אייל - הצילו!!

מיכל...~

New member
אייל - הצילו!!

אייל בוקר טוב..מצטערת להטריד בשעה כזאת פשוט אני כבר איזה שעתיים מנסה להכנס לאייסיי שלי ללא הצלחה זה כל הזמן כותב לי את זה: cant establish connection. check your internet connection and reconnect icq אוווף..מה לעשות??! וחוץ מזה שם ``הוטמייל`` (העולמי) לא נפתח לי..יש כל כך הרבה עומס?..אני מנסה כבר ממש הרבה זמן!! אני מיואשת!!!..:(((( מה לעשות?! אחחחח...מצטערת להטריד אותך בבעיותי הקטנות..אני קצת בורה במחשבים..ואני פשוט חייבת חייבת להכנס לאיימל שלי..... טוב תודה מראש מיכל המיואשת!

בוקר...או לילה? בכל אופן..

מוזר.. אבל את המקרה השני שאני שומע בדיוק באותה שעה עם הבעיה של האיי סי.. נסי את זה... איי סי.... תפתחי את האיי סי... לכי ל ICQ (זה שנהפך לחתול שאת נוגעת בו.. למטה משמאל..) ביחרי ב PREFERENCES שם תבחרי ב CONNEXTIONS תיבחרי את הלשונית SERVER ועכשיו תבחרי AUTO CONFIGURE תאשרי...... אם זה לא ילך אולי יש להם בעיה זמנית..למרות שלי הוא עובד יופי :) בקשר למייל שלך... לא יודע סליחה.. לילה טוב..

מיכל...~

New member
בוקר טוב!

אחחחחחח אני מאושרת...המחשב החליט להתעשת והעלה לי את האייסי ואפילו את הדוא``ל!! אני כנראה רגילה להתלונן ... בכל אופן תודה רבה לך... לילה שקט שיהיה לנו לילה/בוקר טוב מיכל

למעלה