה 18 שעות, מרשים בהחלט, נכון שנתקלים פה ושם בבעיות, אבל מדובר במיעוט, רוב המשתמשים מרוצים ושמחים באיפוד שלהם, אגב מה זה בעיות בתיפעול? ממשק משתמש? הממשק של האיפוד הוא הכי טוב בין הנגנים, חד משמעית, ולמה מחיר הסוללה מופקע? בשביל סוללה שמחזיקה שנתיים שלוש, 300 ש"ח זה מחיר מקובל. אז משה, לפני שאתה מתחיל במסכת ה"עובדות" שלך תחזיק אחד כזה בעצמך.

AGENT SHESH

New member
זה בסדר,../images/Emo73.gif

יש לי מספיק חברים עם Ipod בשביל שאוכל לדבר על דברים במכשיר..

למעלה