אייפוד טאצ' 32 ג'יגה

the ghost man

New member
אייפוד טאצ' 32 ג'יגה

היי חברים יש ברשותי אייפוד טאצ' 32 ג'יגה חדש,אשמח לקבל הדרכה ראשונית בתפעול. הורדתי את תוכנת האייטונס ,אך איני מצליח לסנכרן את קבצי המוסיקה למכשיר. כמו כן הייתי רוצה לדעת מה עלי לעשות כדי לקבל אימיילים למכשיר ולדעת איך מורידים גרסה עברית.

CPUBOOM2

New member
תשובות

בראש ובראשונה הנה מדריך לאייפודיסט המתחיל באייפוד טאצ': http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/articles/article.asp?forum=1104&a=89175&c=238&sc=0&ssc=0 בכדי לקבל אימיילים עליך להיות קודם כל מחובר לרשת אלחוטית. אם יש לך בבית מה טוב,אם לא תמיד תוכל להשתמש ברשתות ציבוריות . לאחר שאתה מחובר לרשת תוכל להגדיר את חשבון הרשת שלך(ג'מייל מובייל מי ועוד מספר חשבונות אפשריים בטאצ') וכך תוכל לקבל מיילים . לגבי עברית יש בבלוג של לינק(מנהל הפורום) את כל הפרטים הנדרשים. יש לשים לב שעברית דורשת את פריצת המכשיר,דבר שגורם לאיבוד האחריות על המכשיר. בכל מקרה ,ניתן לבצע רסטור למכשיר כך שלא יהיה זכר לפריצה . בהצלחה

Gooman

New member
למה שיפרוץ את המכשיר?

שיעדכן לגרסה 3.0 ותהיה לו עברית מובנית.

CPUBOOM2

New member
כן אבל יכול להיות שהוא ירצה

אפשרויות נוספות כמו סידיה ואינסטולר

the ghost man

New member
עזרה נוספת

ראשית כל תודה רבה היית לי לעזר רב. ושנית רכשתי משדר FM קטן ניסיתי לחבר לרכב ,איזה תחנה מומלצת -אני מאזור ת"א...

LinkTree

New member
הכל מעפן באזור המרכז

אם כבר אני בזמנו עבדתי עם 90.5 או 88.7 אבל זה היה מזמן - היום ארגתי כבר line in ברכב

למעלה