אילו היה לקוואי יומן...
"אני עדיין לא מאמין שעזבתי אותה שם, לבד, במחנה הצוענים, מוקפת זרים. אבל דחקו בי, האיצו בי לזוז משם, להרחיק את הזאבים מהמחנה, הרי הם רודפים אחרינו, ואין טעם לסכן אותם בגללנו... אני אומר לעצמי שאם היינו נשארים הסיפור היה נגמר אחרת, ומל עדיין הייתה ישנה איתי בחדר באיזה פונדק חסר שם בעוד עיר חסרת פנים, אדריאן ודומיניק בחדר משלהם... אבל זה לא קרה... ואני לא יודע אם אני אראה אותה שוב... היא הייתה בטוחה שנתראה בעתיד, ילדה תמימה, מאמינה לחזיונות של זקנה צוענית... נישקתי אותה... ואז ברחתי משם מבלי להסתכל לאחור... טיפש..." "אני לא יודע למה עשיתי את זה, ועכשיו אני שוכב פצוע ומדמם ואדריאן חובש לי את הכתף. כשהגענו לנקיק אדריאן אמר שמפה אין יציאה ונצטרך לעמוד ולהילחם... כן! אמרתי לעצמי, אני צריך את זה עכשיו... נזכרתי בשן-זאנג, אחד מהמורים שלי במנזר, לפני כל קרב הוא היה נכנס למדיטציה ומכין את עצמו בצורה הזו, חיקיתי את תנועותיו עד כמה שזכרתי ושקעתי בעצמי, מכין את עצמי לקרב מול להקת זאבים... הזמן עמד מלכת וקולות הזאבים המייללים מתגבר... לפתע נעקרתי מתוך המדיטציה על ידי כוח חיצוני חזק, אדריאן עמד לידי והסתכל בי בציפייה מהולה בפחד, כאילו שהוא מחכה שאני אגיב לאיזו הוראה שלא שמעתי אותו נותן.... מצאנו מערה בוא... אני מבולבל, אבל בא אחריו לחריץ בסלע... לאחר שנדחקנו פנימה הזאבים הגיעו מייללים לפתח ונעמדו בחוץ, מחכים שנצא... אני רוצה לצאת אליהם ולהילחם, אדריאן בא איתי, הבנות נשארו במערה וחיפשו את היציאה, אם יש כזו, מהצד השני. כשיצאנו לזאבים היו שם שלושה, ולאחר קרב קשה הרגנו שניים מהם ושלישי ברח, פצוע. אדריאן יסיים לחבוש אותי בעוד כמה דקות... אני עייף... צריך לישון..." "עברנו לצד השני של המערה, ויש כאן טיפוס גבוה לפתח מעלינו. יש שם אור שמש שזולג פנימה למערה החשוכה. אייס מטפסת למעלה כדי לקשור חבלים לטיפוס, וכשהיא מגיעה כמעט לפתח היא מחליקה לפתע ונופלת, נופלת ונתפסת יד אחת ואז ביד שנייה וממשיכה להחליק על החבל למטה עד שהיא נעצרת ומטפסת על זיז סלע, דומיניק עולה אליה וחובשת לה את הידיים, ידיה הרוסות ומדממות לאחר ההחלקה על החבל... דומיניק מטפסת עד למעלה ומשלימה את המשימה על ידי שלשול חבל עם קשירות לכל אורכו כך שאני ואדריאן נוכל לטפס... אנו מוצאים את עצמנו על מדף סלע גדול שצופה לשקיעה מרהיבה בעמק רחב ידיים עמוק עמוק מתחתינו, אויר ההרים הצלול והקריר מקיף אותנו... אני הולך עד לקצה מדף הסלע ושוקע במדיטציה עמוקה, אני חייב להפסיק לחשוב עליה, אני צריך להתנתק או שאני לא אוכל להמשיך, איך אני אעשה את זה... נזכרתי שוב במנזר... זה קורה לי הרבה בזמן האחרון... הואנג-לונג מדבר, הוא ראש המנזר, והוא חכם מאד ובעל ניסיון רב... "הקשב לקולך הפנימי" הוא אומר בשקט מדוד מול כל הנזירים "הסתמך על עצמך ועל החוכמה שקנית בדרכך" הוא ממשיך "הביטו אל האופק בכמיהה, אך לעולם היו קשובים לקולות מן הבית"... אני קם מהמדיטציה ורואה שהשמש כבר שקעה לגמרי ואדריאן כבר התחיל הכנות לבישול ארוחת הערב, אני הולך לעזור לו... יש מתח באוויר... אייס ניגשת לאדריאן שמדבר עם דומיניק, שולפת סכין, וחותכת בידה חתך שמטפטף דם אדום כהה שנראה שחור ומבהיק באור מדורת הבישול. אדריאן נראה מופתע אבל תופס בידיה של אייס, היא נרתעת אבל אז נראה שהיא נרגעת, אדריאן שר בקול חלוש, ופתע אור כחול זוהר עוטף את ידי שניהם ופניה של אייס מוכות תדהמה, בעוד האור הנוגה נעלם ומתפוגג והחתך שהיא עשתה כבר איננו שם, היא מורידה כפפות שהיא שמה ואת החבישה שדומיניק עשתה, ידיה בריאות לחלוטין... אני מסתכל על אדריאן עם יותר כבוד ממה שרחשתי לו עד עתה... מסתבר שיש לו יכולות שהוא לא סיפר לנו עליהם..."