מצטער על העיכוב....והרי הסיפור:
(פשוט לא הייתי ליד המחשב וביקשתי מכרובי שייבדוק אם אכן היה ה-250) אז ככה: לפני כשבועיים התקשר אלי בן-דוד שלי (שלו מצאתי אחלה DR350) וסיפר על חבר שלו שעומד לקנות אופנוע מפרפר בטרייד על הקטנוע 50 סמ"ק שלו. הוא ביקש שאקפוץ לפרפר כדי לראות את האופנוע המדובר. הזכרתי לו שאני חדש בענייני שטח,ולכן חוות דעתי מוגבלת משהו. כך גם הורדתי מעצמי מצפונית בעיות שעלולות להיווצר. ביום שישי לפני שבוע הבחור בא עם הקטנוע (בטרנזיט) ונגשנו לפרפר. בועז מפרפר ניגש לראות את הקטנוע ואחרי בדיקה קלילה "נתן" עליו מחירון פחות 15% "רווח" שהוא אמור לעשות עליו. -עד כאן ,לגיטימי-. כשניגשנו לראות את האופנוע ,נעשה לי שחור בעניים. תוך פחות מדקה סיכמתי אותו כ-"בית שימוש". מצטער.באמת סליחה, אבל אני לא מבין איך קנית אותו. האופנוע רק מחכה ליד הבאה שתשבית אותו, או שתוציא עליו סכום מאד לא מבוטל כדי לשפץ אותו. אמרתי לבחור-"עזוב". אבל הוא התעקש:"ניקח לבדיקה ונראה מה מצבו". בועז מפרפר אמר שהמקום בו רצינו לבדוק הוא "פדנט" ולכן בבדיקה ייצא שהוא יצטרך להוריד לנו יותר מדיי, ולזה הוא לא מוכן. הבחור עדיין התעקש. השבתי לבועז ש"אנחנו לא ילדים קטנים ולא נוריד על שפשופים בפלסטיקים, אבל נוריד על בעיות אחרות שיימצאו כ-לא תקינות-. בועז הציע :"מחירון על מחירון"- הוא מוותר על ה-15% רווח מהקטנוע, וזה בלי קשר לתוצאות הבדיקה! כמובן שסירבתי בתוקף. סיכום הביניים היה:"נראה מה יצא בבדיקה ונדבר על מחיר". מיותר לציין שכל הזמן ייעצתי לבחור לרדת מהרעיון. הבחור התעקש,בטענה שרק בפרפר נתנו לו "מחירון פחות 15%" על הקטנוע. כשיצא האופנוע מפתח החנות בועז ניסה להניע אותו משהו כמו חצי שעה בקיקים והתזת ספריי אתר על מסנן האויר.האופנוע לא הניע. הוא נכנס לחנות והתקשר אל גרר שיגיע ויאסוף אותו למוסך. תוך חצי שעה הגרר היה אמור להוריד אותו במוסך."אנחנו נהיה שם"-אמר הבחור. "אה, אם אתם הולכים לשם ,אני אקח את האופנוע בעצמי.."- ואכן, בועז יצא למסע כשהוא מגלגל את האופנוע לעבר המוסך.(גם עליה הוא עלה איתו) שם, הוא שיכנע את הבחור (כנגד המלצתי) גם לבדוק את האופנוע. במוסך שבו הם מטפלים.הוא גם שיכנע את הבחור (כנגד המלצתי) שמיותר לו בכלל להוציא כסף על בדיקה.מספיק שישלם להם 100 ש"ח והם יישבו ויסבירו לו מתוך טופס הבדיקה שפרפר עשו כשקנו את האופנוע.הם בדקו רק מנוע-גיר-שילדה.כמובן שהם גם ייתנו לו אחריות של 3 חודשים על הבדיקה. התעצבנתי והודעתי לבחור שיעשה מה שבא לו. "למה קראת לי אם אתה לא מקשיב לי?" ובכל מקרה שלא יעיז לא לעשות בדיקה מלאה. למחרת דיברתי עם בן-דודי. האופנוע עשה בדיקה מלאה שיצאה על-הפנים. הבחור ישלם מחירון-על-מחירון פחות 15% רווח. הסברתי לבן-דודי שאם אכפת לו מחברו שיילך ויבעט בו. הוא אכן הלך ובעט.הבחור ביטל את העיסקה וכספו, פחות 1000 ש"ח, הוחזר לו.למה פחות 1000 ש"ח? -"כי כבר התחילו לתקן רג´קטים באופנוע"- לדברי בועז. את הקטנוע הוא מכר השבוע 300 ש"ח מתחת למחירון. זה הסיפור.מצטער בשבילך ,אחי. למה האופנוע עומד? ולמה אני לא מתפלא על פרפר שלא ירקו לכיוון שלך מרגע ששילמת?