איידס ואהבה

איידס ואהבה ../images/Emo227.gif

שאלה שלא קשורה אליי באופן אישי, תודה לאל, אלא באה בעקבות האייקון
: נניח והיו מגלים בבדיקת דם אקראית, שבן/ת הזוג שלכם נשאי איידס, מה הייתם עושים- מה היו החששות והפחדים שלכם
איך הייתם מתייחסים לבן/ת זוג ולכל הנושא של יחסי מין עימו
האם הייתם חושדים בו/ה בגלל שתמיד משייכים איידס לנטיה מינית לאותו בן/ת מין

הייתי כועסת.

כי המשמעות של זה היתה שהוא בגד. ויותר מזה-שהוא סיכן אותי. כמובן שהתגובה היתה אחרת לחלוטין אם זה היה מתגלה בתחילת הקשר. לא הייתי חושדת בו בנטייה הומוסקסואלית (ואין לי עם זה בעיה בכלל). אבל כן הייתי חוששת לקיים איתו יחסי מין.

luda88

New member
לאו דווקא בגד

יכול להיות שהוא היה נשא הרבה לפני שפגש אותך והוא לא ידע.

תאמיני לי, אם יתברר *עכשיו* שהוא

נשא זה כתוצאה מבגידה. וכתבתי מה הייתי מרגישה במקרה וזה היה מתגלה בהתחלה.

ובכן

בקשר הבא שאני אכנס אליו אני אבקש מהבחור שנלך להבדק יחד. אם שנינו נמצאנו שליליים ואח"כ בבדיקה אקראית היה מתגלה הנושא- הייתי כועסת (בלשון המעטה) ונפרדת ממנו, כי ברור שהייתה כאן בגידה והוא גם סיכן את החיים שלי. אם מלכתחילה היה מתגלה שהוא נשא אני לא חושבת שהייתי מסוגלת להכנס לקשר. הבעיה לא במגע החיצוני, אבל כן ביחסי מין, עוד במיוחד שאני רוצה להכנס להריון ולהביא ילדים בריאים לעולם. אני לא משייכת איידס לנטיה מינית, לדעתי זה שטויות. אפשר גם לקבל איידס ממנתח לב שהיה נשא ולא ידע את זה... או מעירויים או מכל מיני דברים שלא בהכרח קשורים למין. פעם קראתי שחייל קיבל בצבא כשהיה אימון כלשהו והיו פציעות מסויימות ודם התערבב בדם. זה הכי מפחיד אותי

Miss Thang

New member
אפשר לקבל איידס ממנתח לב נשא

רק במידה והוא ניתח ללא כפפות (מה שבפועל לא קורה מעולם, הם מאוד זהירים ולא רוצים להדבק במחלות שהחולים נושאים בד"כ), עם פצעים פתוחים ומדממים בידיים (שוב, מה שלא קורה בפועל). חבל סתם להפחיד פציינטים.

ובכל זאת מאות מנותחים עכשיו

הולכים להיבדק כי המנתח שלהם התברר כנשא. לא שמעת חדשות?

Miss Thang

New member
ברור שיבקשו ממנותחיו להבדק.

זה נקרא לנקוט באמצעי זהירות משניים. בדיוק כמו שלא לוקחים תרומות דם ממטיילים שחזרו מהמזרח, זה לא בהכרח אומר שהם נגועים במחלות.

dudusch

New member
הידבקות באיידס לא מהווה

מילה נרדפת לבגידה (במידה ונמצאים בקשר בעת הגילוי). ישנה אפשרות הדבקה במקרה של מגע (לאו דווקא מיני) עם נשא. יכול להיות שהבנאדם הפך להיות נשא זמן מה לפני הקשר הנוכחי בלא ידיעתו.

nate2000

New member
איזה חוסר מודעות!!!!!!!!

ישנה אפשרות הדבקה במקרה של מגע (לאו דווקא מיני) עם נשא.- בולשיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק אם יש לו חתך עמוק ומדמם וגם לך- וגם אז רק פחות מ 1%. תקרא קצת על המחלה ועל דרכי ההדבקה לפני שאתה מטעה אחרים. ויפה שעה אחת קודם

../images/Emo45.gifמגע יומיומי אינו מדבק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וחשוב ביותר שכולם ידעו את זה. קהילת הנשאים סובלת ממספיק סטיגמות וקשיים גם ככה.

תגובה

הייתי דואג לה ומנסה לעזור לה. לא הייתי מקים אתה יחסי מין, אלא אם הייתי מאד אוהב אותה ואז הייתי נזהר.

למעלה