איידן ברן

איידן ברן

אז מי מכם הצטער על כך שפיטרו אותה, ויותר מזה - שהיא נרצחה בסוף העונה השניה? היה פרק עצוב. דווקא אהבתי אותה, למרות שחוץ מזה שהיא היתה כוסית היא לא היתה משהו בתור בלשית. במעבדה היא היתה מעולה, וכך גם בשחזורי פנים, אבל בשטח היא לא הבריקה במיוחד. חבל שהיא מתה

אני

כי אני מעדיף אותנ על לינדסי, וגם היה נחמד לראות אותה ואת דני עובדים ביחד...

CapitanSparrow

New member
אהבתי אותה מאוד. ../images/Emo10.gif

לא יודעת, עם כל המקרה אונס הזה נורא התחברתי אליה. איך שהיא נלחמה וזה. הרגשתי הזדהות, כאילו, שגם אני לא הייתי עוצרת עד שהייתי מכניסה אותו לכלא. הייתי ממש על סף בכי. :$ טוב, זה היה צפוי, אני בוכה מ כ ל דבר. היום ראינו "הקיץ של אביה" בבי"ס והתחלתי לבכות!!!
[ירדו לי דמעות ואני כזה מנגבת כדי שאף אחד לא יראה. X:] וב8 מתחת לאפס בכיתי כ"כ הרבה! נראה לי בכיתי את כל האוקיינוס השקט. נו, בקיצור, אני בכיינית. ><"

הקיץ של אביה...

אה, ראיתי אותו כמה פעמים לפני איזה 7 שנים ככה... נוסטלגיה, פאק.

hitchhiker218

New member
הקיץ של אביה...

כולם אומרים לי:"אביה! חחחח הקיץ של אביה!! חחח" וניקרעים כמו אידיוטים. הסרט הזה מעלה בי זיכרונות לא משהו ביכלל. אני בהלם שלא שמו לי את הראש באסלה ביגלל זה....

איזה באסה

לפעמים בא לי להביא מכות לתסריטאים האלה שעושים לנו חרא בלב. כמו למשל שהרגו את ספיד איזה מעצבנים, אבל אני מתנחם בזה שראיין אחלה, אבל עכשיו אני מתאכזב כי מעיפים את ראיין. מה ניסגר עם התפקיד הזה? כל שנייה מחליפים שחקנים? דרך אגב, שכחתי מה התפקיד של ראיין/ספיד- משהו בבליסטיקה לא? או די אן איי? שכחתי

trigotrigo

New member
בתור כוסית היא היתה בסדר גמור, ויותר מזה..

מה את מלאה בקנאה?

ראניה15

New member
אווו השיחזורי פנים...מה אתם עושים מאיתנו

בדיחה??? XDDD מזה המכשיר הזה?? כל פעם מחדש אני צוחקת שכמה שהמכשיר פתטי
ואת האמת אני אוהבת יותר את לינדזי :p [קיל מי]

למעלה