אייל גולן קורא לך

RossieL

Active member
אייל גולן קורא לך

נו, הכנסת שלנו הפכה להיות הקומדי קלאב

בסוף שעת השאלות לראש הממשלה, ח"כ גלאון שאלה את ראש הממשלה מדוע אינו מתראיין לתקשורת. השרה רגב ענתה לה משולחן הממשלה, וגלאון הגיבה: "השרה רגב, אייל גולן קורא לך"
אפילו נתניהו לא הצליח להסתיר חיוך ואת שאגות הצחוק מה"יציע" היה בלתי אפשרי לפספס.
מה עכשיו?
מירי סיבוני תבקש לפטר את גלאון?

גדול!:))

לפני כמה דקות שמענו בפייסבוק את אראל מרגלית בכנסת. חבל שהוא לא ב'יש עתיד'... אני מבסוטית ממנו. היום היינו במשרד של הבן שלי וליבי התרחב מגאווה! כשאחזור לארץ, אעלה תמונות מהמשרדים היפהפיים שלו. כמו בסרטים. ביקשתי שיסדרו לי עבודה שם. מוכנה להיות שם כל היום. אפילו לישון שם. השלווה בעיר הזאת בלתי ניתנת לתיאור. האנשים הולכים פה כאילו הם על רגיעון... אני רוצה לגור כאן :)

Ronit FL

New member
הפוך גוטה, הפוך.

זה לא שבחו״ל חיים על רגיעון, אלא שבארץ חיים על ממריצים

לגמרי...

זאת התחושה שאני מקבלת. תראי, הפעם החלטנו שאנחנו נחים ולא מטיילים היכן שכל התיירים כי זאת כבר הפעם השישית בברלין, כך שהפעם אנחנו מסתובבים יותר בין האנשים וכמו גרים בברלין. בשכונת קרויצברג, באזור של צעירים. הבן שלי לוקח אותנו עם הרכב שלו למרכז העיר ושם אנחנו מסתובבים קצת, עושים קניות ושותים קפה. בקיצור, תחושה של רוגע.

sashalola

Well-known member
השרה רגב, גם היינריך היינה קורא לך

לאחר ששרת התרבות התרגשה "מהנגיעות הקלות" בסרטים של טרנטינו,
התפנתה השרה משאר עיסוקייה התרבותיים והקשיבה בגלי צה"ל לפינה המעולה והתרבותית של האוניברסיטה המשודרת, שם דיברו אמש על שירתו של מחמוד דרוויש, ותצילנה שתי אוזניה!
כה צרמו לה מילות שיריו של העוכר, עד כי הזעם הרתיח את דמה הפטריוטי: היאך וכיצד זה? הרי סכנה קיומית של ממש לעמה בדברי המשורר. לסגור את הפינה לאלתר! לערוף את ראשם של עורכי התוכנית! עוד לא ידוע מה יוחלט ומה יעשה לבוגדים.
בכל מקרה, בצר לה לשרה, ובמצוקתה הגדולה אף פנתה לשר הביטחון שיטריח עצמו להקשיב לדברים, ויבוא ויחזק את עמדתה, הלוא דברי הסתה לשמה נשמעו בפינה הנ"ל הממומנת על ידי אזרחים תמימים ונאמנים לארצם, שמעולם לא שמעו ולא ידעו את השירים שמחוץ לתוכניתו של אייל גולן, מחמל נפשה, המייצג את השירה של התרבות הנכונה לעמה.
עכשיו רק חלילה שמי מהבוגדניים והמשוקצים שקמים מדי יום ומטנפים את הבמות בחיזויים דמיוניים ודמוניים כמו "מפחיד לזהות בקרבנו את התהליכים.." וישלוף עוד איזה ציטוט כמו "במקום שבו שורפים ספרים, ישרפו בסוף גם בני אדם."
אז ספרים עוד לא שרפנו... ובני אדם?
מירי רגב שרת תרבותינו היקרה,
את צ'כוב פיספסת, (כנראה בגלל הקיפוח) אבל יש לך הזדמנות לעלעל בכתבי אחד שקוראים לו היינריך היינה. שלא ירתיע אותך השם האשכנזי, הוא דווקא לחלוטין בעדינו... כותב דברים מאוד יפים על היהודים, על התנ"ך ועל זיקתינו לארצינו.
שפת האומנות היא אוניברסלית. לצרכני התרבות אוזן כרוייה, סקרנית לשמוע את כל הקולות ועוד. הנפש מועשרת ומתרחבת... וישמח אותך לדעת שכל השפע מעורר ההשראה זה זמין לכולם, כמעט חינם.
במקום להזיע בניפנוף עצבני, הביאי לעמך את השפע ותסמכי על חוכמתם כי ידעו להפריד בין המוץ לתבן, וידעו לבחור בין הקולות את זה שיהווה מקור להשראתם והזדהותם בבואם לגבש את טעמם ועולמם התרבותי.

superman1234

New member
פוסט נהדר !!

מעבר לתוכן, הכתיבה יוצאת מהכלל. כל הכבוד.
אני ממליץ לך לשלוח את הפוסט לאחד העיתונים למדור "דעות" , אני משוכנע שהוא יפורסם .
נהנתי לקרוא.

בילבי65

New member
שלום סופרמן. כל עוד אני יכול ולפני שאחסם, ברצוני להודות לך

על שהגנת על זכותי לכתוב את דעותיי.
(שחר 701 לשעבר)

נפלא לקרוא אותך על הבוקר:)

את חייבת לפרסם את הפוסט הזה שיגיע לכמה שיותר אנשים. את מרשה לי להעתיק אותו לפייסבוק שלי?

האמת המרה היא - שאייל אשכנזי

בקצב קל להתעלל דרך וועדת השחרור, וזעמן של נשים רבות מנותב לאי הוצאתו מהכלא. לגבי אייל? חבר'ה הבחור גנב כסף מהמדינה, הסתבך בענייני מין לא קלים בכלל, וכאילו כלום לא קרה.
מה הוא אשכנזי?

למעלה