איילת,

איילת,

לנקות לבד, לסדר, לארגן, זה שליטה על החיים שלך... נפלא! לא שאני מבטלת את חשיבותה של העוזרת אבל... תחזוקת האדם את ביתו בעצמו, היא דבר חשוב מאין כמוהו. הנה דוג' ממני. אחרי הגשמים, יש המון עשבים שוטים בגינה שלי. יש חומרים שהורגים אותם בדקה ורבע אבל...אני עובדת שם כל יום. מנקה את השטח במו ידי, זה תרגול מצוין להוצאת עשבים שוטים מהחיים, יצירת מרחב נקי ובהיר, לצמיחה פורחת ומוגברת. כשאני עושה את זה, אני מרגישה איך כל עשב שנעקר, מפנה מקום לצמיחה של הפרח, הצמח, כמו פינוי ארונות, חדר, או כל דבר אחר. אני שייכת ליסוד העץ, כך שבדרך זו אני גם נקשרת לאנרגיות שלי בצורה טיבעית. עבודה בבית מחברת אותנו, לעצמינו, וכשהיא מעצבנת ומעייפת....זה המקום להתעקש עליו, לסדר אותו זה מביא איתו אנרגיה חדשה לנו, ולכל מי שנמצא בבית איתנו. צבעים ל"הזזה": תכלת, מיסוד המים, מאיט קצת, למרות שהמיקום הוא אנרגטי, צד דרום מזרח והצבע תומך באזור. בכל מקרה כנראה שהיגיע הזמן לשנות... מכיון שזהו חדר שמשמש גם לשינה וגם כחדר עבודה אמליץ על צהוב, שממריץ וגם ירוק. אפשר לשלב בפריטים, להוסיף על מה שיש או בכל שתראה לך יכול להיות שגם שינוי בתאורה יניע את האנרגיה טוב יותר בחדר אויל תפרטי מה היית רוצה להניע? איזה אלמנט בחייך? אחה"צ נעים

ש איילת

New member
תודה אביבה

הייתי רוצה להניע הכל באופן כללי.. ההרגשה היא של תקיעות כללית..(שנובעת מחוסר שליטה על העניינים כנראה. מהתעקשות לא מספקת..אשים לב לדברים הללו) מה יכול לתרום לשפע כלכלי? אם אני ילידת 4.1.73..לאיזה יסוד אני שייכת? פעם אמרו לי מים ופעם אמרו מתכת עם השפעה חזקה של מים (כי סופרים מסוף ינואר...משהו כזה)? איך יודעים? מבלבל חג שמח איילת

חשבתי עלייך...

חשבתי על "להניע הכל באופן כללי..." ובאה לי מחשבה חדשה
חשבתי על זכרונות מאוחסנים, דברים שכתבת, קיבלת, שמרת לאורך השנים... אולי הגיע הזמן שלהם? לפנות מקום?.... ובקשר ליסודות...כן, זה מבלבל! יש המון טבלאות, נוסחאות, ספרים, שכל אחד מהם אומר דברים אחרים מעבר לכך יש את אלה שאומרים את האמת הכי אמיתית שלהם... מלבד שניים שלושה סינים בעולם היום, שלמדו את הפאנג שואי עשרות שנים, רוב האנשים משתמשים בנוסחאות שלמדו, ומביאים אותן כאמת קדושה. אין פסול בכך מלבד העובדה שהדברים מוצגים כאמת אחת ויחידה, ולא כך היא... לדעתי את שייכת ליסוד המים, אבל השאלה היא למי את מאמינה.שיטה אחרת, תגיד אחרת... אם תקראי במאמר של איפיוני היסודות, תראי שמה שנאמר שם מתאים לך. לפחות לפי דעתי. אבל...זו גם הבחירה שלך למי להאמין. אמון, בא מהלב, כל היתר בא מהמוח, כולל כל הידע של איפה לשים מה. יעוץ פאנג שואי טוב, לדעתי, קשור לדברים שמעבר, ליחסים ואמון שבין המתייעץ ליועץ. משמעותה של העיצה היא גם בחירת דרך, שינוי לפי עיצה של מישהו. כשאין אמון במי שמייעץ....העיצה לא תועיל.האדם יחשוב שפנג שואי זה קישקוש, כי היועץ לא קיבל את אמונו, או לא עורר את אמונו... ובנימה צוחקת אומר לך: "איך יודעים? כשלא יודעים, יודעים הכי טוב אמון, איילת, אמון,.. יש חיים אחרי הידע..." אם תרצי אתן לך כמה עצות לשפע יום נעים

ש איילת

New member
אשמח מאוד

לקבל עצות לשפע. אני מסכימה שיש הרבה דברים שאני יכולה לפנות. ואכן אפנה.. אבל יש דברים שקשה לי לפנות..דברים אישיים (לדוגמא שירים שכתבתי שקשורים הרבה פעמים באנשים וברגשות או כמו שאת אומרת :זכרונות מאוחסנים. האם היית מציעה לפנות גם כאלה דברים? כשמפנים..הכוונה לזרוק? או אולי יש דרכים אחרות? למשל, לקחת את כל השירים ששמורים אצלי במחשב, להדפיסם וליצור חוברת (בה אוכל לעיין כשארצה ..כמו שמביטים באלבומים ישנים..)ולאחר מכן למחוק אותם מן המחשב ולפנות מקום לחדשים שיבואו... הלוואי שהייתי יכולה לכתוב וישר אחרי זה לזרוק..כמו השחקנית ליב טיילור בסרט בו היא נמצאת באיטליה..כותבת שירים וכדומה.. ומעיפה אותם לרוח .. (היית מאמינה שפעם זרקתי אלבומים? ברגע לא שפוי אחד,כשהייתי צעירה, במחשבה שצריך להתמקד בהווה ובעתיד ומה שהיה בעבר לא חשוב......עבר עליי משהו. אמא שלי לא סולחת ובצדק) אני מצליחה להתחבר ליסוד המים (וגם ליסוד המתכת..:)) אני בעד שינויים ולא חושבת שעצותייך קשקושים. ההפך. אני עוקבת אחרי הפורום הזה לא מעט זמן ולדעתי בורכת בכישרון הפנג שואי האינטואטיבי.. (ואני לא באה להתחנף) תודה

ש איילת

New member
ועוד שאלה שעולה לי

הפינוי והסילוק קשורים גם בפינוי וסילוק אנשים מהחיים של פלוני (שלי למשל)? אני לא מאמינה בלסלק אנשים מהחיים. מה לגבי ליצור שינוי באופי היחסים עם אותו אדם? או למשל לשנות תדירויות מפגשים/ התקשרויות עם אדם? זה מקובל עליי. אבל לא לזרוק.. לדעתי, אנשים אינם כמו חפצים. הם לא גרביים ולא מאמרים ישנים. נורא קשה לי ההתייחסות לאדם כמו אל חפץ שעבר זמנו. נניח שאדם מסויים לא עושה לי טוב אז אולי אשנה את סוג הקשר ביני לבינו.. לסלק זה הפיתרון הקל.. אני יכולה להבין שאנשים נעלמים מחיי באופן טבעי.. הם זורמים לכיווים אחרים..למקומות אחרים.. זה לא אותו דבר כמו לסלק/ לזרוק/ לפנות. כשזורקים מישהו זה אומר שלא מקבלים אותו כמו שהוא..אפילו לא קצת. מה דעתך?

מה הטעם?

מה הטעם לתת את דעתי? כשהכוס מלאה, אי אפשר להוסיף לה עוד מים... צריך לרוקן ממנה, כדי למלא שוב... ערב נעים,

למעלה