איטליה

הדס ח

New member
איטליה

שלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ על משהו מיוחד באיזור אגם גרדה בצפון איטליה? יש לי יומיים חופשיים שם.(שישי ושבת או שבת וראשון הקרובים) אני לא מחפשת אתרי תיירות מפורסמים אלא דוקא דברים לא ידועים. מסלולי הליכה יפים, שווקים מיוחדים, וכד' תודה הדס

פלינט1

New member
יומיים חופשיים..

יומיים חופשיים באזור גרדה יספיקו בדיוק להנאה מרוכזת משהייה בפקקי התנועה - אם אותם היומיים נופלים על הוויקאנד. אין מסביב לאגם איזורים או דברים לא ידועים. זהו אחד האיזורים המבוקרים ביותר בצפון איטליה. הכל יפה, הכל ידוע ומוכר, והכל.. פקוק אם טיולכם לא נעשה באמצע השבוע. נסיעה טובה.

סביב גרדה כל פינה מקסימה

לבקר כמובן בדסנזנו, עיר עתיקה מוקפת חומה בדרום האגם. ממליצה על מלון גרדה שנמצא בעיירה גרדה. מלון 4 כוכבים יחודי. כל חדר שונה, בנוי ממבנים עתיקים משופצים, אוכל טוב ונוף משגע. לבקר גם בעיירה ריבה בצפון האגם ולהקפיד לאכול גלידה בכל הזדמנות. לא חשוב באיזו שעה ולאחר איזו ארוחה אתם, לטרוף את הגלידה שלהם כדי שיהיה למה להתגעגע שנים. יש מפל יפה שנמצא מעל מין גן בוטני תלול שמטפסים אליו בשביל מוצף פרחי הורטנזיה משגעים, רק שאני לא זוכרת איפה זה בדיוק. אני מתארת לי שבלשכת התיירות המקומית ישמחו להדריך.

למעלה