איים קנריים

piterpen4

New member
איים קנריים

אני נוסע לאיים הקנריים ולוקח איתי פאןבורד..לא גולש מקצוען אבל הבנתי שיש שם מקומות עם גלים של מטר פלוס מינוס..אשמח לקבל קצת מידע בנוגע לאיזה אי או איזה חוף מומלץ עם גלים נמוכים יחסית.תודה.

odedi80

New member
רשמים מטנריף

טנריף (או טנריפה - בשפת המקומיים) הוא אחד האיים בקבוצת האיים הקנריים ואם אני לא טועה, הוא הגדול מבניהם. כדי להגיע מהצד הדרומי (היכן שנמצא שדה התעופה) לצד הצפוני לוקח בסביבות 3 שעות +- כך שהאי הוא לא בדיוק יבשת אוסטרליה. בדרום יש את החופים ליד העיר לאס-אמריקס ששם הבנתי שיש את הגלים הכי יפים אבל יש שתי בעיות: 1. לא תמיד יש שם גלים. 2. אם הגלים לא גבוהים, יש ריף נחמד עם הרבה סלעים חשופים, והרבה מקומיים שיתחרו איתך על הגלים. אני הייתי רק בצפון טנריף בחוף היחיד שעובד שם כל הזמן - פליה אל סוקורו. הייתה שם תחרות גלישה בינ"ל לפני איזה שנה.באמת חוף מדהים כי גולשים מול צוק ענק וגלים מסודרים עם צינורות יפייפים. הבנתי מהמקומיים שכשיש גלים אז זה מגיע לסביבות ה-3 מטר גל ואפרופו מקומיים, לא כדאי להתעסק איתם בכל הנוגע ל"אני עליתי קודם על הגל...." אני בטוח שיש עוד חופים ולא חסרים אתרים שיתנו לך עוד אינפורמציה על העניין.

שןgal

New member
לא יהיה לך נעים יש רק חוף אחד..

עם חול ים שאתה מכיר כמו בארץ החופים שמה מלאים בבוץ מגעיל אבל תהנה (וסליחה שדיכיתי אותך)

piterpen4

New member
טוב האמת שריף זה לא הכי טוב לחובבן

לא נעים להתרסק שם..ו-3 מטר זה קצת גבוה בשבילי..חשבתי שיש שם חופים של מטר..תודה בכל מקרה..

למעלה