אייזזה פחדדד...

קומיקס

New member
אייזזה פחדדד...

הוים כמה חברים שלי קראו לי והחליטו לעשות סיאנס כמה שזה נישמע בולשיט זה ממש ממש אמיתי,הכוס באמת זזה והעלנו רוח של ידידה שלי שהתאבדה ליפניי חודשיים בערך מי ששמע עלייה מבאר שבע, קיצר העלנו אותה ושאלנו עלייה שאלות וזה אני לא יכול להירדם..... קיצר באיזה פורום בתפוז מדברים על סיאנס?

בירורים מועילים!

א. אני מקווהשאף אחד ממי שהשתתף לא צחק/בכה..........! ב.לא לישון עם חלון פתוח! ג.ביקשתם ממנה יפה לבוא אליכם ולתקשר איתה, כנ"ל לגבי הבקשה של לסיים את השיחה....! וזהו נראה לי....

קומיקס

New member
אםם...

1.כולם בכו כי זה היה ממש מפחיד אך אחד לא צחק 2. אינ יחנק אם חלון סגור חם בב"ש יו נואו 3. לא אמרנו לה משהו מיוחד רק שהיא הלכה אמרנו תודה רוח וברחנו אבל זה ממש ממש ממש ממש ממש מפחיד

קומיקס

New member
או קי אז ככה..

קודם כל חייבים לעשות את זה בין 3-8 אנשים מאוד רציניים שלא יצחקו ושלא יהיו פחדנים(כי זה ממש מפחיד). לוקחים לוח עץ, כותבים למעלה שלום רוח ברוכה הבאה, מתחת לזה כותבים את האלף-בת אם קצת רווחים. מתחת לזה כותבים את המיספרים מ-0-9 ואז באמצע מציריים עיגול בגודל כוס מימין לעיגול הכוס ליכתוב עיגול כן ומשמאל לעיגול הכוס ליכתוב לא. ואז למטה ליכתוב להתראות רוח תודה רבה לך. צריך להדליק שלוש נרות ואסור שיכבו. חייב לערוך את זה במקום פתוח אבל בלי המון רוח כי סור וממש אסור שהנרות יכבו. כל המישתתפים חייבים להוריד מישקפיים ושעונים למניעת השתקפות שתיגרום לרוח להיבהל. עכשיו ממנים את האדם שהכי רציני להגיד את מילת הקסם וזאת הבעיה, אם אני רוצה להגיד לכם את מילת הקסם אז מותר להגיד אותה רק במילים ואסור ליכתוב אותה. אז תתקשרו ל-055507179 ואני יגיד לכם. אחריי שהאדם אומר ממשיכים בקטס, כל המישתתפים מניחים אצבע על הכוס בצורה עדינה מאוד שתיתן לכוס אפשרות תזוזה(שאף אחד מהמישתתפים לא ינסה להיות כלי ולהעביר בעצמו).ועכשיו הדבר האמיתי באמת מתחיל: אתה אומרים אני רוצה לעלות את הרוח בלה בלה בלה (אומרים את השם המלא של האדם שאותו אתם רוצים לעלות). אם אתם שמים לב שהכוס מתחילה לזוז אז אחד צריך להגיד ברוך הבא רוח אנחנו מאוד שמחים שאתה כאן(הרוח צריכה להרגיש טוב במקום ואחרת היא תיבהל ותקלל את המקום ואת המישתתפים). אח"כ אחד אומר רוח רוח בבקשה תתקרבי לילד שהרוח קרובה אליו יותר מכולם, אצלנו הכוס זזה לכיווני. אותו הילד מתחיל לשאול שאלות רציניות כמו מה שמך? ואז הכוס תיסחב לכיוון האותיות ותיכתוב את השם, אח"כ תישאלו באיזה תאריך ניפטרת ואז הכוס תזוז לכיוון המיספרים המדוייקים. ואח"כ מתחילים לישאול האם התגעגעת אליי?(כניראה שסבתי לא התגעגעה אליי) האם את בגן עדן? האם את נהנת במקומך עכשיו? האם הנפש שלך החלה בתהליך של העולם הבא שאלות כאלה שיהיו רציניות ולנסות כמה שפחות לעייף את הרוח לא לישאול במכה 100 שאלות ולהשתדל לישאול שאלות של כן ולא כי הרוח מיתעייפת מהזזה לכיוון של כל האותיות והמיספרים. זה היה נישמע לי ממש טיפשי ליפניי 10 בלילה ועכשיו אני ממש בקטע וזה אמיתי. לשאלות ודברים:055507179 תהנו..

SMOLANIT1

New member
אל תעשו את זה!!!../images/Emo129.gif

בבקשה אנשים, מי שאין לו ניסיון בדברים האלה שלא יעשה סיאנס! זה דבר נורא מסוכן, זה לא משחק ילדים.

ברחתם?!?!

קודם כל הייתם צריכים לא לבכות ממה שאני מבין כל עוד הרוח שם..... ולישון עם חלון סגור כי....ככה! אבל הכי נורא זה שברחתם והלוח עדיין שלם?!?! הייתם צריכים להשמיד את הלוח!!!!!!!!!!!!!!

למעלה