לא, את
א א ו פ ל י ת New member 21/11/13 #51 לא. שום דבר לא בטל וזניח. הכל צריך להיות בדיוק. כולל הנושא, שגם בו לא דייקת. גם התוכן, וגם מסורת גיאוגרפית. ומבחינת שבירת מסורת, אתה היית זה ששבר. חאלס למכור לנו לוקשים. אין קונים. עופי.
לא. שום דבר לא בטל וזניח. הכל צריך להיות בדיוק. כולל הנושא, שגם בו לא דייקת. גם התוכן, וגם מסורת גיאוגרפית. ומבחינת שבירת מסורת, אתה היית זה ששבר. חאלס למכור לנו לוקשים. אין קונים. עופי.
מ מוטי חוף מציצים New member 21/11/13 #52 את ממשיכה לשקר ולהנדס אותנו שקר שלך זה פשע חמור יותר משבירת המסורת של העבם
מ מוטי חוף מציצים New member 21/11/13 #62 אני לא מוותר לך אישה באה לפורום גברים לטחון לנו את המוח במקום להראות ציצים. מה זה זה? מוט.
א א ו פ ל י ת New member 21/11/13 #65 אני נמצאת בפורום "שיחת גברים" ואתה טוחן לי את המוח במקום לראות לי דברים אחרים. מה-זה-זה? עופי.
א א ו פ ל י ת New member 21/11/13 #85 אין לך מושג איך זה היה מתאים לי עכשיו. ה"יאללה מוסיקה" הזה, במיוחד אחרי ההפסקה. אהבתי. תודה מוט. לחיים עופי.
אין לך מושג איך זה היה מתאים לי עכשיו. ה"יאללה מוסיקה" הזה, במיוחד אחרי ההפסקה. אהבתי. תודה מוט. לחיים עופי.
S seymore butts New member 21/11/13 #83 קראתי את זה רק עכשיו אחרי שהגבתי לוויש בשרשור שלה, אז אחזור כאן על מה שיש לי להגיד: כל כך הרבה מילים שפכו על הסיפור הזה בתקשורת אבל בשום מקום לא טרחו לענות על השאלה - האם הם זיינו אותן גם בתחת. מבחינתי התקשורת נכשלה כאן כישלון חרוץ.
קראתי את זה רק עכשיו אחרי שהגבתי לוויש בשרשור שלה, אז אחזור כאן על מה שיש לי להגיד: כל כך הרבה מילים שפכו על הסיפור הזה בתקשורת אבל בשום מקום לא טרחו לענות על השאלה - האם הם זיינו אותן גם בתחת. מבחינתי התקשורת נכשלה כאן כישלון חרוץ.