איינג´ל4x06 - פרק ענק!!!!!!!!!!!!!

The Flash

New member
איינג´ל4x06 - פרק ענק!!!!!!!!!!!!!

דבר ראשון בכתוביות הפתיחה כתוב יש - נכתב ובויים ע"י אלוהים בכבודו ובעצמו(!!!!!!) והפרק עצמו...אך איזה פרק! ליאם!!!!! ליאם הופיע אני לא מאמין איזה פרק טוב!! וגם ראינו את קורדיליה ווסלי של עונה שלישית!!!!! איזה מגניב!!!!! אני לא אתן יותר מידי פרטים כדי לא להרוס אבל זה הפרק הכי טוב בעונה(בנתיים) כל פרק בשלישית ורביעית של איינג´ל הוא אלוהי!!!

Angelus

New member
אני ראיתי.. עוד אתמול. שאלה |ספוילר

תסביר לי מה קרה בסוף? היא חזרה לעצמה ראתה שאנג´ל הוא מה? שטן? ואז ברחה כי היא יודעת יותר מדיי או משהו כזה? ואז שהוא שאל אותה אם הם היו מאוהבים.. למה הוא שאל אותה? ולמה היא ענתה We were?

The Flash

New member
אז ככה(ספויילר איינג´ל 4X06)

1. כשהיא נזכרה היה לה חיזיון ישר והיא ראתה רוע כזה מגיע או משהו ובגלל זה היא ברחה 2.הוא שאל אותה כי בסוף הפרק הקודם היא שאלה אותו והוא רצה לדעת איך היא הרגישה אליו היא לא שאלה we were? היא אמרה we were ואני לא בטוח אם היא התכוונה לעבר וכאילו עכשיו כבר לא או שהיא התכוונה שהם היו וכלום לא השתנה

IDOffryn

New member
פרק בסדר...../images/Emo58.gif...

לא יודע זה לא היה כל כך ענק... דווקא מכל הדמיות שהן היו הפרק הכי נהנתי מלורן.. אבל עדין אני לאיודע למה אבל לג´וס חסר קצת מגע באנג´ל מאז אמצע העונה השלישית הסדרה נהיית סתם נחמדה אין כבר משהו מיוחד.. דווקא ציפתי שיהיה פרק טוב(למרות שהוא הזכיר קצת את טאבולה ראסה) אבל סתם היה נחמד לא משהו... לפי הטריילר הפרק הבא אמור להיות טוב.. אני מקווה שהרמה של הסדרה תחזור לרמה של עונה שנייה שלישית..

למעלה