אייייייזהההה כיף.

אשרת

New member
אייייייזהההה כיף.

עכשיו כבר הצלחתי לקבל ספאם ממפלגת העבודה-- למה להצביע לפרץ. הנה לכם סיבה למה לא להציע לפרץ - ספאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!
עצוב , שאתם צריכים להשתמש בסוג כזה של הפצת מידע. זה מטריד ומציק.

אם זה כיף , למה את מתלוננת? ../images/Emo13.gif

האמת שזה עוד בקטנה. אם אני אקבל עוד הודעה מוקלטת מאריה "אני זכאי" דרעי בטלפון אני מצביע ש"ס - ולו רק בשביל שיעזבו אותי בשקט

אשרת

New member
אתה מדבר?

בתחילת השבוע קבלתי לא פחות מ -5 ברכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מטעם ש"ס
מישהו צריך לעשות משהו עם זה. גועל נפש.

אשרת

New member
אם זה יעשה לך טוב

אני יכולה להעביר לך את כל חמשת הברכות

למה גועל נפש?

שמתקשרים אליכם ומבקשים את 5 דקות מזמנך לעריכת סקרים זה טוב יותר ??? שנתניהו או פרץ מתקשרים ומאחלים שנה טובה וממליצים להצביע למפלגתם טוב יותר ??? אין שום רע בברכה לבחירות וגם בלי שום קשר לבחירות. תנועת ש"ס וחב"ד נמצאים בכל מיני מקומות כל השנה ולא רק במערכת בחירות ,מנסים לגרום לאנשים להניח תפילין באמצע הדרך ,לרכוש קצת יהדות וקצת אמונה מה שלא מזיק לאף אחד ובניגוד למפלגות הגדולות הם נמצאים שם כל הזמן אז אשרת מספיק כבר עם השטויות

אשרת

New member
תקשיב ותקשיב טוב.

כאשר מתקשרים אלי הביתה, ואחרי שמבינים שאני את גיל 18 עברתי וממזמן, ואם בא לי , אז אני משתתפת בסקר, ואם לא.- אז אני פשוט מנתקת את הטלפון. הטרדות טלפוניות זה דבר שמרגיז. נקודה. אני לא אוהבת שמתקשרים אלי בניסיון למכור לי ביטוח ולא ממש מתאים לי שמחץ מתקשרים אלי הביתה ומנסים לשכנע אותי לחזור 'הביתה'
לגבי השאלה שלך - לא , זה לא יותר טוב. אותו דבר. גם הם היו זוכים לטריקת טלפון צורמת ממני, בדיוק כמו ההקלטות של אותו אחד שמברך אותי בטלפון. סליחה, אל תדחוף את הדת אם איני מעוניינת בזה. נקודה. עכשיו, אתה יכול לחזור לשנת החורף שלך, עדין לא סיימתי לקרוא את מה ששלחת לי

מותק תקשיבי לי מותק ותקשיבי לי טוב

את נחש בערימה של קש ,מה שאני ראיתי בחושך את לא ראית באור (ארץ נהדרת-2006) ולעניין, יש לך טעות ,זכותם להתקשר לכל אחד גם נתנהיו גם ברק וגם פרץ וגם ש"ס וזכותך לטרוק להם את הטלפון בפרצוף. יש אנשים שכן רואים בזה עניין ואף אחד לא ייקח מונופול על מה כן ומה לא וכשתסיימי לקרוא אולי רק אולי תחשבי אחרת

כן אני מתאר לעצמי ,את לא באמת

משאירה ראש פתוח למחשבה נקייה אלא יוצאת מתוך עובדה מוגמרת. אני בניגוד אלייך יכול לומר שאני מגדיר את עצמי חילוני שנוטה לדת ולמסורת וכיוון שאני בא מתוך העולם החילוני אבל נקי מדיעות קדומות אז אין לי בעיה עם זה

אשרת

New member
אבל עובדה שיש לך דעה קדומה עלי.

הייתי אומרת שזה קצת סותר. אני באה ממשפחה מסורתית. תודה. אני יודעת על מה אני מדברת, נשמה.

אין לי דיעה קדומה עלייך ,את פשוט

כל פעם מחדש מנסחת את עצמך כנגד הדת היהודית. את כמובן חוזרת להדגיש שבאת ממשפחה דתית אבל הכול יחסי כמובן ואולי דתית שאת מתכוונת זה לא דתית שאני מבין בכל מקרה תנסי לשמור על ראש פתוח אשרת את בחורה אינטילגנטית ואת לא צריכה חיזוקים כאלה. נ.ב. למרות שאין לי דיעות קדומות כלפייך אני יכול לצפות מתי תתרגזי ומתי לא וכנראה שזה הופך אותך לשקופה מדי לבגי החלטותייך כנגד הדת

אשרת

New member
אני עף פעם לא אמרתי שאני לא שקופה.

ומה גם, שאני לא ממש טורחת לשמור את הדעות שלי על הכפייה הדתית לעצמי. אז זאת לא ממש חוכמה גדולה , לצפות את זה

מה שמטריד ומציק

זו העובדה שאת רואה בספאם שמישהו כנראה שלח לך על דעת עצמו ואשר ספאמים דומים לו נשלחים גם על ידי תומכי מפלגות אחרות, כאיזה שהוא משהו שניתן להסיק ממנו איזו שהיא מסקנה שנוח לך להסיק.

אשרת

New member
מה שמטריד ושמציק

שאני כרגע קבלתי עוד אחד שקורא להצביע לפרץ
'חץ' על הספמריות שלהם, חטפו ממני במייל. לא שיש לי המון תקוות שהם יסירו אותי מהמאגר שלהם. אני לא חשובת שיש בכלל מקום לשלוח ספמרים. זה מטריד ומעיק. גם ככה יש לי קרוב ל-700 מיילים שלא נקראו, אז למה עוד? אין רחמים?

אשרת מה יהיה הסוף איתך? ../images/Emo192.gif

האם לא שמעת על השירות לסינון ספאמים? אני נהנה ממנו כבר למעלה משנה, ואף ספאם לא חודר למחשב שלי, ועכשיו אני רוצה לראות את הספאם שיעז לחדור אליו.

אשרת

New member
מה נראה לך?<

אז ככה, יש לי שתי כתובות, מסנן "דואר הזבל" של gmail, עושה עבודה מעולה. לעומת זאת הכתובת של ספק הנט של ההורים שלי, לא משהו. אני משתמשת ב-outlooke שגם הוא לרוב עושה עבודה טובה. אבל כנראה שכותבים לו כמה מילים "לגיטימיות" הוא מתבלבל ומאשר.

יש לי עוד רעיון עבורך

אל תקראי ספאמים. פשוט מאוד, בכל פעם שאת נכנסת לתיבת הדואר שלך, לכי לנהל מחיצות, ושם תלחצי על נקה ספאמים ולאחר מכן על נקה אשפה, וזהו התיבה שלך עכשיו נקייה הן מספאמים והן מזבל. בהצלחה!

אשרת

New member
אספר לך עוד משהו...

אני מורידה את הדואר של gmail ושל הספק דרך ה-outlook, וכבר מצאתי כמה וכמה הודעות מאוד לגיטמיות (מייל מההורים שלי ומאנדרי נראה לי די גליטמי, לא?) מגיעות ל"זבל"
יותר פשוט שיפסיקו לעשות את זה.

למעלה