איידול בפנאי פלוס!

איידול בפנאי פלוס!

קניתי פנאי פלוס כי אמרו לי שכתוב על איידול,אבל זה בדיוק 20 שורות ובלייק אפילו לא מוזכר!אבל מה שכן מוזכר,משו על כך שכריס יצא עם לינדזי לוהן. מה?!!!וואט דה פאק???מישו יודע משו?

Daniella 21

New member
היתה שמועה שכריס ר נפגש עם לינדסי לוהן

אבל כריס אמר שלא היה ולא נברא

Bleed for Me

New member
כן,הוא אמר שהוא פגש אותה פעם אחת ורק אמר

לה "היי" ומזה סידרו להם רומן

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo207.gif ההורים \ משפחה שלכם עקבו אחרי איידול?

אני חייבת לציין שההורים שלי נדבקו חזק לאיידול |: כאילו הם כל הזמן היו שואלים אותי מתי זה משודר וכשהייתי יושבת לראות הם היו מצטרפים חח זה היה די מעיק כי הקליטה שלהם באנגלית לא כמו שלי וכל שניה הם היו שואלים אותי מה אומרים והייתי מתחרפנת... אמא שלי בכלל התאהבה בסיימון
מה איתכם?

R o c k s e n

New member
חחחחח אמ לא נתתי לזה לגלוש..נהגתי בחוכמה

ההורים שליי שמרנים במיוחד , מסורתיים חזקים(לא דתיים) ועל הפעם הראשונה שראיתי אמריקן איידול (מסוף העונה הרביעית) הם בהתחלה באן שאלו "או מה זה? תחרות שירה כזאת?" לא היה לי עצבים וידעתי שזה יעיק גם עליי אם הם ייראוו יחד איתי אז אמרתי להם כזה "עזבו נו..זה לא בשבילכם .. יש המון דברים וכאלה "
הם האמינוו.. ועד היום אני ראוה לבדי..למזלי........ למרות שאחותי מגניבה איזה הצצה אבל היא לא רואה באופן קבוע אבל עם אחותי זהה כיף לראות.

always be me mc

New member
כן עוקבים עוקבים. רואים ביחד בשלישי-רביעי

כשאפשר ואם לא אז בימי שישי-שבת

Miss Murder

New member
אני ואחותי מתות על זה

אבא שלי ראה את הגמר,ואמא כל הזמן אומרת"הילדות שלי מכורות לתוכנית הזו" אבא שלי גם רואה איתי לפעמים,הוא מת על ג'ורדן

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אחי וחברה שלו רואים

בערוץ 3, אבא שלי שומע ממני הרבה על איידול אז הוא ביקש שאעשה לו היכרות עם הפיינליסטים. אמא שלי לא קשורה.

חבר שלי היה דיי מעורב

הוא הכיר את השמות של המתחרים ורצה דווקא שסנג'איה יזכה. סתם כדי לעצבן אותי..

למעלה