איטליה, Quadra Azzura?...הביתה?!...

בראזיוו../images/Emo86.gif../images/Emo106.gif

הזדמנות, לברוח לפלנטה אחרת. לקנא, קצת, באנשים שיש להם צרות. אבל, כולם נגמרים בכדורגל. ריבלדו, רונאלדו ורונאלדינו, רוקדים סמבה. האנגלים, הגאים, הולכים הביתה. היום,נשב, אל מול המסך. הגב כפוף כחטוטרת. נזכר, בימים טובים יותר. הגרמנים מול האמריקאים. או לללללהה !

ברזיוואיות חטובות ../images/Emo9.gif

תגידו, אתם רוצים שברזיל תנצח כדי לראות את הברזילאיות בחוטיני וחזיה מיניאטורית רוקדות סמבה? ואל תגידו שאני לא מנסה להבין את תחום הכדורגל

zahavashanny

New member
חייבת אני לספר לכם בענין הברזיליות

ובכן כפי שרובכם יודעים יש לי שלושה בנים אחד כבר נשוי עם בחורה קניתית חתיכה מהממת, ובני השני משום מה יצא ביישן נוראי, מה שלא קרה לבני השלישי, החליט בני הגדול שעם ברזיל מנצחת הוא קונה כרטיס טיסה לאחיו הבישן לברזיל, לחגוג איתם את הנצחון ובתקווה שיתעורר, כבר מבישנותו, וכמובן כולנו כבר מחכים לראות מה יקרה כמובן שכולנו מקווים לנצחונה של ברזיל והרי סוף סוף נראה את הביישן נפתח קצת.והמתח הוא גדול. וכל זה מאחר ובני הגדול מיד אחרי שיחרורו מצהל עשה את הטיול לדרום אמריקה ,ונידמה לי שעד היום הוא לא נרגע ממנו, הוא כל היום מספר ומדבר על הברזיליות בפרט, מה אגיד כנראה שאין לי ברירה אלה קצת להבין ולהאזין לכדורגל שכמובן לא כל כך אהוב עלי, ולחכות ולראות מה יקרה עם בני נוסע או לא זאת השאלה

זהבוש, גם הבן שלי לא מפסיק לדבר

על הדרום אמריקניות, טייל שם במשך שנה, חזר לפני 3 שנים ועדיין לא נרגע! מקווה שהברזילאיות יזיזו לבן שלך משהו.. מסיפורין של בני הן אש סקסיות למכביר(כמו שאומרת פנטושקה) שבת שלום, זהבוש וכולם. נ.ב. זהבוש קיבלת ממני אי-מייל הבוקר? שלחתי לך משלוח מנות נחמד. (

../images/Emo41.gifוידוי../images/Emo41.gif

אני מתערבת שלא יהיה מי שלא יכנס, כולל המציצים הסמויים, להודעה הזו מי לא רוצה לשמוע וידוי של פנטזיה אז אני מתוודה שכל השרשור לעיל, זה שאני חתומה עליו הוא פרי דמיוני הקודח ועייפותי הנוראה ואין לו שום קשר עם המציאות כל הדמויות בדויות וגם לא ראיתי לחונה שומדבר
ועכשיו תגידו לי את האמת לא מרענן לשמוע קצת שטויות בימים טרופים אלה? (יש לי כפפות איגרוף, במקרה ותהיה תשובה לא נכונה) מגי תחזיקי אותי

LOL ! ../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo151.gif../images/Emo15.gif

כעת אני רואה לך... חוטיני שחור עם פרחים אדומים הא???? (

zahavashanny

New member
כן אני מאמינה לך

אצל בני הגדול מדובר כבר על 10 שנים וטרם נרגע כל הזמן יש מוסיקה דרום אמריקאית ובכלל למד מהר את השפה וכמובן מנסה לשכנע גם את אישתו ללמוד את השפה מה שלא ברור לי למה אני רק מקוה שהוא לא יעלה כאן על הפורום או חס וחלילה בני השני נראה שלי שאני בצרות מרוב סיפורים עליהם,בכל מקרה סיפורים על הברזיליות כנראה שיהיה לאורך כל חייו למרות שהוא היה שם גם רק שנה עם חבורה מאד מיוחדת וזה לא המקום לספר זה בהזדמנות אחרת לפני שאני מסתבכת עם בניי. כן קיבלתי ונהנתי מאד ממשלוח המנות. ושוב תודה .

גם אני עדיין לא נרגעתי

מהטיול לדרום אמריקה ועשיתי אותו לפני 22 שנה הוא היה כל כך אדיר כל כך ראשוני כל כך נפלא שאני רוצה שוב ועוד

טגידי פנטוש

זה יהיה נורא אם תביאי לפורום את הסיפור הנפלא שכתבת בעקבות הטיול לדרום אמריקה? חושבת שהחבר´ה סיגלו יכולת ספיגה בזמן האחרון, (טוףףף אחרי ששלחתי מישהו מאוד מסויים להזדיין מהפורום - כל השאר ממש תמים וקביל(
) ובעניין זהוש... נגמרה לו כנראה הנוסטלגיה - ואולי גם לא הנצה, הוא דרדק בהשוואה אלינו... ממש ילדון ((0: ....

זהבוש בשבילך !!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif../images/Emo94.gif

אם הבן שלך, עדיין לא בדרך למטוס. עדיף, בעיני, שיסב את הכרטיס, לטיסה לבראזיל. בפברואר, יש שם קרנבל. הכל קורה במרחק של מטרים ספורים, עם אפשרות, למעורבות פעילה. כל הביישנות תיעלם לו, לבן שלך. רק תציידי אותו באמצעים מתאימים. שלא ייתקלף לו העור. בן בן נשבע, שהוא לא מציץ לחונה.

zahavashanny

New member
בן בן תודה רבה על העצות../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

אתה רק שוכח שאני כבר מנוסה במטיילים לדרום אמריקה, כשבני היה שם לפני כ10 שנים, כל פעם שהבחור התקשר אלי הדבר הראשון ששאלתי אותו, זה כמה כובעים יש לו על ה
והוא רק כל פעם אמר אמא אל תדאגי, וכל פעם שהוא כתב או אמר לי אל תידאגי, דאגתי כפול
אבל ברוך השם חזר בריא ושלם משם וכנראה עם צלקת חזקה בלב כי הוא לא מפסיק לדבר ולספר מאז עליהם הדרם האמריקאיות. ממני פה בנירובי המשעממת.

על לא דבר זהבוש.../images/Emo171.gif

ניסיתי,כנראה, למכור קרח לאסקימוסים. בן בן, שמסתפק בשידורי ערוץ האופנה, בזמן הקרנבל. מציץ לכולן, בציצי, בלי בושה.
מומלץ.

לויודעת

מה מגי אומרת? יש שם דברים שמתחת לבגדים אבל זה בתחום הספרות אז אולי? בחיי לא יודעת

magy

New member
אין לי מושג על מה אתם מדברים

למה לא משתפים אותי......... בגדים, כדורגל, ברזיל, ביקיני, שו האדא?????????? אני סיימתי לכתוב יומן...... הולכת לגנוז אותו.... אין מה לעשות איתו....... אציץ בו לפעמים כמו איזה תלמידה שכתבה יומן , כי כל הכיתה כתבה גם. אוכל לראות בו , איך הייתי במצבים מסויימים......איך הגבתי. למידה על עצמי......... תרגיל בעשר אצבעות.......של הקלדה....... אל תצחקו, הדפסתי כמעט מאה עמוד בשלושה שבועות..... כל יום קצת. תראפיה........ אז, זהו, סיימתי פרק .......בחיי. ואם מישהו פעם יירצה לראות גלגולה של נשמה תועה..., אשמח לשלוח לו את השטות שכתבתי....... מה עוד? כלום........ אחרי הכל, נשארים בחיים.........אחרי הכל...........

ועכשיו הצהרה ../images/Emo6.gif

זהוש לא בעסק זו סתם היתה קונוטציה למה שכתבתי שורה קודם "זהו, עכשיו יזרקו אותי מהפורום" אז לך זהוש התנצלות אישית על שהשתמשתי בניק שלך בלי בקשת רשות ובלי תשלום תמלוגים

למעלה