איים א סלבריטי

Wiinie The Pooh

New member
../images/Emo26.gifשאלה לנציג יס ריל../images/Emo36.gif

כמו אחרים, גם אני חושבת שזה ממש לא מתאים ש"הצילו אני סלבריטאי" משודרת בשעה מאוחרת יחסית כמו 23:30... אין אפשרות להחליף בינה לבין "המירוץ למליון" שכבר שודרה? ומה לגבי אפשרות של שידורים חוזרים במהלך היום של הפרקים מהיום הקודם? נראה לי שהרבה ישמחו אם זה אכן יקרה...

yes REAL

New member
הרצועות של יס ריל ממותגות מבחינת

ה-feel שלהם. הרצועה הראשונה היא רצועה רומנטית, הרצועה השניה אקספרימנטלית יותר. הרצועה השלישית היא רצועה של המירוץ למיליון והרצועה הרביעית היא רצועה "השרדותית" יותר. את הרי לא באמת מצפה שבגלל סדרה אחת נשנה את כל המבנה ונפריע להרגלי הצפיה של כל מי שצפה עד כה במירוץ למיליון? מאז שידורה בסאמר נייטס הצטרפו ליס המון לקוחות שלא זכו לראות אותה (ויש גם לקוחות שפספסו אותה בשידור הראשון בגלל הפרסום הלא מוצלח של הערוץ) וכמו כן אנחנו מעוניינים ליצור תנופה לקראת שידור העונה הרביעית המיוחלת. בכל אופן, ל"הצילו!" יש עוד שני שידורים במסגרת ימי שישי, שם יהיה שידור מרתוני של חמשת פרקי השבוע, פעם אחת ב16:10 ופעם שניה ב-00:30. באשר לשידור בשעות היום, אני מבטיח להקדיש לזה מחשבה ולראות אם זה ניתן לביצוע טכנית במידה ונחליט שזה מוצדק.

Flendy

New member
לא!! רק לא להעיף את המירוץ!

התוכנית הגאונית ביותר שנוצרה בז'אנר!

Wiinie The Pooh

New member
אתה צודק...

אני מקבלת לגמרי את הטיעון שלך בנוגע לשינוי השעות, אבל באמת תשקלו את העניין של שידור בשעות היום... תודה רבה!

גלׁ

New member
מצטרף

שידור אחרי בית ספר יהיה מעולה ולא אמורה להיות בעיה נכון? אם ישדרו בעשר בבוקר או בשתיים בצהריים...

Y A H O O O

New member
מישהו יודע כמה פרקים

יש ל"הצילו אני סלברטאי"? ושהיא תסתיים מה יהיה אחריה?

rpassiv

New member
הצילו אני...זאת התוכנית הדפוקה ביות

ביותר מה זה השטויות האלו.! למה זה כזה מפגר. זה עוד לא התחיל ואני כבר רוצה שזה ידמר.. היער קודם כל ניראה כמו איזה אולפן ועוד משווים את זה להישרדות של מפורסמים ..טוב שלא שמו להם מיטות מדורה ועוד הם מתלוננים על אורז ושעועית. איזה תוכנית מגעילה..וכאילו הם לא רואים את הסלסלה הזאת! זה הכי לא מעניין םניה לנציג יס ריל מה יבוא אחרי זה ועוד כמה פרקים צריכים לסבול את זה טוב שיש פרדייז והמירוץ!! הסדרות הכי שוות

גלׁ

New member
יש לי שאלה

העונה הזאת זה העונה המקורית? הכל נראה כל כך מאולץ. שהמנחה אומר להם להגיד "איים אה סלבריטי" כדי לצאת מהמשימות אז ישר הם "אי אפשר להגיד פשוט הלפ?"... ו"אני כוכב תוציאו אותי מפה" זה אחלה אלטרנטיבה כשנהיה משעמם (ערוץ 120)

LOVEtheMcMAHONS

New member
לעונה זו קדמה

העונה הראשונה לפחות של הגרסא הבריטית שהיא המקור לפורמט הזה. שם אפשר היה לראות את אורי גלר, את אחד השפים מ-ready steady cook שמשודרת בערוץ בי.בי.סי פריים ועוד כל מיני סלבז-דיאט בריטים.

yes REAL

New member
שהייתה אגב משעממת מחץ בטרוף. ואת

אנט ודק המעצבנים (שגורמים למנחה של הגירסא האמריקאית להראות מעולה) הייתי זורק לכלא על פשעים נגד הצופים. העונה השניה היתה יותר סבירה. ומי שלא ראה את אורי-סירקא 2- גלר, לא ראה מתחרה מעצבן מימיו.

גלׁ

New member
שני הבריטים כאלה טובים

טוב ראיתי רק שני פרקים של העונה השניה, את זה עם אנטוני השף והשחקן גולף נדמה לי..

tevet

New member
בקשה קטנה...

אפשר בבקשה לדעת מה מתוכנן להיות אחרי התוכנית של הסלבריטאים??? התוכנית הזאת ממש גרועה... ואגב יס קני את הישרדות 7 (והרבה יותר חשוב) 8? והאם מתוכנן להיות שידור חוזר לאמזון?

Y A H O O O

New member
"הצילו אני סלבריטאי"

אתמול היה פרק מגניב. נכון שהפרק הראשון היה קצת משעמם אבל האקשן התחיל ואני ממשיך לראות את זה. נכון שהסלבריטאים לא מוכרים בכלל,אבל הרעיון יפה. וחוץ מזה אתמול היתה המריבה הראשונה,והקטע עם התנינים שבאמת היה מסוכן ביותר,איך הם מסכימים לדבר כזה? מי שרואה שיגיב ויגיד לי,איך זה הולך כל שבוע מעיפים מישהו מי שם? ואם כן העיפו אתמול כי לא ראית את החמש דקות האחרונות?

למעלה