יצירה מאוד מעניינת!!! מתארת את התקופה ``הכחולה`` של פיקאסו, כאשר ציוריו לא ניחונו להצלחה מרבית בפריז בקרב האנשים. אם מתמקדים ביצירה ניתן לראות את הלחץ שהיא יוצרת לנו האי-פרופורציות שמתחיל ברגל ועולה למעלה לראש. ועוד... (טוב נו, רק התאמנתי יש לי בגרות על זה השנה...)
שם היצירה: הנגן העיוור. טכניקה: שמן על בד. תקופה: התקופה הכחולה. 1900-1901 רוב הציורים מהתקופה הזו הם בגוונים של כחול, והנשואים הם נושאים של עוני, דכאון ועליבות חיים. וזה קשור לביוגרפיה האישית שלו. חבר טוב שלו שהיה גם כן אמן .. התאבד מאהבה נכזבת .. וזה מאוד השפיע על תפיסת העולם שלו, ולכן הוא גם צייר את הנושאים המדכאים האלה. אינ גאון, אני הכי גאון בעולם. תודה לכם.
N0 לא בא להעליב. אבל הוא היה בטיול שבוע וגם לפני הטיול עברו כבר כמה ימים ואף אחד לא הוסיף מה שהבטיח. היו אנשים שהבטיחו להסביר איך לצלם ברקים (נכון N0 קיבל הסבר אבל לא מאותו אדם ולא מספיק מפורט כמו שרצה) היו אנשים שטענו שהם מפרסמים שתי יצירות שלהם אבל למעשה פרסמו רק אחת. והיה אותך גלעד שטען שהוא הצייר הכי טוב ושהוא יפרסם פה יצירות. אבל כלום סתם דיבורים ולא מעשים אנשים יאללה תתחילו לפרסם! לN0 משעמם בשעות מאוחרות אלא של הלילה. N0
הסורק במחשב של אחותי .. סרקתי כמה רישומים שלי ... (את היצירות על הבדים אני לא ממש יכול לסרוק ...) והעתקתי את זה על דיסקט .. ושאני פותח את הדיסקט במחשב שלי .. אני לא רואה את הקבצים ! ורשום שהדיסקט מכיל 720kb שזה הגודל שלהם ! ואני לא רואה אותם ...... זה הציק לי בטירוף.