איילה .. חברים, הגיע הזמן ש -

איילה .. חברים, הגיע הזמן ש -

שמישהו סוף סוף יעיז ויגיד ש"המלך הוא עירום" ולא, זה לא מה שאתם חושבים חברים.. לדעתי מישהו צריך לומר שאיילה היא אדם חיובי ביותר ובודאי, מרוב המועמדים של האח הגדול. מעולם איילה לא עשתה 'בלאגנים', איילה היא כמעט היחידה שתמיד מנסה להיות בסדר עם כולם, (חוץ מאולי גם פוטנה וארז) כשמישהו עם מצב רוח רע, גם עם הוא לא מאוהביה היא תמיד מתעניינית ומנסה לעזור, היא אינטילגנטית, היא אצילית, יפה, וקלאסית. איילה היא אישה-אישה. איילה היא אישה בכל רמ"ח עבריה ושס"ע גידיה. וחברים אין לי שום קשר, לא עם משפחתה ולא עם מכריה... מעולם לא הכרתי אותה או מישהו מטעמה. אני צופה כמו כל אחד אחר,ולדעתי עושים לה עוול לכל אורך הדרך. אין לי מילה יותר מתאימה לתאר את הסיבה האמיתית - קינאה. אם אמנם יש צדק ונשארו בנו מעט ערכים, לאיילה ללא ספק מגיע להגיע לגמר !

yogevit

New member
אכן,הפורום הוא חממה פאשיסטית

ומי שמעז לא ללכת בדרך שמוכתבת מההנהלה,חבל!

דיייי דייייייייייייי../images/Emo46.gif

אז היא רחצה שתי כוסות בשבוע האחרון SO WHAT הדיבור המתנשא שלה השקרים שלה ההתנשאות שלה זו היא אחרי שהיא תצא מהתכנית ותבין כמה דרך יש לה לעשות..דברי איתנו אז... דיי לחרטט פה אנשים דייייייייייייייייייי היא לא אדם חיובי היא לא מקסימה היא לא חכמה יש גבול!!! היא פשוט רוצה להגיע לגמר והאח מנחה אותה בדרך ההתנהלות - שקוף ומגעיל ויותר מהכל צבוע איילה זו איילה בדיוק כפי שמרבית הצופים קלטו אותה אל תחרטטו פה אנשים כי זה פשוט מגוחך!

ואוו...אתה גאון,היא רוצה להגיע לגמר שזה

בניגוד לכל השאר שלא רוצים. תקום,אתה מועך לעצמך את המוח

עוד אחת שמרגישה מורמת מעם../images/Emo4.gif

איך זה שכל הפלצנים תומכים באילה וכל הדפקטים בסער? כי כל אדם קרוב אצל עצמו

לכעסן.. מדוע אתה מלא שנאה וכעס?

כותב יקר, אתה מקרין המון שנאה וכעס לאיילה.. שהם בלתי ברורים בעליל... האם אתה בן משפחה או קרוב של מישהו שהוא נגדה? ועוד משהו. סליחה, אבל יש מישהו מהמועמדים שלא רוצה להגיע לגמר ?? אני מסופקת.. מה הצביעות הזאת?? שכחת שזה משחק טלויזיה שהפואנטה היא להשאר האחרון ? הלו?..זה לא עושה אותה לשלילית.. אתה כותב כמו מכונת ירייה היא לא זה והיא לא זה והיא לא.. ואתה לא מנסה להוכיח שום דבר.. כי פשוט אין לך מה.. איילה מקסימההה, איילה מעודנת.. יפה, אישה אמיתית, יש לה קלאסה, יש לה כבוד עצמי שזה לא דבר רע.. ובנוסף לכל היא גם מאד אנושית בעיני. כשיש צורך וקורה משהו חריג, היא תמיד עוזרת בשיחות מרגיעות לאנשים גם אם הם לא מהאוהדים שלה... היא פשוט לא מנסה לעשות הצגות מכוונות של רחיצת כלים, בישולים ונקיונות בשביל למצוא חן .. היא מה שהיא.. ולדעתי יש בה הרבה.. אם תפתח את העיניים שלך ותפסיק להינעל ולכעוס כל כך עם ביטויים אציליים כמו "אל תחרטטו פה" וכאלה.. אולי תגלה בסוףףף כמה דברים קצת שונים מהדברים שאתה נדבק אליהם ללא כל סיבה הנראית לעין...
))

lw13

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה וגם אני לא ממכריה

מה שזה לא יהיה שלקחת, חבוב

תביא לי גם אחד. כי אם הכדור הזה שלקחת גרם לך לראות את הדברים האלה באיילה, אולי אני אצליח להאמין בביאת המשיח. את הרגעים היפים באמת שלה אפשר לספור על אצבעות כף יד אחת וגם אז יישאר עם מה להחזיק סיגריה. את הרכלנות, הקנאות, השקרים, הדו-ערכיות כלפי כולם (כ-ו-ל-ם), את העצלנות והנצלנות, את הכיעור הפנימי שדורס את היופי החיצוני, את התקפי השנאה, את כל זה לא ראית?! יא ראבי.. וואחד כדור.

avivmalka1

New member
אולי כדאי שתפסיק לקחת את מה שאתה לוקח

ואז תראה את האמת.

דינה128

New member
אירית, האם את רואה ערוץ 20 או מאקו?נראה שלא.

האיילה שאת מתארת אכן מצטיירת כך במשדרים בערוץ 2. אבל כאן יש הרבה אנשים שרואים ומתעדכנים 24/7 והלוואי והאיילה שאנחנו רואים, היתה האיילה שאת מתארת. האיילה שאני רואה היא איילה מניפולטיבית, שאומרת בפנים דבר אחד ומאחורי הגב או בחדר האח הגדול אומרת משהו אחר. אחת שהולכת על ביצים רק כדי שלא יעמידו אותה להדחה. אני רואה איילה שמתרפסת , מכריחה גבר לסלוח לה, מניפולטיבית ברמות על (ליל הדמעות), משתמשת במיניות שלה בדרך שלילית, רוקדת או יותר נכון מתלטפת מול המצלמות (שוכבת מחובקת עם סער במיטה, מושמע שיר- רצה לחצר , רוקדת למצלמה וחוזרת לשכב בין זרועותיו של סער.. חשבה כנראה שהמצלמה בחדר כבויה), דורשת תשומת לב תמידית ("אתה חייב להחמיא לי כל יום כל היום"), לא עוזרת במטבח בבישול או בניקיון (לפני שבועיים פעם ראשונה שהדיחה צלחת) , בניקיונות הבית תמיד לוקחת את הכי קל וגם על זה מתבכיינת או פתאום מרגישה לא טוב. מרכלת על הילה אבל הולכת , בלי לבקש , אל תיק האיפור שלה ולוקחת משם דברים. שונאת שונאת שונאת את אלירז בחדר האח הגדול ולמחרת מתחנחנת אליו כאילו לא היה אתמול. איילה הפכה להיות הזנב של סער ועושה דברו: איילה מדכלת על אלירז . סער : "תכנסי לחדר האח הגדול ותדברי תני להם חומר: ואת התוצאה ראינו כולנו במשדר. בהדחה המדומה של אלירז היא קפצה על סער "אנחנו בגמר" וסער אמר "זה לא הזמן לשמוח,לכי תעודדי אותם" ואת ההמשך ראינו במשדר, איילה נחמדה שמעודדת את כולם. לא הראו במשדר את ההסתגרות הארוכה שלה (הראו שנייה) בארון. לא ראו את הבעיטות שבעטה בדלת ואת הצעקות.. את יודעת מה, עכשיו פתאום זה מתחדד אצלי עוד יותר. איילה שחקנית. שחקנית טובה. אם את רואה את מה שאת רואה ואני רואה בדיוק הפוך ממה שאת רואה. יש באיילה גם את זה וגם את זה ובזכות העריכה המגמתית לטובתה. איילה מצליחה להיראות פייה טובה. הדיירת הכי מדהימה שהיתה אי פעם. היא בטח תצטערעל שרואים גם ערוץ 20 . בלעדיו היא באמת היתה הזוכה האולטימטיבית.

avivmalka1

New member
רק אחת עם שגיאות כתיב כמו שלך יכולה לצדד....

בשטיויות של דינה. לא כותבים סלה אלא סלע!!!!!!!!

avivmalka1

New member
קודם כל אני בחורה. דבר שני לך אילנה

לא מתאים לענות כך מאחר וכל דבר נאמר או נרשם עפ"י הקשר. כאשר רושמים כל מילה בסלע מתכוונים לחזק אותה ולתת לה משמעות עצומה. כאשר משתמשים בביטוי "אמן סלה" מתכונים לנצח נצחים ולא מבחינת חוזק. מקוה שהוספתי לך משהו לידע. וחוץ מזה הכל שטויות!!! ושאף אחד לא ידבר או יכתוב רעה על הזוג המלכותי שלי.
שבת שלום, הילה.

למעלה