איים הפי!! ^-^

PopPy

New member
איים הפי!! ^-^

עשיתי - את - הבחינה!! התחלתי ב16:00 אחרי שהבוחנות (שתי קשישות שהתעקשו לקרוא לי מיידע'לה) החליטו שתעודת סטודנט צעיר של האוניברסיטה לא מספיק טוב בשבילן והחליטו שצריך תעודת זהות, מה שאין לי (אבל עוד.. *חושבת* תשעה חודשים יהיה!
) ואז אחרי שקיבלתי אישור כניסה ומלאתי את הטפסים שצריך למלא (וזה לא כ"כ פשוט כמו שזה נשמע..) קיבלתי את השאלות וכמעט התעלפתי במקום. הרגשתי שאני לאדעת כלום, עד שהתאפסתי קצת, קראתי את כל השאלות, התחלתי את הבחינה והבנתי שאני דווקא יודעת את החומר לא רע. יצאתי מהבחינה (אחרי עוד כמה "מייד'לע" מצד הבוחנת וכמה שאלות חטטניות לעיניהם של כל הנבחנים
) מאושרת וטובת לב, התקשרתי לכל העולם ואשתו (טוב, רק לאמא שלי ולשתי חברות טובות שלי
) ונכנסתי להיי. הלך לי טוב, הלך לי טוב, הלך לי טוב! ^-^ עברתי בטוח, ואני חושבת שקיבלתי בערך 70-80. ^________________________________________^

PopPy

New member
יההה ראיתי את כל התגובות של כולם

להודעות שלי פה ובענייני! אנשים חמודים! תודה לכולכם!!

וונקי

New member
../images/Emo24.gif לאתי

כול הכבוד לך אתי אני מאוד שמחה שהצלחת בבחינה
ענקי

אתי יא טיפשה... אמרו בפרוש בהזמנה

להביא תעודה מזהה. כלומר תעודת זהות או דרכון.... מאז הסמסטר הקודם הם מאוד מקפידים... לא משנה, בהצלחה
עברתי את הקורס הקודם בציון המפתיע של: 60
, שוב... אבל את הקורס עברתי ב64. ואני ממשיך
, לעזאזל עם האוניברסיטה, שונא אותה.

PopPy

New member
תודה אנשים../images/Emo24.gif

ודקש האני, בתחילת הסמסטר שלחתי את הכרטיס הזה שהיה צריך למלא בטופס הרשמה + תמונת פספורט ואמרו לי בפירוש שזה במקום ת.ז או דרכון בכניסה לבחינה או בכלל בכל דבר אחר כשצריך להזדהות כסטודנט צעיר של האו"פ (התמונה שלי בדרכון היא מגיל 7, אני בהחלט לא מתכוונת להסתובב עם ה.. דבר הזה עלי ולהציג אותו לאנשים ואמא שלי לא מוכנה להחליף לי אותו!! וה"תעודת זהות" זה עדיין הספח הקטנטן הזה בתעודת זהות של אמא שלי). ובעניינך- עברת! אז מה אם זה לא בציון גבוה? עברת! קיבלת את הנ"ז! מה אכפת לך בכמה? אף אחד לא מסתכל על גיליון ציונים של תואר.. מה היה ממוצע הממ"נים שלך? הממוצע שלי זה 78 (86, 89 ו75 ורק 65 ארור הוריד הכל
) ואין לי שמץ של מושג איך מחשבים ציון סופי!

זה שכלול כזה... לא ידוע מה הממוצע

לא משהו אני מנחש... יש ציון אחד שצריך לתקן אבל לא אכפת לי.. צריך ממוצע כלשהו כדי לעשות תואר שני, אני חושב שאפשר לעקוף את זה אנד סטאף... השכלול הוא משהו כזה: את מחשבת מכל ממן את הנק שקיבלת, כתוב לך כמה נק' כל ממן בחוברת ממנים ואת מחשבת עם הציון שקיבלת מהמנחה, אני חושב שלוקחים את נק' המנחה ועושים כאילו אחזוים מהנק' שבחוברת... ואז את מחברת את כל נק' הממנים וזה מוריד את חשיבות המבחן... משהו כזה. אם יש לך ממוצע בגיליון גבוה אתה יכול לקבל מלגה, וכל מיני תעודות הצטיינות ושטויות. את מי זה מעניין. ל-א א-ו-ת-י

למעלה