איילצ`ו, התגעגת אליי ?

איילצ`ו, התגעגת אליי ?

אני בטוח ;-) בכל אופן, עוד בעיה ... כמו לרבים מאיתנו, יש לי בגרות בספרות ביום ראשון, אז הורדתי סיכומים מהאינטרנט עכשיו, המדפסת שלי לא מצליחה להדפיס בשחור, אלא רק בכחול וורוד ... אז כדי להדפיס את הסיכומים .. אני משנה את הכתב לכחול ואז אני מדפיס. (אני עושה את זה בוורד של הווינדוז, לא של אופיס) אבל את הסיכומים שבאים בקובץ TXT בדוס, אי אפשר לשנות לכחול .. כי זה לא בוורד. אז צריך להמיר אותם לקובץ של DOC כדי שאני אוכל לשנות את הצבע. ואין לי מושג איך עושים את זה. אז יש כמה אפשרויות לעזרה: 1) או שתתן לי לינק להוריד ממנו וורד ואז אני אוכל להמיר את הקבצים לDOC 2) או שיש לך מושג למה המדפסת שלי לא מצליחה להדפיס שחור 3) או שיש לך רעיון אחר נ.ב אני חייב להדפיס את זה בדרך כלשהי, וזה ממש מציק לי. תודה מראש גלעד

duke4you

New member
תשובה + תיקונים

1. הורדתָ סיכומים מהאינטרנט - לא יפה! :p 2. הוורד של וינדוז? לוינדוז אין וורד, אתה מתכוון לכתבן (שהוא די דומה) 8-p 3. קובץ TXT בדוס? ובכן אתה בטח מתכוון לקובץ TXT של וינדוז (note pad) 4. ועכשיו תשובה: במדפסת יש 2 ראשי דיו. אחד שחור והשני צבעוני. מה שאתה צריך זה פשוט לקנות ראש דיו שחור שאזל לך. (מצטער על התיקונים, סולח לי? :) )

לא סולחים כל כך מהר חבוב ;-)

1. זה יפה מאוד, זה גם מועיל מאוד 2. צודק 3. קובץ TXT שפותחים אותו עם EDIT בדוס .......... ובקשר למדפסת .. בהתחלה חשבנו שזה באמת קשור לדיו .. אבל הדיו חדש, והוא עדיין לא מדפיס שחור.

duke4you

New member
תשובה

1. קובץ txt בדוס? אני לא מאמין שהדברים האלה עדיין קיימים. בכל אופן אתה יכול להדפיסם ע``י פקודה פשוטה בדוס. לדוגמא: copy c:\progra~1\duke\test.txt lpt1 הפקודה תשלח את תוכן המסמך test.txt למדפסת. במידה וברשותך מדפסת usb הפקודה לא רלוונטית כי התקן usb אינו עובד במצב של 16bit (דוס). 2. בראשי דיו, יש תופעה של ראש סתום, הייתי נתקל בתופעה הרבה פעמים. הייתי ממליץ לקחת כוס מים חמים עד רותחים, לנער את הראש דיו ולהכניס את ראשו בלבד לכוס מים למשך 2 דקות. לאחר מכן לנקות טוב עם מטלית או נייר טואלט את הראש ולהחזירו למדפסת. (עכשיו סולח? B-( )

פשוט

אתה יכול לעבוד עם הכתבן שיש בחלונות פשוט תפתח דרכו את הקובץ ותוכל לערוך. יש שם אפשרות להחליף צבעים, הגדלת אותיות, הדגשה כל הפקודות הבסיסיות שיש בוורד. הא כן ואז תשמור בקובץ DOC

DNA

New member
יש עוד אפשרות

אני מיתפלא אך אף אחד מיכם לא חשב פשוט ליראות אם הdraiver הוא טוב או שבעצם אפשר לסוף בעיות וליפתוח את הקובץ טקסט דרך הnot pad

למעלה