אייסקין למכירה בארץ מסתבר שיש אייסקין בארץ לכל המעוניינים תהנו זאת החבילה של שלושה צבעים
א א ל ר ו נ ד New member 11/9/04 #1 אייסקין למכירה בארץ מסתבר שיש אייסקין בארץ לכל המעוניינים תהנו זאת החבילה של שלושה צבעים
Z ZivH New member 11/9/04 #2 תודה! אבל אין שם לדור ה-4... אתה יודע במקרה איפה אני יכול להזמין Iskin לדור הרביעי? תודה רבה!
א א ל ר ו נ ד New member 11/9/04 #3 כדאי להתקשר אליהם ולשאול כי נראה שהם ממש מביאים הרבה אביזרים לאיפוד גם בפלונטר יש הרבה מוצרים לאיפוד אבל אין אייסקין
כדאי להתקשר אליהם ולשאול כי נראה שהם ממש מביאים הרבה אביזרים לאיפוד גם בפלונטר יש הרבה מוצרים לאיפוד אבל אין אייסקין
A Antigo New member 11/9/04 #9 אי-סקין דור רביעי מישהו כאן יודע אם בכלל יש אי-סקין לדור הרביעי כי אני בנתיים לא ראיתי. תודה
A Antigo New member 12/9/04 #11 תודה, שאלה: יש איזה חנות ( או אתר) בארץ שמוכרת אותם, או חנות באינטרנט ששולחת אי-סקין של הדור הרביעי לארץ? תודה!
תודה, שאלה: יש איזה חנות ( או אתר) בארץ שמוכרת אותם, או חנות באינטרנט ששולחת אי-סקין של הדור הרביעי לארץ? תודה!
N nadav144 New member 13/9/04 #14 ../images/Emo2.gif זה לא iSkin ../images/Emo2.gif זה אולי חיקוי עלוב!!!!!! את ה ISKIN המקורי תמצאו כאן: www.iSkin.com ולצערנו - עדיין לא בארץ
../images/Emo2.gif זה לא iSkin ../images/Emo2.gif זה אולי חיקוי עלוב!!!!!! את ה ISKIN המקורי תמצאו כאן: www.iSkin.com ולצערנו - עדיין לא בארץ
A Antigo New member 13/9/04 #15 גם לי הוא היה נראה מוזר חחח אבל אני אל ממש מבין בכל ה-iskin-ים אז לא ידעתי :]