איים א סלבריטי

גלׁ

New member
איים א סלבריטי

מה זה השיבוץ הזה? אני יצטרך להשאר לראות עד 12:30 כל יום? יותר הגיוני להחליף את זה עם השידור החוזר של המירוץ. רק אל תהרסו את ג'ו שמו בשיבוץ המסריח הזה, זה יהיה הפסד ענקי לצופים. והמנחה הזה זוועה- שני הבריטים טובים בהרבה ומי זה בכלל המפורסמים האלה.. מישהו מכיר עוד מישהו חוץ מכריס ג'אד?
 
הצילו אני סלבריטאי../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

מה אתם חושבים על זה? אישית חרא. לא מכיר את רובם. הדבר היחיד הטוב שיש שם זה טייסון שנמצא בלי חולצה וניקי הברבי התורנית
 

maya567

New member
אני בעד מליסה ריברס../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif

וחוץ מזה אצל הגרמנים (RTL - ערוץ 120) יש את זה כל לילה. הם משתמשים באותו סט באוסטרליה. הבעיה היא שזה בגרמנית והסלברטיז הם גרמנים
(סבתא שלי מכירה את כולם...
)
 

maya567

New member
ב-RTL?

עד כמה שאני שמתי לב כל יום (סבתא שלי היתה כאן בסופ"ש וכל לילה ראיתי איתה) - בשעה 2330-2345 משהו כזה. מיד אחרי סופרסטאר - האמריקן איידול/פופסטאר של הגרמנים.
 
כן כן ראיתי כבר

אני חושב שה אחריי DEUTCH KAND SUPERSTAR יש שם בכוכבים (שגם אני לא מכיר) כוכב אחד שקוראים לו דניאל... והוא הנינט טייב של גרמניה
 

danazi

New member
זה מה שאני חושבת על הכל!!!!!!

קודם כל המנחה הזה מעפן בטח שמתם לב שהוא מנסה להצחיק אבל אי בנאדם רד מזה אתה אפס והתוכנית בואנה איזה מפונקים הם מה הם חושבים את עצמם עלק השפילו אותם אף אחד לא ציווה אליהם לשתתף בתוכנית אבל לדעתי זה חיקוי עלוב מאוד של הישרדות
 
גועל נפש של תוכנית

המנחה מגעיל, המקום נראה מצועצע כזה לא ממש נראה ג'ונגל. הסלברטאים לא מהשורה הראשונה,חלקם מוכרים,חלקם בקושי,ורובם בכלל לא. בקיצר חבל על זמן הצפיה
 

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo58.gifתוכנית לא מוצלחת

סדרה ממש ממש ממש משעממת רוב הסלבריטאים לא מוכרים בכלל
כל אח יותר פינוקי מהשני...
לא אהבתי בכלל...זה נראה יותר מידי במתי כזה..כמו האוכל שמקיע דרך השמיים.. זה נראה כאילו זה אולפן..ולא ג'ונגל
משעמם
 

Y A H O O O

New member
לא יודע מה איתכם אבל...

אהבתי את "הצילו אני סלברטאי". הפרק הראשון היה סבבה. נכון שאין שם מוכרים,והמנחה יותר מידי שמח,אבל זה סבבבה.
 
כן, בערך

רובין לינץ' הזה אני זוכר שהנחה איזו תוכנית כשהיה רזה יותר וצעיר יותר, כנ"ל לגבי הקונצ'יטה הזו כשהיתה צעירה היתה יפהפיה שיחקה בספינת האהבה בכמה פרקים.אבל בסופו של דבר התוכנית הזו סתם חרא עדיף להפסיק איתה עכשיו,היא הסדרה הכי גרועה.
 
אני מכירה את מליסה ריברס

חולה על הביקורות שלה ושל אמא שלה! אני מכורה אליהן!הן ממש מצחיקות! האמת שלא ממש אהבתי את התוכנית הזאת...רואים שמוותרים להם הרבה.... נ.ב לדעתי ג'ף מהישרדות הוא המנחה הכי טוב שיש!!!!!!!!!
 

Nietz§che

New member
ג'ף באמת מנחה מעולה.. נראה שהוא

נראה שהוא תמיד יודע מה עושים ומאוד מזדהה, כלומר.. הוא חברמן כזה, הוא רץ איתם כשצריך.. לא מפונק מידי. חמוד. המממ את מליסה גם אני מכירה.. וכל הכבוד לה על האומץ עם המשימה אתמול, מהג'וקים האלה אני הייתי מתעלפת. את אמא שלה אני לא סובלת, היא נראית מנותחת כמו מייקל ג'קסון והיא וולגרית מידי לטעמי. בכל אופן, התכנית באמת לא משהו.. (מחפשים קרציות אחד על השני? יופי שלא.) הכי משעשע היה כשהמנחה הגיע למחנה שלהם להודיע מי יהיה מחר באתגר\משימה, והוא אמר.. את אולי, את לא.. אתה לא.. ואז כאילו אמר שהתחרות היא בין שניים, ומפצלים את המסך ומראים את שניהם, מנסים ליצור מתח מלאכותי, מה שממש לא הלך - לדעתי. זה היה עלוב למדי.
 

LOVEtheMcMAHONS

New member
מנצל"ש המלצה חמה

היום יצא לי לראות מערכון של MAD TV על הישרדות סלבריטאים. אחד הדברים הכי מצחיקים שיצא לי לראות בזמן האחרון. ג'ף פרובסט בכבודו ובעצמו משתתף במערכון וזה ענק. למי שיכול להיעזר בדודים מארה"ב או בכל דרך אחרת והוא חובב הישרדות מושבע - הקטע חובה.
 
אני מכירה את מליסה.....

ראיתי אותה היא היתה מנחה בערוץ E ז"א בחדשות הבידור היה לה פינה.... אני בעדהה... ואיזה חתיך הכושי הזה!
 
למעלה