איימי ז"ל

הגרו

New member
איימי ז"ל../images/Emo16.gif../images/Emo109.gif

מי שפה עוד מהקומונה - זוכרים את איימי [אמילי], LOVE BAM? שהייתה המנהלת ביחד עם ספיר? זאת שבעצם פתחה את הקומונה. היא מתה. תאונת דרכים לפני כמה ימים. ביום שני הייתה ההלוויה. נכון, לא ממש הכרתי אותה. בעצם, בכלל לא הכרתי אותה. בטוח התכתבתי איתה כמה הודעות בקומונה אבל לא היינו קרובות. ובכל זאת רע לי עליה. אני מרגישה כאילו היא פתאום חסרה כזה. אמילי ז"ל, ת.נ.צ.ב.ה. ל-א לנצל"ש!

../images/Emo80.gif כל שנה הדבר הזה ירדוף אותי...

חופש הגדול של כיתה ו' - אחות של ילד מהכיתה שלי נהרגה בתאונת דרכים. תחילת כיתה ז' - ראש השנה, בת דודה רחוקה שלי בארגנטינה נהרגה בתאונת דרכים. ועכשיו זה. ואני? כמה פעמים כמעט קרה. רק כמעט. ששש.. לא לפתוח פה לשטן. אני מפחדת לסוע. תמיד. כל תזוזה קטנה לא נכונה של האוטו אני קופצת ונלחצת.

מותק13

New member
../images/Emo16.gif

+
אומגד... אני לא יודעת מי זאת - אבל זה עדיין כואב לשמוע ]: יהי זכרה ברוך
הגר-איך זה נודע לך?

אני אמרתי לה

היא מתה יום שבת וזה נודע לי יום ראשון בבוקר על ידי ההורים שלי

הגרו

New member
לידור../images/Emo109.gif

לידור סיפרה לי כי ההורים של איימי ושל לידור חברים... אם את רוצה פרטים יותר מדויקים תשאלי את לידור.

Gali4697

New member
לאלא

בבקשה בלי הנרות האלה אף פעם לא האמנתי שמישהו שאני אכיר ימות בתאונת דרכים ופתאום זה כזה.. אני בקושי מצליחה לקלוט גם אני לא ממש הכרתי אותה אבל.. זה קשה

הגרו

New member
לגמרי זה כזה לא נתפס../images/Emo109.gif

לפני שנה בערך מתה חברה של דודה שלי. היינו יוצאים ביחד לפיקניקים המשפחה שלי, דודים ובני דודים שלי והיא והבת המאומצת שלה. נורא אהבתי אותן הילדה כזאת חמודה אפילו נולדה בתאריך שלי. לפני שנה בערך אמא שלי הודיעה לי שחברה של דודה שלי נהרגה מ..תאונת דרכים כמה מפתיע. דמאט תפסיקו לנהוג...?

panic girl

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo110.gif

ממש חבל...למרות שלא ממש הכרתי אותה...עצוב ]'=

orw93

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo205.gif

אימאלה יהי ניכרה ברוך

m i c k e y 15

New member
לא נכוןןןןןן../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

יו אני לא מאמינהההה.... את רצינית?? אמאל'הה..איימי
יאוו אני לא מאמינהה היא זאת שהכירה לי את מקפליי ודיברה איתי והכל..יאוו

OriginalMe

New member
פאק

וואי אני חדשה בפורום וגם לא הייתי אף פעם בקומונה, אבל כל אדם שמת צריך לכבד. יהי זכרה ברוך.

למעלה