אני בן-אדם שבור, שברו אותי שמעון ישראלי "מוזיאון השעווה"
M mosh511 New member 18/8/07 #22 אז מה? אני נולדתי ביום ירושלים אז השם שלי יהורם גאון??? (חתונת הדמים)
D danistar New member 19/8/07 #23 פסטיבל שירי דיכאון מועבר אליכם באמצעות בכיין מביניני האומה בירושליים ... פסטיבל שירי דיגאון
ר רחלי בת מקלאוד New member 19/8/07 #26 היה היה פנס בודד בקצה שכונה.... והוא האיר את ילדותנו הקטנה.... מתוך השיר פנס בודד
M mx47 New member 19/8/07 #28 אני לא פוחד אני לא פוחד ולא מתבהל, למה ההיסטוריה.... לצידי! -השד- הגשש החיוור.
P poogi007 New member 19/8/07 #29 כשהשמש עולה וואי וואי וואי, היא עולה בגללה הא הא הא... סיסו, בוא תראה מי פה על הקזוזטרה של המרפסת תתעלף!
כשהשמש עולה וואי וואי וואי, היא עולה בגללה הא הא הא... סיסו, בוא תראה מי פה על הקזוזטרה של המרפסת תתעלף!
M mosh511 New member 20/8/07 #30 פיקסל'ה תביא את המיטה היפנית המיטה הזו בחוץ...החלודה עם העיניים...זה יפנית?... (הפעם הציטוט לא מדוייק אני יודע, אבל הייתי חייב זה קטע ענק )
פיקסל'ה תביא את המיטה היפנית המיטה הזו בחוץ...החלודה עם העיניים...זה יפנית?... (הפעם הציטוט לא מדוייק אני יודע, אבל הייתי חייב זה קטע ענק )
P poogi007 New member 20/8/07 #31 שש וחצי מחר יום הולדת שש וחצי מחר יום הולדת? בטח בר מצווה אתם חוגגים בשתיים עשרה ורבע
M mx47 New member 20/8/07 #32 שמעתם חדשות של.... -שמעתם חדשות של 12 ? - לא, לא שמעתי.... -היה משהו בחדשות של 12? -איך יהיה אם עכשיו 11 ורבע..... [שיחת ביטחון] הגשש החיוור.
שמעתם חדשות של.... -שמעתם חדשות של 12 ? - לא, לא שמעתי.... -היה משהו בחדשות של 12? -איך יהיה אם עכשיו 11 ורבע..... [שיחת ביטחון] הגשש החיוור.