איידול 229

Boran

New member
איידול 229 ../images/Emo58.gif

ניל הוא השופט אורח שהכי אהבתי עד עכשיו. עכשיו נעבור אחד אחד: רובן- עדיין לא הבנתי. טרניס- תותחית. בפרק הזה היו ההופעות הכי טובות שלה, הופעות ממש ממש טובות, מעולות. ממש אהבתי. ג'וש- אכזבה, לפי ההופעות של הפרק הזה אני מקווה שהוא יעוף כי מגיע לו. היה טוב בהתחלה, ומאז הדרדר יותר ויותר עם כל פרק. הוא זמר קאנטרי שקשה לו להסתגל לסוגי מוזיקה שונים. קים- ההופעה הראשונה היתה טובה. ההופעה השניה גרמה לי להבין למה סיימון חושב שהיא ממש ממש טובה, ההופעה השניה הכניסה אותה לכמעט-פייבוריטים שלי, עכשיו אני ממש מתחיל להעריך אותה. ההופעה השניה שלה היתה ממש טובה. חוצמזה שהיא נראית שתי טיפות מים כמו המורה שלי לאנגלית, וגם נשמעת כמוה (כשהיא מדברת, לא כשהיא שרה), אז קצת קשה לי ממש למות עליה
קליי- ההופעה הראשונה היתה ממש ממש ממש מעולה. קליי טיפוסי. אבל- ההופעה השניה, סוליטייר- וואו. פשוט נשארתי עם פה פעור. המילים המדהימות של השיר, והביצוע הגאוני של קליי התאימו כמו כפפה ליד- קליי גאון. איזו הופעה. מקום ראשון. דירוג מהנמוך לגבוה (כמו שסיימון אומר- בהתבסס על ההופעות של הפרק הזה): 5- ג'וש 4- רווווווו 3- קים 2- טרניס 1, ואם היה אז יותר גבוה- קליי המלךךךךךךךך. דאאאאאאאם... סוליטייר... גאוני.

amitooshacham

New member
איידול 229../images/Emo58.gif

גם אני אהבתי את ניל כשופט אורח! עכשיו: רובן - שר יפה אבל עושים ממנו אגדה. ממש לא מגיע לו לנצח, למרות שכרגע זה מה שיקרה כנראה. טרניס - נתנה אחלה הופעות, וחבל שהיא נזכרה בדיוק כשהיא וג'וש התותח עומדים על סכנת הדחה.. רציתי שהיא תשיר גרוע ואז שג'וש ישאר לפחות לעוד שבוע אחד. ג'וש - ההופעה הראשונה אכזבה עצומה. אבל ההופעה השניה לדעתי הייתה ממש טובה, וחבל על סיימון שלא מדרבן אותו ורק מוריד מורל. קים - באמת עלתה ברמה מאז תחילת התחרות. כשהתחילו הפיינל 12 לא חשבתי בחיים שהיא תגיע לפיינל 5 (וכמו שזה נראה עכשיו, פיינל 4 לפחות). ממש השתפרות ענקית, וכל הכבוד לה. קליי - אהבתי את ההופעה השניה. פשוט מעולה. חבל שהשאירו אותו בחושך ושהוא לא זז כל השיר, אבל הקול שלו חיפה על כל זה. מ-צ-ו-י-ן! יש לי 4 דירוגים: רייטינג כללי (איך אני אוהב את כולם לפי כל הפרקים שהיו) ג'וש קליי קימברלי טרניס רובן רייטינג בפרק הזה קליי רובן קימברלי ג'וש טרניס סדר ההעפות שאני חושב שיהיה ג'וש
טרניס קימברלי קליי רובן סדר ההעפות שאני רוצה שיהיה טרניס רובן קימברלי ג'וש קליי

Boran

New member
סיימון קאוול

אני חובב סיימון מושבע. אני חושב שהוא ממש תותח, והמתמודדים צריכים להודות לו גם על התגובות הגרועות שלו. לדעתי סיימון גאון. מאז העונה הראשונה, כשאני מקשיב לשירים, אני גם מקשיב בצורה אחרת- מקצועית יותר- כמו שסיימון שופט את המתמודדים. כך אני נהנה מהשיר יותר (אם שרים אותו טוב). ניקח למשל שיר כמו "קא-צ'ינג" של שנאיה טווין. אתם יכולים לאהוב או לא לאהוב את השיר, אבל חייבים להודות ששנאייה טווין כלה, אם היא הייתה מופיעה לפני סיימון הוא היה מת על השירה שלה. היא שרה ממש ממש טוב, ולדעתי זה גם שיר שמתאים בול לאיידול (מבחינת הריינג' שלו והכל). סיימון פשוט גאון לדעתי. המורה שלי לקולנוע היה בדיוק כמו סיימון. היו מעט מאוד תרגילים שהוא אהב, והוא נתן ביקורות קוטלות על ימין ועל שמאל, בסגנון של סיימון. מישהי נפגעה מהיחס שלו, והתלוננה לרכזת השכבה. אחרי שיחה של המורה עם רכזת השכבה, ושל המורה איתנו, פתאום הוא נהיה נחמד. כל סרט או תרגיל "טוב מאוד" או "יפה מאוד", וזה לא אותו דבר. זה ממש מאכזב, הסרטים הטובים כבר לא מיוחדים, הסרטים הגרועים והטובים מקבלים תגובות באותה רמה, כך שאם הסרט שלך טוב הוא משווה אותו לסרט אחר שהיה גרוע. אנחנו כבר במצב שאנחנו מתגעגעים לתגובות הקוטלות שלו! טוב נו, זיינתי לכם קצת את השכל בכל מקרה, הנקודה שלי, היא שלדעתי סיימון גאון, אני מאוד מעריך אותו, הן על המקצועיות, והן על הכנות, ומי שרואה בהערות המעליבות / חסרות טאקט / קיצוניות שלו חיסרון, טועה.

amitooshacham

New member
כן, כן, כן!

אני כל כך מסכים עם סיימון ברוב המקרים. כמובן שיש פעמים שאני חושב שהוא טועה (או לפחות רוצה שהוא יטעה), אבל כל הערה שלו, אם תסתכלו שוב על השיר, היא פשוט נכונה במאה אחוז! הבנאדם בהחלט גאון אמיתי, ולא התפלאתי שפעם היה שאלון של "לאיזה מהשופטים הדעה שלכם הכי קרובה?" שסיימון קיבל רוב! אני לא יודע מה זה מבחינתך להסתכל על שיר מבחינה מקצועית, אבל אני מבין כל הערה שסיימון נותן.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifאיידול 230

במילה אחת: יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש בהרבה מילים: אני יודע שלא היה מגיע לג'וש להישאר, ורואים שהוא יודע את זה בעצמו, אבל לפי דעתי אין לו פחות כשרון מאשר לרובן או לטרניס. כל כך שמחתי לשמוע שלא רק הוא לא עף, אלא הוא אפילו לא היה בבוטום 2! כל המחשבות שלי על הסדר השתנו ברגע ששמעתי שרובן בבוטום 2?!?! אני חושב שהוא וג'וש בבוטום 2 פעם הבאה, וקשה לדעת מי יעוף. יכול להיות שלרובן אין כל כך הרבה מעריצים בכל זאת, אבל גם יכול להיות שהמעריצים היו כל כך בטוחים בעצמם שהם אמרו "יאללה לא נצביע לו, הוא ממילא מקבל מלא קולות" (ראה מקרה טמיירה גריי). אם זה שאין לו הרבה מעריצים, אז כנראה שרובן יעוף, ואם זה שהמעריצים לא הצביעו כל כך, אז בטח אחרי שהם ראו שהוא בבוטום 2 הם יצביעו הרבה ואז ג'וש יעוף.. קשה לדעת. היה אחלה פרק!

Boran

New member
../images/Emo58.gif איידול 230 ../images/Emo58.gif

הרבה מחשבות, אני אארגן את זה לפי נקודות. 1) ג'סטין ממש גרוע, אני לא יודע איך הוא הגיע למקום 2. פשוט יש לו קול לוכלך כזה, אפילו לרובן יש קול יותר צלול ממנו. זה מה שקורה שעושים למישו פולחן אישיות כמו רובן / ג'סטין. 2) וואי, הפיינל 10 הגיעו חזרה... ג'וליה!
וכרמן, (וקים, הא עמית?
) זה היה ממש יפה. 3) ברט בקרך מלך. הוא פשוט ענק. גם כמלחין, משורר ונגן, וגם הוא נראה איש ממש נחמד, איזה חמוד הוא היה כשהוא עשה לכולם תנועות בידיים כשהם שרו
4) היה ממש נחמד לראות את קלי בקהל, איזה חמודה
5) טרניס היתה ממש ממש טובה בהופעה שלה בפרק הזה. 6) אני לא יודע למה הם עושים פרק של שעה, זה כזה בזבוז זמן! אפילו הם יודעים שאין להם איך למלא את הזמן אז הם מבזבזים אותו. אז הבוטום 2 שרים שוב, וטרניס שרה 2 שירים ולא אחד, וג'סטין שר, וכולם שרים שוב, ושוב, וכולם שרים שירים ארוכים, והכל מתנהל בקצב של צב... והם סתם מבזבזים זמן. 7) בפרק הזה ראינו בדיוק כמה מעריצים יש לרובן. הוא קיבל הכי פחות קולות חוץ ממי שעף. בפרק הבא הוא או ג'וש יעופו. מה שמביא אותי לנקודה הבאה- 8) עמית, זה טוב ויפה שאתה רוצה שג'וש יזכה אפילו שאתה יודע שלא מגיע לו, אבל בוא לרגע נדמיין איך זה יהיה: כל המעריצים של ג'וש שכמוך, יודעים שלא מגיע לו אבל רוצים שהוא ינצח, ומצביעים לו כל שבוע וכך הוא נשאר בתחרות, אבל תחשוב מה יקרה אם הוא באמת יזכה עם כל המעריצים האלה. או יהיה מקום שני, כמו ג'סטין. אז כמובן יהיו חייבים לתת לו את החוזה הקלטות שלו, למרות שהוא שר לא מי יודע מה, וכל העסק נדפק. צריך להיפרד מג'וש א.ס.א.פ 9) נקודה אחרונה: בעונה הזו עשו שינויים לרעה מהעונה הקודמת. קודם כל, בעונה שעברה כל פרק היה סוג מוזיקה שונה. התזמורת הגדולה, כל אלה... והיה ממש ממש יפה, באמת הזמרים היו צריכים להסתגל לסוגי מוזיקה שונים כל שבוע. השנה, זה ממש לא כך. זה מתיימר להיות כך, אבל כל שבוע הם צריכים לשיר שירים של מלחין אחר, שבמקרה בא להיות שופט אורח, במקום לשיר סגנון אחר. אז במקום שבוע פופ-רוק, שבוע תזמורת וכך הלאה, יש להם שבוע ניל סדאקה, שבוע הזה שכתב את "איי דונט וואנט טו מיס א ת'ינג", שבוע של מלחין אחר... די, נמאס! כל המלחינים הם אותו סגנון, תביאו סגנון אחר! סיימון התלונן שקליי נשמע כל שבוע אותו דבר- כי הסגנונות שהם צריכים לשיר נשמעים אותו דבר! שיביאו סגנונות אחרים כבר! עוד משהו, זה שבעונה שעברה אחרי שאמרו מי עף, כל שופט אמר לו מילים אחרונות. כמו למשל לאר.ג'יי, שסיימון אמר שהוא יודע לקבל ביקורת כמו גבר וכל הכבוד על זה, או ניקי שסיימון אמר שכל הכבוד לה שהיא הגיעה למקום שלישי מתוך עשרת-אלפים, או ראיין
שסיימון אמר שהיא הראשונה שהוא חושב שיכולה להשיג מה שהיא רוצה עם הקול שלה (האלבום בקרוב)... השנה השופטים רק אומרים מה הם חושבים על הבוטום 2/3 וזהו. למה? זה ממש לא טוב. חבל שרובן לא עף, לא נורא הוא עוד יעוף. זה לא כמו שג'סטין היה בבוטום 2 שנה שעברה, וגם לא כמו טמיירה, כי לשניהם היו הופעות לא טובות באותו פרק. לרובן כן היתה הופעה טובה באותו פרק ועדיין הוא בבוטום 2, אז אי אפשר להשוות, יש לו הרבה פחות מעריצים ממה שהיו לג'סטין או טמיירה.

למעלה