טאבה?
T The Guardian17 New member 11/10/04 #19 בוא לבת ים.. האייייי שלך יהיה כ"כ ארוך גם בלי בניין (כי בכל זאת, אם יש בבת ים בניין גם ככה הוא יתפורר. רוסים, נו). אני מוזמן לתת לך את ה-PUSH?
בוא לבת ים.. האייייי שלך יהיה כ"כ ארוך גם בלי בניין (כי בכל זאת, אם יש בבת ים בניין גם ככה הוא יתפורר. רוסים, נו). אני מוזמן לתת לך את ה-PUSH?
T The Guardian17 New member 11/10/04 #20 או בקיצור, כאן.. אני לא אמרתי את זה !! רק נתתי הבאתי דוגמא ! כאן יא חלאה
S sevelin3 New member 11/10/04 #23 סיימת לכשכש בזנב? או שזה לקשקש ? רוסים זה עם חביב... בעצם רק האוקראינים שבינינו... רוסים לייט. ומה אתה עושה בבת ים?
סיימת לכשכש בזנב? או שזה לקשקש ? רוסים זה עם חביב... בעצם רק האוקראינים שבינינו... רוסים לייט. ומה אתה עושה בבת ים?
T The Guardian17 New member 11/10/04 #24 תפוזנה! למה ההודעות לא נשלחות?! ידעתי! רק לאוקראנים עם מבטא ישראלי זה לא נשלח !! חרם! בת ים?! עיר מולדתי. אני רוצה להשטיח שם כמה מקומות ולעשות כמה גורדי שחקים. להעיף את כל המסכנים שם לנגב או משהו. שווה, לא?
תפוזנה! למה ההודעות לא נשלחות?! ידעתי! רק לאוקראנים עם מבטא ישראלי זה לא נשלח !! חרם! בת ים?! עיר מולדתי. אני רוצה להשטיח שם כמה מקומות ולעשות כמה גורדי שחקים. להעיף את כל המסכנים שם לנגב או משהו. שווה, לא?