אייך עושים את זה?

omeriko11

New member
אייך עושים את זה?

שלום חברים, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני צופה באדיקות בשנתיים האחרונות בכל שידורי NFL ומאוד אוהב את המשחק, אך יש לי בעייה גדולה: אני עדיין לא מצליח למצוא קבוצה להזדהות איתה. יש לי מספר קבוצות שאותן אני לא אוהב : פיטסבורג, Colts ופילדלפיה. קצת פרטים על עצמי: אוהב בעיקר קבוצות לוזריות (אוהד הפועל פ"ת בכדורגל והפועל ת"א בכדורסל). בשל מעבר בזמן הקרוב לארה"ב, חייב למצוא לוזרית חדשה לאהוד(אולי סינסינטי?) תודה מראש עומר

Yo-man

New member
לפני 3 השנים האחרונות

סן פרנסיסקו היא לוזרית מצוינת. גם מיאמי נכנסת טוב לקטגוריה הזו. שתיהן קבוצות שכיף לאהוד כי הן מערים גדולות, היה לשתי הקבוצות תור זהב בהן הן היו הכי טובות במשך שנים, ולשתיהן כמות נכבדה של אוהדים. והן מפסידות like a motherfucker...

zipfer

New member
סינסי חלשה?..

לא העונה.. היא עם מאזן של 7-3 אם אני לא טועה.. וכן.. פריסקו ומיאמי הן לוזריות אמיתיות... ולמרות שקצת קשה לומר את זה.. פילי גם לא נמצאת במצב טוב העונה..

omeriko111

New member
סינסי ממש לא חלשה השנה

אבל לפי דעתי היא נחשבת כאחת הלוזריות בליגה.

ESPN

New member
מותר לשאול לאן בארה"ב?

כי בדרך כלל מאוד טבעי וקל שם לעקוב אחרי הקבוצה המקומית (בדרך כלל מראים ברשתות המקומיות משחקים שלה, חוץ מבמשחקי בית שלא כל הכרטיסים אליהם נמכרו)והרבה יותר כיף לאהוד קבוצה שאפשר לראות משחקת- לוזרית או לא לוזרית.

ofribecker

New member
מסכים עם יעל לגמרי

אין כמו לאהוד את קבוצת העיר שלך. הלוקאל פטריוטיזם בארה"ב מאוד חזק וזה סוחף. תלך לשניים שלושה משחקים של הקבוצה המקומית, ואין ספק שתידבק. גם (ולדעתי בעיקר) אם יש קולג' טוב בסביבה מומלץ מאוד להתנסות בחוויה. האהדה לקבוצת קולג' היא יותר מהלב מאשר ב NFL. באחריות.

omeriko111

New member
אני עובר לבולטימור

אבל לא מצליח להתחברת ל-ravens במיוחד לא בשנה האחרונה למרות שהם מפסידים בלי סוף. אין לי שמץ של מושג לגביח פוטבול מכללות למרות שיש הרבה מכללות באזור

Kings Crossing

New member
אתה אוהב קבוצות לוזריות

אבל לא מתחבר לקבוצה שמפסידה בלי סוף? מי אמר מלכוד 22?

omeriko111

New member
אני יכול להתחבר לקבוצה שיש

אני יכול להתחבר לקבוצה שיש לה משהו לבולטימור אין כלום

cwoodson

New member
שעה וחצי נסיעה מפילי.

בולטימור יושבת שעה וחצי מפילדלפיה, ביתם של האיגלס. היא גם יושבת 3 שעות נסיעה משתי אוניברסטאות טובות:1 . פן סטייט 2. אוניברסיטת ווירג'יניה. כמובן שיש גם את אוניברסיטת מרילנד אבל שם יותר מעניין הכדורסל מהפוטבול.

dbroncos

New member
מסכים - לך על הסקינס

אני לא אוהב אותם, אבל יש להם שחקנים שאפשר לחבב, ויראו אותם לא מעט בטלוויזיה באיזור שלך.

omrili77

New member
בתור מישהו שחי בעבר במרילנד

והוא במקרה גם אוהד הפועל בכדורגל, כדורסל, פינג-פונג ודוקים נשים (או בקיצור חובב לוזרים), הייתי ממליץ ללכת על הסקינז. זה יחסית מקובל באזור, וככל שאתה נע מערבה או צפונה זה נהיה יותר ויותר פנאטי. יש המון אוהדים חמים (נדמה לי ששמעתי פעם שיש שם את כמות הצופים הממוצעת הגדולה ב-NFL), הקבוצה היא קבוצה לוזרית קלאסית עם הברקות מדי פעם (בדומה לקבוצות שלך בארץ). דרך אגב, תשתדל לא להשמיץ את הקולטס יותר מדי בפני אנשים מבוגרים יותר, שעדיין אוהדים את הקבוצה מימי התהילה שלה בבולטימור (כן, יש כאלה... לא רק אתה לא מתחבר לרייבנס)... בקיצור, אולי כדאי להתחיל להתאמן על "hail to the redskins"... נ.ב. בכלל, יש באזור DC מלא קבוצות לוזריות לאהוד: חוץ מ-DC United ב-MLS שהם די בסדר, יש לך שם את הקפיטלז בהוקי, הוויזרדז בכדורסל, הנשיונלז בבייסבול, וגם מרילנד בקולג' היא קבוצת לוזרים קלאסית... בקיצור נפלת טוב!

omeriko111

New member
תודה על התשובות

אין ספק שאחרי ההופעה של הרדקינס נגד הענקים לפני מספר שבועות יש פוטנציאל טוב...

stan123

New member
נכון, הכי הרבה אוהדים

הלוזרים האלה הביאו כמעט 100,000 אוהדים לכל משחק (99 אלף משהו) - הכי הרבה בליגה. הלוזרים האלה, מבחינת אוהדים הם מספר 1 בכל אמריקה בכל הספורט שיש, פרט לאירועים מיוחדים. אבל מעל הכל, הם לוזרים.

ofribecker

New member
למרות מה שנאמר כאן

הייתי במקומך כן הולך עם הרייבנס. הקירבה לבית, העניין של כל מי שסובב אותך וכו', יכולים להשפיע על כך שתהנה יותר מכל העניין, ובעצמך אמרת שאין לך בעיה עם לוזריות. לפני כמעט שלושה שבועות הייתי במשחק של בולטימור בבולטימור, מול סינסינטי, היה נהדר, אפילו שבולטימור הפסידה. יש לה קהל נפלא, האצטדיון היה מלא (מעל 70,000) והאווירה מדהימה. לך עם הרייבנס. לגבי קולג'ים בסביבה, אז וירג'יניה טק ופן סטייט (שהן מעולות) זה קצת רחוק מדי, וירג'יניה היא ככה ככה, מרילנד בסדר, אין לי הרבה מה להציע יותר מזה.

מסכים עם עופרי. לך על העורבים.תוכל

לראות הרבה משחקים שלהם באיצטדיון. אמנם אני מניח שיראו את הסקינס בטלוויזיה באיזור שלך, אבל אין כמו להיות באיצטדיון. קשה לי להאמין שתיסע לראות את הסקינס בוושינגטון ביותר ממשחק אחד בשנה.

שעה זה לא שעה. תמיד לאצטדיון זה

יותר זמן. אם יש אפשרות לאהוד קבוצה מתחת לבית אז זה הכי מומלץ. מגיע יום ראשון ואתה חושב האם ליסוע שעה כל כיוון ואז אתה מתחיל לחשוב- מבחן, ילדה, אישה, טיול, או לא משנה מה ובסוף אתה מוותר על הנסיעה. כשזה קרוב יש יותר סיכוי לראות יותר משחקים. אני מסכים ששעה זה כלום, אבל אם יש משהו יותר קרוב אז למה לוותר?

omrili77

New member
אתה יודע שאני אוהד וושינגטון

אבל בכל זאת, איך אפשר להשוות בין הרייבנס לרדסקינז? חוצמזה אהדת וושינגטון מגיעה קומפלט עם שנאה אדירה לקאובויז, מה שמוסיף המון (לדעתי). אין לי מושג מה ה-RIVALRY של בולטימור, אבל בטח לא משהו מעניין במיוחד...

למעלה