איילת1974

איילת1974

ראי את הלינק למטה. שהיינו צריכים לדעת איפה עבדנו ולא זכרנו הכל כתוב בביטוח לאומי, בסוף הדף תראי שאת יכולה למלא את הפרטים, והם שולחים לך טופס איפה עבדת, וכמה חודשים, ככה אם קשה לך להוכיח או להמציא את הטופס המתאים ממקום עבודה לשעבר, יהיה לך אישור ביד של הביטוח לאומי בעצמו. תנסי, ואשמח לשמוע אם זה עזר לך.

איילת1974

New member
ורד הגליל שלום לך

קודם כל ברוכה הבאה, ותודה על הלינק
. שנית כל אני מסופקת אם זה יעזור. במקרה שלי ביטוח לאומי חייב באותי על מס´ חודשים בהם עבדתי (והועברו אליהם כספים). בחלק מהמקרים הצלחתי לאתר טופסי 106, אך החלקם לא, היות והחב´ נסגרה. דהיינו: למרות ששולם להם, אצלהם או שזה לא מצוין מסיבה כלשהי, או שהם שקרנים. כפי שטענו כאן- הם פועלים בשיטת ה"מצליח", ואין לי מושג למה, הרי זה גוף שאמור לשרת את האזרחים, וא להיות נגדם.

דובי123

New member
בפורום חוק ומשפט השיבו כי אם הית שכ

שכירה אז על הביטוח הלאומי לבא בטענות למעביד ולא אליך כך שאם תוכלי להוכיח שהיית שכירה - אז זה זבש"ם אם המעביד העביר כספים אליהם או לא - אין זה ענינך כלל מציע לך לבקר בפורום ולהדפיס את התגובה עכשיו.... [-ף תארי לך שהתשובה של אילת או שלי היו פותריםפ לך את הבעיות עם הבטוח הלאומי - הרי הפורום היה נסגר לפני שנפתח רישמית

איילת מותק תנסי

כמה הקלקות ותקבלי מהם את הדואר ישר הביתה לתיבת הדואר בבית. ככה תהיה לך הוכחה מה שולם ומה לא. אבל באמת כפי שנכתב בהודעה הקודמת, אם לגביך שולם התשלום לביטוח לאומי, זה לא ענין שלך, אלא הענין של המעסיק-ים שלך לשעבר. אגב, תזכרי שיד אחד לא יודעת מה היד השניה עושה. ככה עם הטופס שהם ישלחו לך תהיי יותר חכמה, ודבר נוסף, צלמי את הטופס, ודאגי לכמה עותקים שתמיד יהיו לך.

איילת1974

New member
שלום לך ורד

הדוגמה שננתי של ידיד שלי מראה כי אין זה כך. אותו בחור שמר את התלושים, והיה רשום שם שירד כסף לביטוח לאומי, ולמרות זאת הם טענו שמבחינתם הם לא קיבלו, והם דרשו את הכסף, ואף עיקלו לו את חשבו הבנק. כמו כן הם אמורו לו שהוס שלו גנב ממנו, ולכן עליו לשלם לב"ל ולתבוע את הבוס. וזאת אחרי 5 שנים שהחב´ סגורה, בסוף לא היתה לו ברירה אלא לשלם ובלי אפשרות לתבוע. צריך לשים לזה סוף! יש לגוף הזה יותר מדיי כוח, והוא נטפל דווקא לחלשים. שיהיה לכם יום טוב איילת

איילת שני דברים

א. קודם כל תנסי מה שהצעתי לך, לא יזיק, מקסימום לא יועיל. ב. שנית בקשר לאותו ידיד, אדם פרטי לא צריך לבדוק עם ביטוח לאומי ומס הכנסה אם שילמנו עליו באמת מה שכתוב לו בתלוש, לשם כך יש תלוש, ושם ההוכחה שהכספים שולמו. אני חושבת שעם עורך דין הכל היה יכול להסתדר טוב יותר לזכותו של החבר. אבל כפי שהבנתי מדבריך את הנעשה אין להשיב.

למעלה