איים באק!!!!!!!! חזרתי!!!!!!!!

לאאאאאאאאאאאאא!!!!!

נשמה אל תעלבי!!!!!!!! בבקשה בבקשה בבקשה........ זה לא אשמתי.... יש להם שם הרבה לחץ. ככה זה. אני מטילה על אנשים קרושיו, הם מסדרים. אז אין מקום. אל תהיי עצובה.

הא?

מה קיללת? אוף אני מתחילה לחשוב שאנשים רוצים שאני אעזוב. לפני שנסעתי כולם אמרו לי לא לנסוע, הבטיחו לעדכן אותי ובלה בלה בלה, ועכשיו אפחד כמעט לא מתייחס.........

i love אפרת

New member
יעלווווש

מאמא צב? איך היה? ומיכה עדיין לא חזר.. הוא צריך לחזור בימים הקרובים....

אני יודעת. עוד יומיים.

מאמא צב? חחח.... היה.... כיף. וקרררררררררר............................ הייתי בשוק לשמוע את הטמפ שבארץ. אגב ראיתי את הקליפ של נומה נומה ייה, והפסיכים האלה לא יודעים לעשות קליפים. יופי, שלושה אנשים עומדים על מטוס ומעיפים את הידיים לכל עבר! החלק הכי טוב היה כשהמטוס התרסק.

i love אפרת

New member
חחח אווקי חחח הכי טוב היה

כשהמטוס התרסק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראית את מה שעשו באינטרנט? עם מאיה היא מאיה הא מאיה הוא- כשיורדים על מאיה בוסקילה....... חחח זה מצחיק

ראיתי.

תגידי, למה החלק של המאיה היא מאיה הוא מאיה הא מאיה האהא, הם נשמעים כאילו זו בת ששרה את זה? הם שלושה בנים!

i love אפרת

New member
וואי נכון לא חשבתי על זה..

אולי אחד מהם מגיע לצלילים גבוהים, ואם לא אז זה עבודה של המחשב, זה שעושה להם קול כזה

SofyTofy

New member
וולקאם באק!!!!!!!!!../images/Emo103.gif

ו47 ע5חינ98נט5498י69נ8י54והצע754לךכגחנחילגניה לך8נכאה7הר 5חנןכ7נ9טי (זה אומר "איזה כיף ששבת אלינו" באיטלקית
)

למעלה