איטיות ה K-jam / נוקיה E61???

yaronlan

New member
איטיות ה K-jam / נוקיה E61???

ובכן, לפני כ-3 חודשים שידרגו לי בסלקום מה- imate ל-K-jam ומאז האיטיות חוגגת. על ה-K לא התקנתי שום דבר שיכול לגרום לזה, יש לי ברכב Asus שאיתו אני מנווט וה-K 'נקי', חוץ ממיילים, מהיומן והאלפון עם כ-1,100 רשומות, חלקן די עמוסות ב- notes, אני משתמש ב-notes לסיכומי-פגישות ולפרטים נוספים על איש-הקשר, סלקום עדכנו גירסה, בדקו וטוענים שהכל תקין, אבל אני די סובל מהאיטיות, כ-20 שניות בכניסה ללוח-השנה, כנ'ל בנסיון לעבור שבוע או בכניסה לאנשי הקשר וזה מ ע צ ב ן ! ה-i-mate היה הרבה יותר טוב, אבל ה-wi-fi וגם קצת המקלדת שכנעו אותי להחליף (למרות שאני עדיין רגיל לעבוד עם העפרון, אגב, לא מוצא את סימן השאלה למשל במקלדת המובנית). לאחר תלונות נוספות שלי לסלקום, נתנו לי לבדיקה את הנוקיה, איתו אני 'משחק' מזה 3 ימים ולא ממש מרוצה, כנראה בגלל ההרגל, לסיכום, העיקר: איך אני מריץ את ה-K? ראיתי בדיון קודם שיש כל מיני תוכנות, האם יש משהו מסודר וברור והאם לדעתכם זה אכן מה שכדאי לי לעשות? בתודה מראש, ירון

AYELET1

New member
ישנה תוכנת האצה omapclock

היא קצת משפרת עניינים אבל לא יותר מדי (עד 276 מגה הרץ) המכשיר איטי ומעצבן (לדעתי. אני משתמשת בו כבר חודש בערך)

TulXP

New member
אם אתה יכול לעדכן ROM

תעדכן לזה של T-MOBILE 2.26 (אתה לא תכיר את המכשיר אח"כ). (בזמן התחלת התקנת הCUSTUMIZATION תבצע RESET ותקבל ROM נקי ומהיר) (או שפשוט תתקין ROM נקי יותר מWWW.XDA-DEVELOPERS.COM (המכשיר שלך הוא הWIZARD). בנוסף, ישנן מספר תוכנות להאצה. אני אישית הכי אוהב את BATTERY STATUS של CHI-TAI שמוסיף PLUGIN למסך היום שמאפשר שינוי מהירויות. בכל מקרה אצלי המכשיר ממש לא איטי (פחות משניה לפתוח לוח שנה , אנשי קשר וכו' - למען גילוי נאות יש לי רק 500-400 אנשי קשר) בנוסף, המכשיר מפוצץ בתוכנות עד אפס מקום (כולל כרטיס עמוס של 1 GB) ורץ לחלוטין סביר (אפילו בהשוואה לדל 624MHZ שהיה לי קודם). אגב ישנם שני מכשירם תחת הKJAM הG4 והG3 (שונים קצת בחומרה) , הG3 מעט יותר מהיר. (אם תרשום אילו מספרים מופיעים לך בזמן RESET נוכל לדעת באיזה מכשיר מדובר). בכל מקרה בהצלחה טל חשוב להדגיש כי עידכון ROM יכול לפגוע באחריות ובמכשיר, והאחריות על ביצוע העדכון הינה על המשתמש בלבד.

TulXP

New member
כמו כן כדאי לקרוא את השרשורים

הנוגעים לעידכוני הROM בפורום לעיל(XDA) ולזכור לבצע גיבוי ROM לפני זה. (אם לא ציינתי זה מוחק את כל המכשיר ! כולל את העברית).

AYELET1

New member
"לא תכיר" זה יחסי

לי יש רום מעודכן... ואיטי . כנרראה פחות איטי מהקודם ובכל זאת...

yaronlan

New member
תודה לכולם על ההתיחסות, אבל...

לבצע עצמאית עדכון ROM נראה לי שכבד עלי, מצד שני אם אפשר לקבל קישור לתוכנות האצה מומלצות אשמח לנסות. אחרי RESET מופיע במכשיר: IPL 2.16 , SPL 2.16 , GSM 02.07.10 , OS 2.16.9.1 ומה לגבי הנוקיה?

TulXP

New member
בבקשה , זה חביב עליי (חינמי)....

http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm

yeedele

New member
כאחד שסבל המון מה- K_JAM

ונמאס לי מזה, שבוע שעבר החזרתי את זה לבוס, ואני משתמש בנתיים עם פוקט ישן שהיה לי. האם עוד משהו ניסה את הנוקיה? כי אני מאד רוצה לרכוש את זה

למעלה