אייפוד או איריבר

LoVely DoXy

New member
אייפוד או איריבר

שלום אני מתלבט בין נגן אייפוד לבין נגן איריבר (iriver) מה עדיף לי לקנות? ודבר שני אני מליין אז אין לי בעיה של כסף אז מה עדיף????

אין על מה להתלבט לך על אייפוד

מכשיר סוף הדרך לי היה דור שלישי וכרגע יש לי צבעוני עם תמונות

../images/Emo121.gifחחח, הרשה לי לגחך../images/Emo6.gif

"דבר שני אני מליין אז אין לי בעיה של כסף"? מגוחך להפליא

האמת שהמלחמה צמודה

ככה שלהגיד לך איפוד או אייריבר אני לא יכול מצד אחד לאיפוד יש קהילה ענקית ויצרן חזק כמו סלע מצד שני יש דגמים של איריבר שהם מעולים ויש להם תמיכה ענקית מצד המשתמשים (פיתוחי פריימוורים חיצוניים לדוגמא כמו שישראלי לא מזמן הוציא עדכון לבעיית העברית ההפוכה). מבחינת איכות סאונד ואמינות שני המותגים מעולים זה מאוד תלוי על איזה דגם שמת עין ה H10 לדוגמא, מאוד בעייתי ואני שומע כמעט כל שבוע על משתמשים שמתלוננים עליו..

bitonano

New member
מה בעייתי ב-H10?!?!?

יש לי אותו ובעיה אחת קטנה אפילו אין בו... אני לא מבין מה אתם מציעים לו אייפוד שהוא יכול לקחת דברים יותר טובים (iRiver)....

LinkTree

New member
מציעים IPOD כי זה פורום IPOD

ורובנו קנינו IPOD כי זה נראה לנו הכי טוב ביבילנו. מכיוון שהוא גם לא ממש סיפר מה בדיוק הוא צריך ולמה - אז במקום לחלוב אותו (כמו תמיד) החלטנו (ושלא במודע או בתכנון) פשוט להמליץ לו על הטוב ביותר לדעתנו (זה מה שהוא רצה לשמוע לא?! את דעתנו.)

bitonano

New member
אתם באמת חושבים שאייפוד זה ההצעה

הכי טובה במקרה של התקציב שלא מוקבל? אם כן, אז מוטב שתחקרו קצת בנושא לפני שמייעצים לאנשים.

Pr0zac

New member
אז ככה.

הייתה לי אפשרות לקנות אייריבר H320 או פוד דור רביעי 20 גיגה. הריבר היה זול ב70 דולר, ובכל אופן לקחתי את הפוד, למה? כי אני חיפשתי נגן מוזיקה, ורק נגן מוזיקה, לא חיפשתי מכשיר שיראה לי סרטים ותמונות, אני רק רוצה מוזיקה, והרבה, וקניתי מכשיר שמביא לי רק מוזיקה, לא רוצה הסחות דעת נוספות ולשבת גם שאני מחוץ לבית מול מסך קטן.

למעלה