איים באק!

נעמה ע.

New member
איים באק!

חזרתי מסמינריון הדרכה בערד המהבילה, היישר למחשב חדש עם תוכנת עריכה חוידאו וכל השיכלולים... (זה גם אומר שהאס"ק הקודם שלי מת, אז תאלצו לחכות לחדש שיגיע בקרוב...). היה כ-י-ף בסמינריון! הגעתי למסקנה שבנים הם פשוט יצורים קורעים, הם לא הפסיקו להצחיק אותנו... זה היה קצת לא פייר כי אנחנו כשלעצמנו היינו יבשות לאללה, אבל העיקר שצחקנו מהם. אבל... לא כדאי שאני אתחיל לספר חוויות כי זה פשוט יתפוס פה עמודים שלמים, ואני לא רוצה להרגיז את ענבלי, אז הנה רק שירה הנושא של הסמינריון, מוגש בחום ע"י קבוצת "יא-חלאולאו": "שבט קוממיות- נגמרה השורה שבט יחיעם- אלופי הבניין שבט התקומה- תקועים באדמה שבט נריה- זקנים עם קטטר א-ב-ל... (פריטה אלימה על הגיטרה) שבט עוז אלופי המחוז, שבט עוז אלופי המחוז!! חבל שאי אפשר לצרף לפה קבצי קול... טוב, אז אני אנסה לעקוב אחרי כל ההודעות שהשארתם פה בחמשת הימים האחרונים... עד יום שלישי שאני שוב נוסעת (הפעם מחנה).

S.tal

New member
שלום!

ברוכה השבה! אז נהנית?! ואני חושבת שבנים הם לא יצורים קורעים, אלא פשוט יצורים, מוזרים וחולניים.......! טוב..., לא חשוב... טל, t@l

:: תחילת מבטא צרפתי :: אסקיוזה מואה

??? :סוף מבטא צרפתי :: אני בן! יו נואו. אני דורש התנצלות! ומייד! s@me @ne

S.tal

New member
או שלא......!

אין לי כח להיכנס לוויכוח! ולכן אני אתנצל רק בפנייך! למרות שאני עדיין חושבת שאני צודקת!!!!!!!!!!! ושאני לא צריכה להתנצל........! לא חשוב! טל, t@l

Witchcraft

New member
רוווווו....

אתה חייב להרוס לי את החופש ולדבר בצרפתית? ג´יז, עד שאני נפטרת מהשיעורי צרפתית המפוחלצים האלה ומגיע החופש מחזירים אותי לשיעור צרפתית. וכאן אני מרגישה צורך עז לצאת במחאה כנגד הממשל, ולצעוק בגרון ניחר: נדין הביתה! עכשיו!!! alors, marches toi!!! אה, כן, ואני רוצה לנצל במה זו ולצרוח בקולי קולות, בשמי ובשם חברי המיובשים: רוצים שביתה!!!!! שביתה!!! שמעתם אותנו?! אתם לא מקבלים מספיק שכר, מורינו היקרים, ולמען טובתכם ופרנסתכם אנו מתעקשים שתמשיכו במאבקכם הצודק ותגררו את בתי הספר (העל יסודיים בעיקר!) לשביתה גורפת! הידד לאנדרלמוסיה!!! לונג ליב סטאלין!!!

S.tal

New member
טוב טוב...

אז לא כל הבנים מגעילים..., וגם אתם לא מגעילים..., בלה בלה בלה... סליחה.....

נעמה ע.

New member
צר לי לאכזב אותך...

אני חושבת שיש ביניהם דווקא כמה נחמדים

Witchcraft

New member
האהא, לי דווקא אין בעיה עם בנים...

חלק מהם הם יצורים חמודים ביותר... ויש כמה שאפילו שווים עוגייה. ויש הרבה, לצערי, שהם פשוט יצורים, נקודה. סורי.

PopPy

New member
וולקאם בק! אגב, מוזר שלא ראיתי

את ההודעה הזו עד עכשיו! אני מבינה שאת (בניגוד אלי) נהנית באחד החורים (זה נשמע רע) בנגב ^-^ |S| פופי |S|

אווו! וולקאם בק!

הצתה מאוחרת...אני יודעת...אבל רק עכשיו ראיתי את ההודעה...או, דה...דה משהו! -ליאת שחושבת ש{לפחות בשלב הזה של חייהם} רוב הבנים הם חזירים {הרוב! הרוב! אוקיי? לפחות אלה שאני מכירה (ולא מהפורום, אוקיי??)}-

Lady_Voldemort

New member
ח וולקום באאק

אני מבינה שנהנת יופי לך פחחחחחח לא משנה השתגעתי במקצת עכשיו. המממ

S.Riddle

New member
איי איי איי, בנים, בנים......

אני לא ילדה שמכלילה, אבל אני גם פמיניסטית, אז..... בנים, ברובם הם חזירים, מגעילים, ששוברים לך את הלב, ומתנהגים אלייך כמו ---. אני שונאת בנים!!!!! ועכשיו לחלק החיובי- הם חמודים. -הערה: זה נכתב מתוך כעס עז שנאגר בתוכי. אני מתנצלת בפני כל הזכרים בפורום, ומבקשת שלא יקחו אותי ברצינות (כרגיל), כי הפסקה הנ"ל מתייחסת רק ל-3 בנים שבגללם חוויתי את זה על בשרי. בתודה מראש, לירון-

למעלה