איטליה אלופת העולם!

z dead

New member
איטליה אלופת העולם!

לא הייתי במתח כזה כבר הרבה זמן...ממש שמעתי את הלב שלי פועם מבלי לגעת בו..השתכרתי כמו שצריך לפני ותוך כדי יכול להיות שזה עזר. זוכרים את זה? הנבחרת האהובה עליי. נבחרת פשוט מושלמת,בלי חולשה. הגנה מושלמת,קישור ענק,מבחר חלוצים מדהים. אומנם בשרשור ההוא לא הימרתי על מי תזכה אבל זה היה רק מטעמי נאחס. וזה עבד! יש אליפות! כמה אני שמח בשבל דל-פיירו שקראו לו לוזר,דל-פיירו שכל פעם הגיע רק ליד. ובשבל ליפי - ה-מאמן הכי טוב שיש והיה ב20 השנים האחרונות לפחות. זהו נגמר. :)

bobas

New member
../images/Emo78.gif:)

כמו כל המונדיאל הזה כך נראית "אלופת העולם" איטליה. הגנה מושלמת אינדיד. קישור ענק? מבחר חלוצים מדהים? רק צריכ להזכיר להם את מטרת המשחק ... כך נראית אלופת העולם ,בופון + עשרה בלמים. קיבלו הוראה מליפי שלא לעבור את החצי,ולהשתדל לנטרל את הקבוצה היריבה מלשחק כדורגל ומי שמתקיף נו נו נו מליפי.... והזידאן הזה דפוק במוח! בחייך,זה כדורגל ???

z dead

New member
שטויות.

איטליה - צ'כיה 0:2 איטליה - גאנה 0:2 3:0 על אוקראינה. למרות שהיו ב10 שחקנים מול אוסטרליה הגיעו להרבה יותר הזדמניות. נגד גרמניה היו עדיפים בהרבה,ושחקו עם 4(!!) חלוצים ב20 הדקות האחרונות. והיום צרפת קבלה פנדל מפוקפק,ופסלו לאיטליה שער חוקי בנבדל. במקום שזה ייגמר 0:2 זה נגמר רק בפנדלים. וגם היום איטליה שלטה עד הדקה ה75 עד שהשחקנים שלה נפלו מהרגליים וליפי שגה מעט בחילופים. עד הדקה ה75 איטליה שלטה ללא עוררין,שחקה עם שני מגינים למעלה כל הזמן,פירלו וטוטי שחקו כמעט כמו חלוצים ליד טוני למעלה ואיטליה החזיקה בכדור 59 אחוזים מהזמן,כבשה שני שערים חוקיים שאחד מהם נפסל,ודפקה כדור למשקוף. וכן. קישור אדיר..על מה אתה מדבר? טוטי שחקן ענק,פירלו מושלם בתור קשר אחורי,גטוסו קשר אחורי מעולה,קמורנסי קיצוני נפלא. והחלוצים...תראה כמה: ג'לרדינו,טוני,דל-פיירו,יקווינטה,אינזגי..ועוד ועוד. נבחרת מושלמת. אין נבחרת עם כזה מאגר של חלוצים,אין נבחרת עם כזה קישור מושלם. אין נבחרת עם הגנה טובה מזו.

z dead

New member
אה ונו באמת...

והיום..כמעט 40 דקות איטליה שחקה עם דל-פיירו,יקווינטה,טוני. 3 חלוצים.

eari

New member
איטליה מצוינת..

נתנה משחק גדול מול גרמניה, יש לה שחקנים מצוינים, אם כי לדעתי, במשחק היום, אין מה להתגאות בקישור כי הוא לא ממש היה, הגנה? כן! אין ספק, ההגנה הטובה ביותר! ספגה רק 2 שערים, פנדל ושער עצמי, מול גרמניה היא שחקה הרבה יותר טוב, היום הם עשו המון טעויות ולא שחקו הכי טוב, אבל זה כבר היסטוריה, איטליה אלופת העולם!

bobas

New member
נו באמת באמת...

מעניין שלא הזכרת את הפנדל שלא היה נגד אוסטרליה!!! ברור שיש לאיטליה שחקנים טובים בקישור ובהתקפה (עד כמה שאפשר לכנותם שחקני התקפה) ,הבעיה שמבחינתם לעבור את החצי נחשב עבירה גסה או דבר שאסור לעשות ..) והיום איטליה במחצית השניה וגם בהארכה עלתה על מנת לא לספוג ובכלל לא ניסתה לתקוף.וההרחקה המיותרת של זידאן די הוציאה לצרפתים את החשק... אל תשכח את ההגרלה הסופר נוחה שיצא לאיטליה,לשחק נגד נבחרות אזוטריות ובעיקר נאיביות בדמותן של אוסטרליה אוקראינה וגאנה.. מברוכ נו. פורצה איטליה!

z dead

New member
לא הזכרתי

כי היה. הרחקה מיותרת? הבן אדם נגח למטרצ'י לתוך מפתח הלב? :) חבל שאתה שוכח שעד הדקה ה75 איטליה שלטה ללא עוררין במשחק,נפסלו לה שני שערים ונשרק לחובתה פנדל שלא היה. אתה גם שוכח ש40 דקות איטליה שחקה עם 3 חלוצים. הגרלה סופר נוחה? הם שחקו בבית המוות האמיתי. עברו את צ'כיה ואת גאנה עם 2:0 חלק,ולמרות שיפוט שערורייתי מול ארה"ב הצליחו להשוות ב10 שחקנים,במשחק בו לארה"ב היו צריכים להרחיק 2 שחקנים לפחות לפני ההרחקה המוצדקת לאיטלקים. להזכירך...ארה"ב במקום החמישי בעולם,צ'כיה במקום השני,גאנה נבחרת טובה מאוד שלולא נאיביות היתה יכולה להפתיע את ברזיל כשבמחצית הראשונה בשמינית הגמר הגיעה גאנה להרבה יותר מצבים,והשער שגמר אותם היה מנבדל. אז כן ההגרלה מול אוקראינה ואוסטרליה היתה קלה,אבל אז הם נפגשו מול המארחת ש65 אלף אוהדים מאחוריה,נבחרת במומנטם אדיר שהעיפה את אחת הפייבורטיות לקחת את המונדיאל,פגשה את גרמניה ועשתה לה ב"ס. אז קורה שמתוך 6 משחקים ו75 דקות..ב40-45 הדקות האחרונות של המונדיאל איטליה לא שחקה טוב ונפלה מהרגליים... להגיד שהם שחקו בונקר זה לא נכון,לא כשזמברוטה וגרוסו כל הזמן למעלה וטוטי ופירלו כמעט ולא יורדים להגנה,לא כשטוני לא עובר את קו מחצית המגרש של צרפת אפילו לשניה אחת,לא כשאיטליה משחקת כבר שני משחקים רצוף עם 3 חלוצים ומעלה. אגב...צרפת לא שחקה יותר מידי התקפי...הם שחקו עם חלוץ אחד כל הזמן. ואחרי שכבשו את השער הלא מוצדק נכנסו לבונקר.

bobas

New member
אותי מעניין לדעת...

מה אמר לו מטרצי שגרם לזידאן לנגוח בו ??? זה בטח על רקע אתני או דתי זיזו רגיש לדברים האלה.. גם צרפת לא מציאה גדולה במונדיאל הזה.ואני האחרון שאסנגר עליה . מצידי שיתמוטט עליהם איזה יציע או משהו... :))

z dead

New member
אי אפשר לדעת..

חוץ מזה שזה לא תירוץ. חוץ מזה שלך תדע..יכול להיות שלא אמר לו משו מעבר למותר. זה לא פעם ראשונה שזה קורה לו. חוץ מזה... מה גם...? איטליה הנבחרת הכי טובה של המונדיאל הזה,לפי כל פרשן. אל תגיד גם :)

bobas

New member
חוץ מזה...

שלך תדע אולי הנגיחה הזאת רק תעצים את המיתוס סביבו. זידאן לא היה בפנדלים,אילו היה התוצאה הייתה אחרת,וכולי.חוץ מזה ... ראבק ,הוא היה יכול להרוג אותו . נגיחה כזאת במפתח הלב. וכן ,אני רוצה לדעת מה מטרצי אמר לו??? היה פרשן??

z dead

New member
יכול להיות שאמר משו חריג

יכול להיות שלא,אף אחד כנראה לא יידע מעולם אלא אם השחקנים יגידו מה היה שם. בכל מקרה זה לא תירוץ לכזה מעשה אלים ומסוכן,וזה בפירוש היה מסוכן.

z dead

New member
לא משו חריג בסוף מסתבר

לפי זידאן עצמו מטרצ'י קילל את אחותו ואמו של דידאן,לא יותר מזה. בליי מוטיבים גזעניים או אתניים. עם זה אין לי שום בעיה :)

z dead

New member
והנה כבר אוהדי ביט"ר הרימו את הראש

הגזעני והדוחה שלהם בטוקבטים באינטרנט... וכן אלו אוהדי בית"ר,רובם גם לא מתביישים להזדהות ככאלה.. מבחר ציטוטים: "זידאן ערבי,וכאלה הם ערבים..אלימים" "ערבי זה ערבי" "מנטליות של ערבי" או השיא "נבחרת המוסלמים הפסידה" אמ אמ אמא שלהם,ה*ונה. הרי זה לא שבאיטליה יש ניאו-פשיסטים וניאו-נאצים. זה לא ששם הפשיסזם פרח תחת מוסוליני. זה לא שאין שם קבוצות כמו נאפולי ולאציו. אותה נאפולי שאוהדיה לא רצו שאוחנה ישחק בקבוצה בגלל שהוא יהודי. שלא לדבר על 90 אחוזים נוספים מעם ישראל שלא מודה שהוא גזען..שפשוט שונא את הצרפתים בלי קשר לכדורגל,אז עודד את איטליה. אמנם אני אוהד איטליה כבר כמעט עשור,אבל בגלל תגובות דוחות כאלה ועם כזה דפוק אני אולי כבר מצטער שצרפת לא לקחה.

AmiTutiT14

New member
אני ערביה גאה../images/Emo34.gif

איזה כיף שאני אוהדת אנגליה.. למרות שהקבוצה שלי היתה בגמר.

bobas

New member
סבבה למוחמד צ'יטה סבבה

אלוהיי הוא לא יודע איפה הוא נפל.

Pure M

New member
זאת האמא של הגזענות.

וזה שהעיקרון שלהם הוא עיקרון גזעני, רק עושה את זה גרוע יותר. שמע, אני מתנחל, ימני מאוד, אבל צריך להפריד בין ערבי לערבי.

AmiTutiT14

New member
חחחח הוא אמר את זה בצחוק..

זתומרת, חיקה אוהד של בית"ר.. פשוט ככה הקופים האלה אמרו בזמנו על עבאס סואן, שזו לא גיזענות אלא עיקרון.

למעלה