אייפוד מיני 6 ג'יגה

TheRealDeal

New member
אייפוד מיני 6 ג'יגה

18 שעות סוללה! אייפוד 4 ג'יגה גם עם 18 שעות ב199$, 6 ג'יגה ב250$!!! אין יותר אייפוד מיני בצבע זהב

TheRealDeal

New member
תוספת

הוא נטען דרך USB2, לפי מה שרשום, כנראה שהוא לא מגיע עם שנאי, אבל עדיין! 18 שעות סוללה כשכל שאר המתחרים מציעים בנגני מיני שלהם עד 12 שעות סוללה ו5 ג'יגה!

TheRealDeal

New member
עוד תוספת! D:

מצטער על כל ההודעות.. פשוט אני גולש באתר שלהם ורואה כל הזמן עוד שינויים. אייפוד 40 ג'יגה לא נמכר עוד, אייפוד 20 ג'יגה נמכר באותו מחיר עם אותן תכונות. אין יותר אייפוד פוטו 40 ג'יגה, אלא רק 30 ו60 ג'יגה, אותן תכונות. פוטו 30G עולה 349$ פוטו 60G עולה 449$

TheRealDeal

New member
אבל באייפוד מיני, אני לא חושב...

הם רושמים שזה נטען דרך USB2, לא רשום על מה שמסופק ואין מילה על הAC ADAPTER, אבל כשלוחצים על ACCESORIES רואים שנאי של USB (כמו האחד של האייפוד שאפל) ועוד מוצרים לאייפוד מיני

USB Power Adapter זה שנאי שמתחבר

לחשמל, דרך כבל של יואסבי, כמו בשנאי באיפוד הרגיל , מחברים את הכבל של הפיירווייר לשנאי שלו. בכל אופן לא ראיתי שמקבלים את השנאי בקניה רגילה של המיני, כנראה קונים בנפרד.

AGENT SHESH

New member
אתה תותח!../images/Emo73.gif

אני ממש ברגעים אלה חשבתי על כמה שזה בעסה שאין לי כסף לקנות את ה40 ג'יגה, ושאני הולך לקנות את ה20... אזזז... בסוף אני אקנה את הפוטו 30. עכשיו זה שווה את הכסף. ממש שווה... 319 דולר... אני מוסיף לזה ARMBRAND שזה עוד 29 דולר, והופ - קצת יותר מ1500 ש"ח. זה ענק. אזז... אני הולך להזמין את זה. מי שאמור להביא לי את זה יצא היום לארה"ב סוף סוף, וב13 לחודש הוא יחזור ואקבל את האייפוד ממנו... מבטיח לעשות ביקורת כשאקבל.

תתחדש ../images/Emo13.gif

והבנתי שבפוטו החדשים יש קורא כרטיסי זיכרון מובנה, אחלה שיפורים עשו באפל

uriler

New member
קורא כרטיסי זיכרון ?

באתר לא ראיתי אזכור. איפה שמעת על זה? בן

AGENT SHESH

New member
רציני?../images/Emo2.gif../images/Emo73.gif

אם זה אכן כך אז זה אומר שאפשר יהיה לצלם במצלמה דיגיטלית, ולהעביר ישירות לאייפוד... ענק.

לא סגור על זה ../images/Emo4.gif

זה ממישהו אחר שאמר לי, וגם אני לא מצאתי באתר איזכור לזה. אז הוא טעה?

TheRealDeal

New member
אכן אכן!

רשום באפשר לחבר לפוטו מצלמה דיגיטלית ולהוריד תמונות, דרך כבל, יכול להיות שיש באייפוד שקע של USB, אבל בודאות אני יכול להגיד שאפשר להוריד תמונות ממצלמה דיגיטלית לפוטו

benler

New member
פתרון לבלבול

יש הכרזה של אפל על שחרור אביזר שיחבר את ה iPod Photo ל מצלמה דיגיטאלית (יצא במרץ ויעלה 30$). מה שלא ברור לי זה האם התמונות רק יאוחסנו על הדיסק, או שניתן יהיה לצפות בהן. לי יש מכשיר של Belkin (ה Digital Camera Link) שעושה אותו דבר (ללא צפיה בתמונות - עלה לי 80$ לפני ארבעה חודשים - מבאס. בן

benler

New member
והנה ההכרזה באתר של אפל

"Upload photos directly from your camera using the optional iPod Camera Connector accessory, also arriving in March " מוזכר בתיבה הנוגעת לעדכון התוכנה שיצא במרץ. בן

*GormE*

New member
זה אותו דבר במראה, לא?

אז זה לא יכול להיות "דור" חדש, העיצוב הבסיסי זהה.

למה זה לא יכול להיות "דור" חדש?

כי העיצוב זהה? אז בואי נגיד זה "מיני2", לא דור שני-סבבה?"
כי ההבדלים פה הם פנימיים בלבד, אבל שיחקו אותה באפל!, 18(
) שעות בטריה, 4 ג'יגה עכשיו יעלה רק 200 דולר, 6 גי'גה יעלה 250, והכי חשוב! אין יותר צבע זהב
ודרך אגב- היום, אחרי בדיוק 7 שבועות "ידע" הואילו בטובם להודיע לי שהאייפוד שלי הגיע!
למה להחליף אייפוד (אפילו לא לתקן, רק להביא לי חדש) צריך לקחת 7 שבועות שבזמן הזה הייתי שולח אותו לLA, מקבל אייפוד חדש, שולח חזרה וזה בפחות מחצי הזמן... מסקנה-אם למישהו יש בעיה עם האייפוד ויש לו אפשרות לשלוח לאפל העולמית-תעשו את זה!! זה אולי יעלה בגלל המשלוח אבל זה יקח חצי ואולי רבע מהזמן שלוקח ל"ידע" רק לתקן/להביא חדש.

*GormE*

New member
כי כאלו אפל

לצאת בדור חדש זו חגיגה- השקה, פרסומים, כנסים ועיצוב חדש שהם חושפים לראשונה. זה כנראה איפוד משופר, זה הכול אין שום בעיה שתקרא לזה כדור השני של האיפוד מיני, אבל כשיצא הדור השני באמת יהיה בלבול קל

TheRealDeal

New member
זה באמת מיני דור שני

לפי אפל http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=300850 בכותרת רשום.

למעלה