אייל

boazmottes

New member
אייל

לא שיניתי שם משתמש, פשוט ענית לי בדף 25. השאלה היתה : המחשב שלי עובד לאט כשאני מוריד שיר, הוא בקושי עובד גם עם הצא`ט. אז מה אני עושה? עוד שאלה : אחותי רוצה גם שם משתמש, איך היא עושה את זה? היא ניסת להירשם והיה רשום : דואר אלקטרוני קיים. תודה מראש

Ey@L

New member
תשובה

(דרך אגב אני כותב את ההודעה פעם שנייה כי נתקע לי המחשב כסיימתי לכתוב קודם) כשאתה אומר שאתה מוריד שיר למה הכוונה, באמצעות איזה תוכנה? (napster, getright, iexplore וכו`) כי ידוע לדוגמא שgetright די מאט את המחשב. {מצטער אם רשמת את זה בעבר ושכחתי} בקשר לצ`אט, נכון שצאט תופס קצת יותר מידי זיכרון (נ.ב איזה צ`אט, בתפוז?) אבל עדיין זה לא אמור להאט את המחשב. תבדוק אם יש תוכנה נוספת במחשב שגורמת למחשב להיות איטי. ובקשר להרשמה של אחותך, תפוז כדי למנוע הרשמות מיותרות מאפשרים לכל כתובת אי מייל לרשום כינוי אחד בלבד. ולכן עליך לרשום אי מייל אחר כדי להירשם בכינוי נוסף או (ושזה יישאר ביננו (-: ) תמציא כתובת אי מייל אבל אתה מסתכן בכך שלא תוכל, במקרה של אובדן סיסמא, לקבל אותה במייל.

boazmottes

New member
אייל...

אני מוריד שיר מהתוכנה ``imesh``. הצא`ט הוא של תפוז ולא אין שום תוכנה אחרת פעילה באותו הזמן. נסה לעזור אני מת מיאוש 8-p . תודה על הכל.

Ey@L

New member
תשובה

אין לי מושג מIMESH אם היא מאטה את המחשב אבל בכל זאת אני לא רואה סיבה שהמחשב שלך איטי. וכן הצאט של תפוז לא ממש אמור לתקוע את המחשב. כשאתה עובד בתוכנות כמו וורד, המחשב שלך גם איטי? אם כן הייתי ממליץ על פירמוט עם איזה מערכת הפעלה אתה עובד?

למעלה