אייך לסתום לה את הפה

סול33

New member
אייך לסתום לה את הפה

חמתי אתמול הגיע אלנו ולא מפסיקה להגיד לי מה לאכול כדי שאני יהיה בהריון. היו לי בעיות פוריות היום יש לי שני ילדים ומספיק לי. היא בשום אופן לא מוכנה לקבל את זה. אני אומרת לה שמספיק לי והיא בשלה.

לא נשמה, לא שבק אבל תארתי לי

שאת היית לחוצה ולרוץ עם הילדודס וכאלה. אבל אשתדל להתקשר כבר היום. מחרחרחת הה? ככה הספקת להכיר אותי? יש הבדל בין מחרחרת לישירה לא? (במיוחד לאור נסיונה האומלל של סול עם חמותה)

שש שבע

New member
אצלי הילדים עצמאים

רק לקחתי את הקטן לגן, עכשיו הם בחופשה, את חושבת שאני נדבקת אליהם? לא, הם עסוקים בענינים שלהם, הם לא מפריעים לי בדרך כלל בטלפון. בוקר טוב.

מנופ

New member
פשוט מאוד,

תגידי כן כן וכאילו תסכימי איתה, תני לה את ההרגשה שאת עושה מה שהיא אומרת לך. אל תריבי ואל תתווכחי. בהצלחה

אל תסכימי איתה ולא נעליים

ואת תסתמי רגע מנופית. בצורה הכי פשוטה וברורה ואחרי שהיא מייחלת לגירושייך מבנה תסבירי לה שהמתכון הבדוק והנכון שתעוף לך מהחיים ותתן לך את השלווה. כך בטוח תביאי עוד 5 ילדים במכה (על הפרצוף הנחאס שלה)

מנופ

New member
סיגלי את בקריז../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה זה לדבר אלי ככה
זה החינוך שנתתי לך
ואחרי כל מה שעברתי איתך ככה את מדברת אלי
אהההההההההה

למה כפרות?

את מלטפת אותה עם "טלק" ולחמות של סול צריך נבוט עם מסמרים. וחוץ מיזה שגם אני אלייך התגעגתי וארים אלייך טלפון בהמשך (להעביר לך את הדרך הביתה)

שש שבע

New member
יו מחרחרת ריב שכמותך

עכשיו אני מבינה למה הזמנת אותי לפורום הזה סיגל :(

תגידי לה שיש לך מתכונים מיוחדים

בשבילה גם כן. בכדי שהיא תסתום את הלוע המטומטם שלה. אחרי כל הקללות שלה עליך היא לא מתביישת פתאום לייעץ כאילו לטובתך? שלחי אותה לבגדד זהו מקום פופולרי עבורה בימים אלו. שמרי על עצמך מתוקה ואלך תתני לבהמה למוטט אותך. ה ב נ ת ?

סול33

New member
סיגליהיא הרגת אותי מצחוק

אולי באמת בסוף היא תיכנס להריון? מנופ נשמה כשהיא מדברת במיוחד על זה אני רועדת. אני לא אשמה.

אויייייייייי ../images/Emo5.gif

אני חושבת שהייתי פשוט עושה את עצמי מקשיבה לכל מה שהיא אומרת, שתדבר, שתוציא כל מה שיש לה על ה-
להתאפק חזק מאוד לא לתת לה -
כמובן שאת לא צריכה לשבת איתה על כוס קפה כשהיא מדברת, אלא להמשיך את עיסוקיך. דרך אגב, את לא עובדת שאת איתה כל היום? מה היא עושה אצלך, אין לה בית? בת כמה היא? בקיצור -בהצלחה - לא נשאר לך עוד הרבה אמרת שהיא עד יום ראשון אצלך, זה עוד מעט מגיע.

סול33

New member
היא נודניקית

מה שהיא מחליטה היא עושה חושבת רק על עצמה. אני מכינה לה אוכל לצהרים וכל היום יש לה טלוויזיה עד שאני מגיעה. היא לא גרה רחוק ממני. לא רוצה יותר מידי ויכוחים עם בעלי. היא קרוב לגיל 80. היא בעצמה לא הביאה ילדים מהר בעלי בן 40.

סול33

New member
כן נשמה

עשי טובה שארי איתנו תמיד . לא להיעלם פתאום.

כפרות נעלמתי רק בגלל המחשב

אחרת שאני אעזוב? חהחהחהחה הצחקת אותי. אני מכורה ומודה באשמה. את יודעת איזה גירודים יש לי בעור מהקריז שלא הייתי בפורום?

amitmom

New member
אני דווקא אוהבת לענות בציניות

הייתי אומרת משהו כמו "כן, גברתי המומחית לבעיות פוריות" או משהו קצת יותר מרושע..תלוי בך, כמובן. אצלי יש דברים שאסור לאף אחד להתערב בם ובמה שהולך אצלי בבית ובמיטה זה בל יעבור.

שש שבע

New member
ומה תרויחי מזה?

סוף מעשה במחשבה תחילה, לפעמים משפט כזה יכול להרוס עבודה של שנה שלמה.

למעלה