אייטונס השתגע

30 Rock

New member
אייטונס השתגע

התקנתי אתמול את אייטונס 8.2 כדי להתקין את 3.0 על האייפון ועכשיו פתאום שמתי לב שכל השמות העבריים הפכו לג'יבריש (כמובן גם באייפון), מילא שאייפוד או אייפון בלי עברית יראה ג'יבריש (מה שלא אמור לקרות עם 3.0), אבל שהאייטונס יראה ג'יבריש? רעיונות? תודה Rock

uriler

New member
איזה מערכת הפעלה מותקנת על המחשב?

אם בהגדרות השפה, תחת מתקדם (בלוח הבקרה->שפות והגדרות איזוריות) - מסומן hebrew עבור שפות שאינן Unicode?

30 Rock

New member
נכון, שכחתי לציין

Windows vista ultimate 64bit לא, היה מסומן שם אנגלית. החלפתי לעברית אבל עדיין ג'יבריש כך שבין אם אמור להיות שם עברית או לא, זה לא עבד

30 Rock

New member
תודה על הקרדיט ../images/Emo13.gif

אתחלתי אותו וכלום לא השתנה, עדיין ג'יבריש

uriler

New member
נסה (למען הנסיון) להוסיף שיר נוסף בעברית

לאייטונס.

30 Rock

New member
זה הוסיף בעברית

זה עוד יותר גרוע... זה אומר שאני צריך עכשיו למחוק ולהוסיף את כולם? בעסה! אבל למה זה בכלל השתנה?

uriler

New member
אוקיי, כמו שהנחתי.

התיקון למערכת ההפעלה אכן פתר את הבעיה, אבל itunes כבר "נעול" על הפונטים שהוא מציג. דברים כאלה בד"כ קורים בגלל חוסר תאימות, בפרט עם ויסטה 64 הידועה כמערכת בעייתי במיוחד. בשלב זה אני יכול רק להגיד שפעם באה - שים לב שאתה בוחר עברית בהתקנת המערכת (מצטער על הטון הדידקטי). לגבי שאר השירים באייטונס - נסה לחפש ברשת דרך לרענן את הרשימה, אני לא מכיר אחת כזו. מצטער.

30 Rock

New member
מוזר, כי מכיוון שהעדכון היה אוטומטי

אני מניח שהוא היה אמור להיות תואם ל-64 איפה אתה מתכוון שאני צריך לשים לב לעברית? בהתקנת ווינדוס? זאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כזאת ויש לי את ויסטה ואייטונס כבר הרבה זמן. בכל מקרה, תודה רבה אגב, יכול להיות שהתקנה חוזרת של אייטונס, עכשיו כהעברית מוגדרת ליוניקוד, תפתור את זה?

uriler

New member
יכול להיות שכן, כי לדעתי קובץ הספריה תקין

והבעיה היא בתצוגה. יכול להיות שתצטרך להסיר את אייטונס ואז להתקין מחדש.

30 Rock

New member
בעסה בעסה בעסה

הרצת הקובץ ובחירת "תיקון" לא עזרה, הסרת אייטונס והתקנה מחדש גם לא עזרה... נראה שאני אצטרך לשחק ב"זהה את השיר" ולעדכן הכל מחדש

30 Rock

New member
לפעמים כל מה שצריך זה יותר מזל משכל

ניסיתי ללחוץ על אחד מהשירים ה"מג'וברשים" עם כפתור ימני ולבחור get info בתקווה שאראה שם את השם בעברית ואחסוך לעצמי לשמוע את כל השירים (בכל זאת, יש לא מעט שירים שאני אוהב אבל אין לי מושג איך קוראים להם ומי מבצע אותם) ואכן ראיתי שם את השם בעברית וכשלחצתי esc כדי לחזור לאייטונס ראיתי שהג'יבריש הפך בחזרה לעברית!!!
עבודה של מי יודע כמה זמן שהיה לוקח לי לעבור על כל השירים ולנסות להזכר בשמות שלהם התסכמה בכמה דקות בודדות של הקלקות זריזות

uriler

New member
אוקיי - גילית איך מרעננים את הספרייה ../images/Emo6.gif

אני לא חושב שזה היה עובד אם לא היית משנה את הגדרת השפה - אבל גם אני למדתי משהו

30 Rock

New member
אולי כן, אולי לא

אני בטח שלא הולך לשנות את זה חזרה לאנגלית בשביל לבדוק

למעלה