איילנר

איילנר

תחמתי את העין בשחור אמממ לא נראה לי שזה מתאים לי כל כך אוף אני לא מוצאת שוםדבר שמתאים חוץ משחור מתחת לעין בחלק החיצוני

ד"א צבעתי את השיער לשחור

אני לא יודעת מה לעשות כנראה שבעוד חודש דוד שלי מתחתן בערך קצת אחרי פורים ואני עושה צמות בכל הראש עם תוספת... אני לא יודעת איך להתאפר אני לא מוצאת את עצמי.

rozalinda22

New member
את ממש ממש יפה../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

מאוד

תודה רבה מתוקה.

האמת שאמרתיכבר בעבר אני לא רצה ואני לובשת שחור ועכשיו אני גם צבעתי לשחור את השיער האיפור זה הדבר היחיד שאני חייבת לשחק בו אתמול איפרתי את העיינים בגווני ירוק והתאהבתי בצבעים בחזרה! אני כל כך שמחה... אז מה דעתכם עכשיו איזה צבעיםאפשר לשחק הבנתי שחום לא כל כך כדי ירוק וסגול מומלץ מה עוד?

eldargranot

New member
לכי על...

תלכי על גוונים וורודים צללית לבנה מבריקה על עצם הגבה, תיחום שחור בעיניים כמו שעשית ואת פצצה

אז אני לובשת שחור כנראה...

ובגלל שהשיער עכשיו שחור אז הבנתי שכל צבע יתאים אני דווקא חשבתי ללכת לכיוון הלבן ופנינה... משהו כזה אפסרק ובננה שכבר אמרו לי בעבר נורא אהבתי...

RReuTT

New member
לדעתי זה נראה סבבה לגמרי...

דווקא תיחום יפה... רק תעשי טובה ואל תצטלמי בפוזות כאלו....

mega sweety

New member
יש לך גבות מ-ה-מ-מ-ו-ת!

טוב, את גם יפיופה קלאסית... סתם לידע כללי, אני מאפרת, ואני מצטרפת להצעתו של אלדר ללכת על גוונים ורודים, רק נראה לי שכדאי לך לעשות את האייליינר דק יותר, שהפינה החיצונית שלו תסתיים בשפיצון ותהיה עבה יותר מהפינה הפנימית של העין. דרך אגב, באיזה צבע יהיה הלבוש שלך? גם חשוב... אם זה יהיה שחור, אז זה יילך פצצה עם הורודים.

למעלה