אייך מגיעים ל 8200

demoloc

New member
הולכים לקורס של מודיעין

ומבקשים\מנסים להיות משובצים שם

demoloc

New member
מתמיינים לפני הגיוס

אם הנתונים שלך מתאימים אתה כבר תקבל זימונים

רן88

New member
ואם הזימונים לא יגיעו לבד אז אפשר

לנסות להתקשר לאיתור חמ"ן: 03-6092550.

שמאלה באלנבי וישר עד בסוף

8200 8200 עוסקים באיסוף מידע. יש שם כמה וכמה וכמה תפקידים, אל כולם מגיעים דרך מיונים, אליהם מגיעים דרך איתור חמ"ן, ואל איתור חמ"ן מגיעים דרך הטל' שקיבלת פה.

Itamarro

New member
לפי הבנתי

איתור חמ"ן לא ממיין ל8200, אלא פשוט מעביר מידע לממיינים של 8200. זה לא תיקון, זה הוספה :p

זה נכון לכל היחידות.

כל יחידה ממיינת, ובעיקר בוחרת בעצמה. איתור חמ"ן הם מעין השלישות של האיתור הקדם צבאי של מערך המודיעין. יש גם את הפסיכולוגיה של חמ"ן, שבונים, מעבירים ובודקים את המבחנים העיוניים, ואולי עוד דברים.

כן...

יש שם בפסיכולוגיה של מודיעין, ממד"ה אחת שבקלות יכולה לקבל אחרכך עבודה ב"מכון העינויים של אינגה".

snail1

New member
דבר ראשון זה לא ממדה.

ממד"ה= מרכז מדעי ההתנהגות (בתל השומר). מאבחנת מדעי ההתנהגות. או מאבחנת מחקר בשם הישן והטוב. ו-חחחחח חברות שלי שם. את מי אתה מכיר?

פסדר,

הראשי תיבות תואמים. זבש"ך. אחת שבאה הרבה לבית השריון. אני חושב שאמרתי לך פעם את שמה. אגב, היא נמסה כמו קרחון בהתחממות כדור הארץ, כשבסך הכל שאלתי לשמה ואמרתי לה תודה.

עמיתי, ט-עות!!

חברה שלי היא כרגע סמב"צית ב8200 והיא הגיעה לשם מכל"צ

פסדר,

אפשר להגיד את זה, ויש תקדימים של הרבה תפקידים שדורשים מיון קד"צ והגיעו אליהם מגיוס כל"צ. אבל זה לא אומר שכשמישהו שואל איך מגיעים למקום מסויים שמצריך מיון קד"צ, אומרים לו שפשוט יגיע לבקו"ם ויבקש.

למעלה