איידולז בפיר פקטור

איידולז בפיר פקטור

אז כדי לחגוג את החזרה לעונה חדשה החליטו בפיר פאקטור לעשות תוכנית עם כוכבים של סדרות ריאליטי שונות. הנ"ל כולל צמד משתתפים מאיידול - משתתפת מהעונה השניה ומשתתף מהעונה הרביעית (לא זוכר את השמות אבל הנה לינק) לא ראיתי את שתי העונות המדוברות אבל אם יכולת השירה שלהם משתווה לאומץ אז מדובר בצמד לא רע בכלל.

Fairywitch

New member
חזרת../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

על המידע. זה שידור חוזר- חיכיתי לו, כי הפסדתי את הקודם

תודה :)

ולא נראה לי שזה שידור חוזר כי הפרק השני של התוכנית משודר לראשונה הערב.. ואני מגיע לארץ לביקור מייד אחרי חצי הגמר בדורטמונד :)

MeetLofe

New member
נצל"ש חייב לשתף-כל מעריצי כריס כנסו

באמריקן-איידול-אקסטרה[מה-שקורה-במאחורי-הקלעים-אחרי-שמישהו-עף] אז-ראיתי-עכשיו-את-הפרק-של-אליוט-שהוא-עף-אחרי-הטופ3 בקיצור,היה-ראיון-עם-איזה-מפיק-או-משהו-דומה אז-הוא-שאל-ת'מנחה[טאי]אם-הוא-מצביע אז-טאי-אמר-שהוא-לא-יודע-אם-מותר-לו אז-המפיק-או-מה-שהוא-לא-יהיה-אמר-שהוא-מצביע ואז-הוא-כזה-אמר-לטאי:אני-לא-מאמין-שנתת-לכריס-ליפול-איך-יכולת-או-משהו-כזה-חחחחחחחחחחחח זהו,דיP=

MeetLofe

New member
ועוד משהו בקשר לאליוט מאותה תוכנית

כששאלו-אותו-למי-הוא-היה-הכי-קרוב אז-הוא-אמר-שלטיילור והוא-קורא-לו-טיי-טייXD הוא-אמר-טיי-טיי-איז-מי-דוג חחחחחחחחחחחח ואח"כ-הוא-אמר-שגם-לבאקי-ולכריס אבל-אין-ספק-שלטייטיי-הכי! כפרעליו
אני-מתגעגע-אליו-והוא-חסר-לי;[

moomita

New member
טייטיי שליטה../images/Emo11.gif

.. ממ.... תודה שהמלצת לי על הפורום
מזמן לא נכנסתי לקומונה לטופ מודל הבאה 6 .... זה פעיל? כאילו-זה-ממש-מתאים-לי-לשיעמום-בחופש -
.

MeetLofe

New member
בכיף:)

חחח לא,היא כבר לא פעילה כי עונה 6 כבר נגמרה וגם בזמן שהיא שודרה באמריקה הקומונה לא הייתה "כ פעילה

SHTRUDIDI

New member
אפשר שאלה לא קשורה?

למה אתה כותב מחובר עם מקפים באמצע?

MeetLofe

New member
אממממממ...

כי הרווח שלי מפגר והוא עושה המון המון רעשים אז בלילה כדי להשתדל לא להפריע [טוב נו על מי אני עובד?כדי שלא יהרגו אותי
] אני-עובד-ככה...

מרי לי

New member
ראיתי את זה כבר

זה שודר כבר כמה עשרות פעמים ההכי חנון מכוווווולם אנתוני....

למעלה