אייל בבקשה .

natyh

New member
אבל חייב לסייג

מעט מאד מהעוצמה של השקע הזה יגיע לאלפים השקע הזה נתקע משום מה כנראה המיים קרים ולא נכנס לפנים היבשת בעוצמה גדולה, מאח ר וצפויה התחממות בקרוב כנראה שהמסה הגדולה תגיע מאוחר הרבה יותר , עד עכשיו די מתאים לתחזיות המוקדמות שכתבתי כאן על חורף מאוחר .

איל שחר

New member
SF לא רואים חורף לפחות עד יום רביעי הבא

מה שיש עכשיו - גם הוא יפה
אולי נפתח פורום טיולי הליכה לאתרי סקי? צריך להיות מדהים ביופיו גם אם קצת "מסוכן" בשל הסיכוי לתהפוכות מזג האויר בעונה זו.

יפה ממש!

איל שחר

New member
נכון שהטמפ' חזויות לרדת לקראת רביעי-חמישי

בשבוע הבא לכיוון האפס מעלות אבל זה עדיין לא חורף

z x 7 r

New member
שנתחיל להילחץ כמו לפני שנתיים?

בול טורנס ירד השלג באמצע דצמבר. שבועיים לפני הטיסה רק. אבל כשהתחיל לרדת - בשבוע ירד איזה מטר אם לא יותר.

איל שחר

New member
דפדפתי אחורה בשש השנים האחרונות ומסתבר ש

לרוב מזג האויר היה דומה בתאריך של היום למה שיש עכשיו. רק שנתיים, 2009-2010 היה כבר מתחת לאפס. לרוב כאמור, כמו עכשיו.

natyh

New member
השואה באתר שאטל

בחודשי דצמבר ינואר בשנים 07 09 11 12 13
תודה .

dfl

New member
הגזמת

כרגע אין שלג בשאטל, אבל לקרוא לזה "שואה"? קצת שפיות, חברים.

natyh

New member
שואה ?

השוואה , לא שואה מה פתאום שואה ,כל העין הוא לנסות להשוות ולנסות ולמצוא מיצג סטטיסטי ותבניות מזג אויר אני רוצה לקבל נתונים על מנת להחליט האם לנסוע ב 7 או ב 14 או ב 21 בפברואר נתונים סטטיסיטיים מצביעים על שיא שלג בבקירה בסביבות 21 בפברואר , ובפורמיגאל דוקא ב 14 בפברואר , אני מעוניין גם בהשואות עם אתרי שאטל ומורזין בשנת 2007 קורולוציה טובה לאתרים המוזכרים.
דוקא הייתי בשאטל ב 2007 ומאד נהניתי למרות שהרבה שלג לא היה , איך הגעתי למילה שואה לא ברור לי.

למעלה