אייטם בnrg על עצת נפש

איתמר231

New member
אייטם בnrg על עצת נפש

מה אתם אומרים, חברים? http://www.nrg.co.il/online/11/ART1/585/908.html

ב ק ח ו ס

New member
זו לא בדיוק תשובה.

מי שבאמת רוצה זה עובד לו? אני באמת באמת רוצה הרבה דברים (שלא קשורים לנושאים הנדונים בפורום זה) והם לא עובדים, זה לא הכל עניין של כח רצון.

ריק בש

New member
אפשר לבקש לפני שהולכים לישון

שבבוקר יתעוררו סטרייטים. זה מה שעשה הבחור הזה

io4minyan

New member
מכתב לאיתמר

כמה חבל שאשתך, איתמר, לא יודעת איך אלוף נעוריה ניצח את המחלה בזכות כח הרצון שלו ובזכות ההדרכה הרבנית ; כמה חבל שבנותיך לא יודעות , מנסיונו של אביהן הגיבור, שבכח האמונה אפשר להשיג הכל, אפילו החלמה מהומוסקסואליות ; כמה חבל שאינך מתגלה לציבור כעדות חיה לנצחון הרוח על היצר ושאינך מבין כמה אנחנו זקוקים ( בעידן אולמרט ופרץ, הירשנזון וקצב ) לדמות שנוכל להעריץ. זה לא הזמן להצטנעות. האמון והאמונה שלנו מתרופפים. אנו בתחושה ששמים לנו משוכות ומכשולים שהם קשים לנו מאוד, כדי להתיש אותנו, כדי לייאש אותנו. אנחנו זקוקים לך שתספר לנו שהתרופה קיימת. אל נא תהפוך את ההישג שלך לסוד והיה גיבור לעוד רגע קט. היה שליח ראוי לכוחה של אמונה כשתעמוד גלוי פנים ושם ותספר לנו שהכשלון לא הכרחי, שאפשר לנצח. ספר את האמת, התמודד כמו גבר שכבש את יצרו גם מול השאלות של האישה שפתאום תיזכר בלילות שבהם נתקעת בבית המדרש בלי כסף למונית ; מול השאלות של השכן שראה אותך יוצא מבין השיחים באיזה גן נידח ולא הבין איך אפשר להזיע כך ממצוות שילוח הקן ; מול השאלות של השומר בבית הספר של הבת הקטנה שחיבר את הפרצוף שלך עם האיש שנשף עליו כשנענעתם לולבים בסאונה ; מול השאלות של כמה מצועדי מצעד הגאווה " סליחה, אתה לא מוכר לי מהיכנשהו? "

דוחה

לחשוב שאתם מסוגלים לסנגר על המושג "עצת נפש" רק כאבי לב ושטויות יצא לי משם- כל המחזור שלי שהיה אמור להירפא חוגג עכשיו את בזבוז הכסף והדורסנות ל"נטיה ההפוכה" בולשיט !

למעלה