אייל\ענת מה יש לנו שומרת חדשה בחדר ולא גילתם לנו? מי היא? LEE NOIZE
B bar35111 New member 20/3/06 #1 אייל\ענת../images/Emo2.gif מה יש לנו שומרת חדשה בחדר ולא גילתם לנו? מי היא? LEE NOIZE
ע עיניים חתוליות New member 20/3/06 #2 גמלי יש בגלאט...../images/Emo2.gif איך לא מודיעים? מחכים לעדכון? חעחע
מ משוטט לילה New member 21/3/06 #4 ואני חשבתי שאני לא יודע לקרוא... זה בטח ארתור ששינה צבע החליט להסתלבט עלינו
X X ר ת ו ר New member 21/3/06 #6 אמממ.... היא לא היתה נסיונית בכלל ב20+ ? איך עלתה לחדר שלנו בלי המלצה שלנו ? ועיניים חתוליות,אם את מדברת על manchize - זה אני,אבל שום מילה נחכה לעדכון של איל,נראה על מה מדובר לא שאיכפת לי,תמיד רציתי עוד נקבה סקסית בפנטזיה
אמממ.... היא לא היתה נסיונית בכלל ב20+ ? איך עלתה לחדר שלנו בלי המלצה שלנו ? ועיניים חתוליות,אם את מדברת על manchize - זה אני,אבל שום מילה נחכה לעדכון של איל,נראה על מה מדובר לא שאיכפת לי,תמיד רציתי עוד נקבה סקסית בפנטזיה
מ משוטט לילה New member 21/3/06 #7 סמיילי מה סתמו??????../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אין לך איזה מטורף לאשפז,נרקומן לשקם, מתאבד להציל או לפחות חתול להוריד מעץ נו לעבודה...
סמיילי מה סתמו??????../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אין לך איזה מטורף לאשפז,נרקומן לשקם, מתאבד להציל או לפחות חתול להוריד מעץ נו לעבודה...
D D Smiley New member 21/3/06 #8 ../images/Emo46.gif אחרי שניסית לעבוד עליי אתמול שיש מתאבד בצ'אט!#$$@%#% אני אסתום לך ת'פה עד שתהיה ילד טובבבבבב וד"א אתם לא חייבים לדעת P: גם כשאני עליתי הרוב לא ידעו ובכלל הייתי ניסיונית בצ'אט טי וי אז ששש חכו לעדכון שבועי
../images/Emo46.gif אחרי שניסית לעבוד עליי אתמול שיש מתאבד בצ'אט!#$$@%#% אני אסתום לך ת'פה עד שתהיה ילד טובבבבבב וד"א אתם לא חייבים לדעת P: גם כשאני עליתי הרוב לא ידעו ובכלל הייתי ניסיונית בצ'אט טי וי אז ששש חכו לעדכון שבועי
מ משוטט לילה New member 23/3/06 #16 זה היה חצי דקה... תארי לעצמך שארתור היה מרחיק אותי לשעה שלמה? מה היה קורה אם היה לי שעה לשרוף?
D D Smiley New member 23/3/06 #19 מזלך שזה היה חצי דקה.. ואם הוא היה מרחיק לשעה והיית בא להציק לי הייתי מחזירה אותך לשם בטיל!
S syrus New member 22/3/06 #9 אופית חדשה הודעתי בעדכון הקודם שתהיה שומרת חדשה... (אז יפה לדעת כמה אתם קוראים). בכל מקרה עדכון בעוד שבועיים, היא גם תכנס לפורום עד אז.
אופית חדשה הודעתי בעדכון הקודם שתהיה שומרת חדשה... (אז יפה לדעת כמה אתם קוראים). בכל מקרה עדכון בעוד שבועיים, היא גם תכנס לפורום עד אז.
S SuPerliNuX New member 23/3/06 #11 BlakLord או BlackLord? עזבי אותו 100 אחוז זה אחד מה זה קשוח ושחצן ומעצבן גם, הכי טוב תתעלמי ממנו.
1 100 אחוז נשמה New member 23/3/06 #12 חחח ימכוער זה אתה?????......./images/Emo123.gif אני יביא לך מכותתתתתתת חכה חכה
ג גבירה שחורה New member 23/3/06 #14 בר לינוי הילדה הכי יפה ../images/Emo3.gif ואני לא צוחקת היא עברה תחקור אצלי
R Reeloop New member 23/3/06 #17 איזה תחקירים עזבו אותם הכי טוב.. לאכול במבה של אסם עם שוקולד פרה וכוס קולה X: