אייל גולן

bigMEN

New member
משועמם........

כואב לך משהו? מה הקטע?בגלל שתאוות הצ`ומי המעוותת שלך לא באה אל סיפוקה החולני צריכים לסבול כל משתתפי הפורום? למעשה לא הייתי צריך להגיב להודעה שלך,כי בזה אני מקפיץ את ההודעה הסנילית שלך לתחילת הפורום, אבל זה שווה שתדע מה חושבים עליך. תבקש מאמא שתזמין לך תור אצל הפסיכיאטר!

../images/Emo12.gif

מה כבר קרה
אז הוא כתב הודעה...אתה כבר שולוח אותו לפיסיכיאטר בגלל זה?

אני מניחה שהוא מתכוון להודעות

ההצפה של חיליק האגדי שמחקתי שבה הוא כתב (כפול חמש פעמים!): חרד משיעמוםו חיליק האגדי 25073358 √ סתם שהחדר הזה משעמם . . ואריאלה המנחה הכי.. אני פשוט נירדם מתוך כתיבה אה אה ... ורפי בכלל.. אתה, עזוב כבר דיברנו באוטובוס..

bigMEN

New member
אריאלה....

נכון 100 אחוז. אנשים צריכים לדעת שפורום זה לא פינת החי לפריקת כאבי בטן או ראש תרתי משמע. הקוראים לא אמורים לספוג את כל הזיבורית של המדינה. פורום אמור להיות מקום בו אנשים מחליפים דעות/חויות/סיוע הדדי וכמובן עמידה בסטנדרט תרבותי הוגן. ומי שקשה לו לעמוד בתנאים מינימליים אלו שישתגע בבית. פורום הוא מקום ציבורי ובמקום ציבורי מתנהגים ביתר שיקול דעת.

לביא4

New member
הם לא מרגישים שהם בפורום חרדים

הוא בכלל לא אמור להיות משועמם אם יש לו קביעות ללמוד, ולא לטפח את הבטלה ועוד לדבר נגד גדולי ישראל. אין מה להתפלא. וחבל שבמקום להעלות נושאים כאלו מטופשים ולהשתמש בלשון הרחוב הוא היה מעלה נושאים קצת יותר עניניים כאן בפורום הקשורים יותר לאווירת המקום ולא לאווירה שהוא רוצה להתרגל.

למעלה