אייך נכנסים לתחביב

אייך נכנסים לתחביב

אני ממש רוצה לדעת איך מתחילים מה היא הגבלת הגיל וכדומה אם מישהו יוכל להסביר כייצד מתחילים זה יהיה מעולה בתודה רון

קודם כל מזדהים

לכל הקוראים לחגי להוריד את כמות המעורבות שלו, הכוונה היא שינסה לחסוך את השטויות ולפעמים ינסה להידמות ליצור אנוש ו י ת א פ ק !!! אין לי בעיה עם איכות באשר היא, ואני מברך את כולם, כולל את חגי על האיכויות שלו, כשהוא מתחילק בהן איתנו. כנראה גם אתה לא הבנת, וכבר אתה מביע דיעה. מי יודע, אולי גם אתה מתאים לגלישה אווירית !

חגי

New member
ראשית רצוי להיות מעל גיל 17 עם

רשיון נהיגה. הכי טוב רשיון נהיגה - כך תוכל להיות נהג בפגישות הראשונות... להיות נהג זה באמת לא עונש למי שמתעניין - תראה איך עובר יום טיסה משלב ההרכבה , ההתארגנות להמראה, הטיסה עצמה - אם בכלל יוצאת טיסה ... בקיצור תראה אם כל העבודה הכרוכה בעניין מספיק מושכת אותך. בנוסף תוכל לשמע מהחברה על עלויות - כרגע 1500 $ קורס פלוס 1500 $ ציוד ראשוני. העלות הראשונית היא די גבוהה להרבה אנשים ובשל כך הם לא מממשים חלום של לעוף כמו ציפור אבל במיוחד בגלישה אוירית הקושי הוא גם קושי פיזי בלעבור את הקורס בניגוד למצנחי רחיפה שם התהליך של ההכשרה מהיר פי כמה.

מה??

אני מוכרח לומר שממש לא הבנתי את כל עניין ההזדהות מפניי שרשמתי את שמי וכל שאר גוף ההודעה הראשון היה מאד לא מובן... ובאשר לתגובה השניה של חגי רק רציתי לדעת היכן אפשר לעבור את הקורס המדובר כמו גם האם לאחר רכישת הציוד הראשוני יהיה אפשר להתחיל ולרחף בכיף ואם לא מהי העלות הסופית של קניית ה "ציוד הראשוני". בתודה רון שאינו מרגיש צורך להזדהות יותר מכך...

חגי

New member
ה- "מה??" שלך במקום ... שכח ממיקי

הוא משחרר קיטור לאחרונה לשאלתך - "עגור" שזה בעצם ארנון שמופיע באתר מדי פעם מעביר קורסים ומשרדו/מועדונו יושבים בחוף סי פאלאס בבת ים. יש גם את עמירם נמרוד שוויצר וגיא (כולם גולשים פעילים)שהם מדריכים אבל איני מודע לסטטוס הנכונות שלהם להעביר קורס. אל תגיד לרחף- זה מתאים יותר למצנחי הנפיחה וממש לא לגלשני אויר שאיתם פשוט טסים. הציוד הראשוני ישמש אותך לפחות שנה וברב המקרים תוכל לממשו במחירי העחות פחות 10-15%. ציוד מתקדם יותר עולה לפעמים פחות (!!!???) - אבל דיה צרה בשעתה. אגב - יש לי חבר (שגם לו יש עוד חבר) שחושב על קורס , אם תתארגנו לקבוצה - בטח תוכלו לקבל מחיר טוב יותר. בדוק את הגלריה של תמונות גלישה בארץ - יש שם סחורה חדשה.

חגי

New member
מה זותומרת "ככה צמים?" הרגע נתתי

ביס ראשוןמעוגת שוקולד וכוס קפה קר ואפילו הספקתי לקבל פנייה מבת 29 שמחפשת סקס... אבל נראה לי שהיא סתם בקטע של טיזינג...רגע מה זה קשור בכלל?

בנוגע לשאלתך

קודם כל קבל את התנצלותי לתשובתו של מיקי, לדעתי היא היתה ממוענת בחלקה הראשון למישהו אחר שלא הזדהה. אחרי שתרכוש את הציוד (גלשן, רתמה, קסדה)ותסיים את הקורס תוכל לטוס בכיף באתרים המורשים לדרגתך. היום אין בי"ס מסודר אחר לעגור, לכן אני ממליץ לך לפנות לארנון (לדעתי אפילו מגיע 10% הנחה למי שפונה דרך האגודה) 03-5067467. למידע נוסף הכנס לאתר הגלישה האוירית בישראל, שאלות נפוצות. לינק מצורף.

natyh

New member
בית ספר עגור

לדעתי יש אלטרנטיבות טובות לעגור , ואוי ואבוי לענף אם אין לו אלטרנטיבות . אני למדתי בעבר במיל"א שהתאחד עם עגור ואני משוכנע שכל יתר החלופות שהוצאו לך מתאימות . נתי

למעלה