אייפד האייפד שלי אחרי נסיון למחוק כל האייפד תקוע עם איקסים שאי אפשר למחוק.והאייפד מושבת. מה עושים?
M Miri4151 New member 2/8/15 #1 אייפד האייפד שלי אחרי נסיון למחוק כל האייפד תקוע עם איקסים שאי אפשר למחוק.והאייפד מושבת. מה עושים?
A amitp New member 3/8/15 #3 היא לא מצליחה לצאת ממצב מחיקת יישומים (שבו מופיעים סימני "X" על פני אייקונים ומאפשרים למחוק אפליקציות). היא גם לא מצליחה למחוק כלום.
היא לא מצליחה לצאת ממצב מחיקת יישומים (שבו מופיעים סימני "X" על פני אייקונים ומאפשרים למחוק אפליקציות). היא גם לא מצליחה למחוק כלום.
M Miri4151 New member 3/8/15 #4 לעמית עשיתי כמו שאמרתה לחצתי על כפתור הבית וההפעלה וזה לא השתנה .ראיתי את התפוח וכשזה פעל שוב, זה לא שינה.אני עדיין לא מצליחה וגם כלום לא עובד באייפד בגלל זה.
לעמית עשיתי כמו שאמרתה לחצתי על כפתור הבית וההפעלה וזה לא השתנה .ראיתי את התפוח וכשזה פעל שוב, זה לא שינה.אני עדיין לא מצליחה וגם כלום לא עובד באייפד בגלל זה.
A amitp New member 3/8/15 #5 את חייבת לפרט יותר מאשר "זה לא שינה".   ראית את התפוח, המכשיר עלה מחדש - מה קרה אז? יכולת להפעיל אפליקציות אבל רק לא למחוק? לא הגעת בכלל לשולחן העבודה? מה קרה?
את חייבת לפרט יותר מאשר "זה לא שינה".   ראית את התפוח, המכשיר עלה מחדש - מה קרה אז? יכולת להפעיל אפליקציות אבל רק לא למחוק? לא הגעת בכלל לשולחן העבודה? מה קרה?