איילת מתוסכלת

../images/Emo6.gif חירבנתי וחזרתי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

merilue

Well-known member
איילת נתפשה במערומיה

איתן גילה אתמול,ש"השמש" שלו בבית,די מסוכנת-בעצם שמש קופחת מעבר לעובדה שאיילת חולת תשומת לב,חונקת את כל הסובבים אותה,עד שלא נשאר אוויר,היא גם נתגלתה כ די מרושעת כלומר אם הייתה מכבדת את איתן,מעריכה אותו,כמו שזה רק נראה עד כה,הייתה מאפשרת לו להיות עם דניאל,כמבוקשו אבל איילת מעדיפה לראות את איתן עם מישהי שהוא לא נמשך אליה כ"כ,ולא בכיוון של התאהבות,מאשר לראות אותו עם דניאל-האהובה עליו מכל יותר חמור בעיני איתן,כל התירוצים השיקריים שלה אתמול,להסביר לו מדוע קרן,ולא דניאל----איך אומרים,פ ס ד ר ז"א "אתה לא רוצה להיות איתי,אני לא רוצה אותך עם זו שאתה אוהב"-מעדיפה אותו אומלל עם מישהי אחרת,מאשר מאוהב במישהי אחרת וכל זה רק בגלל שהוא לא שם לכיוונה במובן רומנטי רכושנות נוראה

קרן עדיין מנסה למכור לבן את ליהי אפילו

שהיא יודעת שליהי לא שמה עליו ומשתמשת בו להישרדותה

merilue

Well-known member
הסבר לא משכנע בכלל

אמרה לאיתן,שהיא רוצה שייתן לקרן הזדמנות,מאחר והוא נמצא רוב זמנו עם דניאל,וזה לא ככ פייר לשאר הבנות טענה שזה נראה כי המשחק נגמר מבחינתו והבחירה שלו היא דניאל ואני טוענת שלאיילת אין שום רגשות חבריים לקרן,והכל ממניע אגואיסטי לחלוטין,מפריע לה נורא שלאיתן יש רגשות מאוד חזקים לדניאל,וברגע שאיתן יראה ניצוץ אהבה לקרן-איילת תפנה גם לה(לקרן)את הגב אם איילת רוצה להיות פיירית,כמו שהיא התיימרה להיות אתמול בשיחה,הייתה אמורה להבין שעם קרן היה לו דייט,עם אורטל היה לו דייט,ועם דניאל עדיין לא-אז מן הסתם מגיע לדניאל הפרס חוץ מזה,איילת רואה ושומעת שאיתן רוצה את דניאל,אז מה הבעיה שלה??תשחררי אותו,לעזאזאל!! המהלך של איילת נואש,ולא מחמיא בכלל-ראו אתמול על פרצופו של איתן שהוא ממש סולד ממנה באותם רגעים

ליאורי13

New member
הקינאה מדברת מגרונה של איילת

היא לא פועלת בהגיון, זה ניכר לעין אם הייתה מצביעה לדניאל, היא הייתה זוכה להערכה מצד איתן, ומכאן זה יכול היה אולי להעלות אותה עוד קצת מוראלית

איתן הולך לנפנף את צילי וגילי מיכנסיים קצרות

וגופיות מסריחות ראשונות ברגע שיועמקו להדחה

ליאורי13

New member
למה אומלל?

הוא טחן את קרן כמה פעמים בזמן השהות בסוויטה, מה גם שנראה שהוא די רוצה את קרן, הוא סימן אותה כבר בהתחלה בגמר, לי נראה שהוא יסיים את הסיפור עם דניאל (חבל) וקרן היא זו שתזכה להיות "בחירת ליבו" איילת וענבר - כנראה שהן לא מספיק חזקות להחזיק בזכות עצמן, לכן התחברו ל "לחזקות ודומיננתיות" של הבית כדי לצבור כוח ותאוצה. שתיהן איבדו קולות מבחינתי (סימסתי להן דרך האתר) מי שתקבל ממני את הקולות הן אורטל למרות ואע"פ שהיא די שקטה ואולי מיסתורית וליז שמגיע לה עידוד אורטל - לא ראיתי אפילו לא פעם אחת שהיא מרכלת, היא מחזיקה שם בזכות עצמה

merilue

Well-known member
אומלל לפני הכניסה לסוויטה

עזוב מה קרה בסוויטה עצמה,אני בכלל מתחילה לפקפק שקרה שם משהו-עד שלא אשמע את זה ממישהו נוסף(איתן) לא מאמינה לקרן כ"כ אתמול,בסבב השיכנועים שנעשו בבית,חלקם לטובת דניאל,חלקם לטובת קרן-איתן נראה סובל גם בשעות הראשונות של הארוחה המשותפת של קרן ואיתן,הוא עקץ אותה בלי סוף-למדתי מאיתן כשהוא כועס על מישהי,הוא עוקץ כמו דבורה--עד כוס היין הראשונה שהוא השתחרר קצת וקיבל את הגזירה,איך שאומרים כן,מסכימה איתך לגבי קרן שהיא בחמישייה אבל לא בגלל שהוא רוצה אותה ממש,אלא רק בגלל שהיא "עובדת" די קשה להשיג אותו,וכל השאר נסוגות תראה את אורטל-אני מאמינה שאיתן נמשך לאורטל בטירוף,אבל בגלל כל משחקי הנסיגה שלה,ירד לו ממנה מעט איתן אוהב אותן מחזרות,ולא קשות להשגה-קצת עצוב בקשר לאורטל וליז,מסכימה איתך לחלוטין,כרגע גם הן עדיפות עליי

Klayhamn

New member
אני נוטה להסכים

שקרן לא עשתה עם איתן כלום... בת'כלס להגיד שהיא עשתה בלי לעשות באמת -- זה הדבר האידיאלי מבחינה אסטרטגית עבורה -- היא לא חושבת על איתן כמו שהיא חושבת על הקהל -- היא מנחשת שההבדל בין דניאל ובינה בעיני הקהל זה שדניאל שכבה איתו, ושהיא לא. אז היא רוצה לשכנע את הקהל שהיא ודניאל נמצאות באותו LEVEL....

merilue

Well-known member
בינגו!!../images/Emo106.gif

שם המשחק-תחרות,תחרות,תחרות איתן זה רק הירייה באוויר המשחק האמיתי הוא בין הבנות

ליאורי13

New member
אני מייחלת לסוויטץ בעלילה

שאורטל תכנס שוב חזק לתמונה ותהדוף את כולן משום מה לא בטוח לי שדניאל זה סוף הסיפור מבחינת התכנית, כלומר זו ההחלטה הסופית, איתן ודניאל =זוג (למרות שהיא עדיפה מעל קרן הרעה, שאגב בפרופיל שלה היא אמרה שהיא רעה) ואני בת:)

למעלה