איים אבודים ב-
אנשים

אני יודעת... |פסטרמה|

אבל יש מלא אנשים שחושבים ככה. רק הזכרתי את זה, זה ממש לא מה שאני חושבת...

גיל110

New member
סימפל ממש לא אימו

סימפל פלאן הם רוק-פאנק, ואולי ממש מעט שירים זה אימו, אבל הם מוגדרים כפאנק-רוק ואפילו היו מועמדים לפרס על שכזה.

לא כל כך מעט שירים.. |פסטרמה|

בהגדרה הם באמת פאנק-רוק, אבל אני חושבת שזה בגלל שאף להקה לא הייתה רוצה להחשב כאימו.

גיל110

New member
אכן

תדמית אימו היא תדמית בין הגרועות ביותר. אם אתם זוכרים, בתחילת-אמצע שנות ה-90, כשמוזיקת ההאבי מטאל נכנסה, הוגשה הצעת חוק פדרלית בארה"ב לאסור השמעה, הקלטת שירים או שירתם בחיי של כל שירים ההאבי מטאל וזרמיו בטענה שזה פוגע בילדים וגורם להם לבעיות חמורות. החוק עבר את הסנאט, את בית הנבחרים אבל במזל אחרון של התערבות בית המשפט העליון בארה"ב, שפסק שאי אפשר לאסור על השמעת מוזיקה גם אם היא גורמת להשפעה שלילית כי זאת היא זכותו הבסיסית של אדם להחליט בין טוב לרע כל עוד הוא לא נפגע מזה קשה ולא פוגע בסביבה או בזולת. תקדים שעד היום קיים ולא מאפשר להוציא חוק נגד מוזיקת האימו.

גיל110

New member
הסולן שלהם אפילו לא נראה אימו

לא בתספורת הישנה ולא בחדשה. אבל ביחס ללהקת אימו אחת, Three days grace (שהכי קרובה לרוק ששמעתי), Panic! At the disco וכל שאר הדראעק, הם פאנק אסלי אגב, אימו יותר מקובל בארץ מאשר בארה"ב, לפי בדיקות שעשיתי. שם עדיין מעדיפים את הרוק והמטאל הישנים והטובים.

גיל110

New member
להקה מעולה, רק בעיה אחד קטנה

וזה שהסולן שלהם מנסה להפוך את השירים ליותר ויותר אימו, כשעדיף לו לקחת את זה לכיוון הרוק כבד עם נגיעת אימו קלה ביותר.

למעלה